Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 7 בדצמ׳ 2024
לאתגר קרת יש סיפור חמוד בשם "סולו" על בני זוג רובוטיים ורגשות בספר האחרון שלו "אוטוקורקט". מומלץ
|
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2024
אבל זה לא באמת גורם לאנשים לא להטריד מינית. הטרדה מינית לא קשורה להיעדר סיפוק מיני אלא לתחושת זכאות.
כבר עכשיו יש מין בתשלום, כבר עכשיו יש מציאות מדומה שאפילו לא צריך לצאת מהבית בשבילה, כבר עכשיו יש בובות מין שחלקן מאוד ריאליסטיות. גם מי שצמא מינית יש לו דרך טכנית לספק את זה בהסכמה או בלי הפרעה לסביבה, אבל אלו שבוחרים להטריד מינית עושים את זה כי הם פשוט רואים רק את עצמם ומרגישים שמגיע להם לעשות מה שבא להם למי שבא להם. אם כבר, חוויה מול רובוט שלא מתנגד ועונה "אמן" על הכל רק מחזקת עבורם את תחושת הזכאות. זה קורה גם במין בתשלום, אגב. וכך למשל הצרכנים של שליטה בתשלום באים עם הגישה המחפיצה והדורשנית הזו גם לשולטות רגילות, ומצפים לקבל מאיתנו שירות לגחמותיהם רק בחינם. המצופה הוא שהם פשוט יעשו סשנים בתשלום ויהיו מסופקים שם ויניחו לנו, אבל הפלא ופלא- הם לא. זה פשוט מחזק אצלם את התפיסה שכולנו זונות, רק המחיר שונה, ושאצלנו "הרגילות" הוא אפילו יותר נמוך כי הרי הוא "בחינם". לפחות מול מלכה בתשלום/זונה אנושית, אפילו הכי מאפשרת בעולם, עדיין יש לה גבולות אנושיים, תמיד יכול להגיע הרגע שהיא תגיד "לא" או תשדר שפחות מתאים לה, כואב לה או שהיא מבוכת ממך. הפידבק האנושי הזה עוד שומר על צלם אנוש כלשהו בקרבם. ככל שרובוטי המין יתפסו תאוצה ככה תתנוון האמפתיה של הצרכנים שלהם, ותתחזק אצלם התפיסה שאין הבדל בין אישה לבין רובוטית מין, רק שאחת עשויה מחומר ביולוגי והשנייה מחומר סינתטי. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 7 בדצמ׳ 2024
אני מניח ארק,
שהאלוגריתם של המלכה אצל הרובוטית יהיה כזה שיהיו לה גבולות ודרישות קשוחות מהנשלט, אחרת זה לא יימכר. |
|
תחת כנפיך |
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 7 בדצמ׳ 2024
סווריןן כתב/ה: יש כל מיני סכנות והשלכות ארוכות טווח. ללא ספק. יתרונות שלא מספיק מדברים עליהם בהינתן AI ורובוטיקה טובה:
א. שדרוג של ממש של סיעוד, הן זקנים (כמוני) והן נכים, כמו גם 'זוגיות' מינית לשכמותנו. ב. חיסול של זנות. ג. יצירת מרחבים לפטישים מסוכנים, אלימים, מבישים (ולא, לא רצים מהפנטזיה למציאות). כן. אני יודע שאני אמור להגיע לאפליקציות ולהציג באופן כן את מצבי - שיני התותבות, הקלנועית, מצב הסוכר ובהדרגה להגיע להעדפות המיניות שלי, ובאופן הזה, הכן כל כך, להגיע לבת שיח שהיא גם פרטנרית מינית שאמשך אליה.... אבל אולי זה לא בדיוק בקלפים... (אתם יודעים, לא סתם אני לא מעלה כאן תמונות רגליים שלי...). אולי כשדורשים ממני 'קשר', גוזרים עלי ויתור, אומללות, השלמה עם חוסר במיניות. כך גם מצבי במידה ואני על הרצף, או חולה במחלה סופנית, או חולה לופוס או גזזת... כך מצבי אם אני סתם נודניק, איש שיחה מרדים, אדם עם בעיית גבולות, חרש, בעל קשיי זיקפה ועוד ועוד... אז לכל אלה מאיתנו שאינם במועדון המקובלים, העסק הזה, הרובוטי, הפיגמליוני, עשוי לעבוד בסדר גמור... מציע שאלה שהביעו כאן התנגדות נחרצת וקדושה, ימקמו את עצמם לרגע גם מבחינת 'ערך שוק' (סליחה על המינוח הקפיטליסטי). מעניין אם קיים מתאם בין פריווילגיות בכל הקשור לביקוש/היצע, להתנגדות לזוגיות עם חפץ-מדמה-אדם... (פרס לתגובה המתרעמת הראשונה של מי שיודה שהוא מכוער שגם מתנגד...) לרובוט יש בהחלט מלא יתרונות אבל אני מאמין שיש לאדם אמיתי גם נשמה. ככה שרובוט לא יהיה לחלוטין כמו בנאדם. ואם מישהו יחיה רק עם רובוט לא בטוח שזה יציל אותו מרגש הבדידות. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
יותר סביר שמלכה רובוטית תהיה קשוחה ודורשנית אבל רק לפי התסריט שמחרמן את הנשלט שצורך אותה.
כבר עכשיו אפשר לראות כמה מהר נשלטים מתנדפים כשהציפייה שלך מהם היא לא משהו סקסי שמדבר אליהם. הרגעים שהכי הפחידו אותי בכלוב היו כשאני לא הסכמתי עם נשלט ולא זרמתי איתו על פנטזיה שיש לו, ואמרתי לו להאט קצת או שזה לא מתאים בכלל. אלו שהגיבו בבגרות היו יוצאי הדופן, וכל היתר זעמו והצדיקו את עצמם שהמלכה בתשלום ההיא הסכימה, או בפורנו זה היה ככה "ואת לא יודעת מה זו שליטה באמת". אני לא יודעת מה לגביך, אבל מה שמוכר את זה להרבה נשלטים זאת קשיחות שתואמת את התסריט האישי שלהם. ליטרלי הם מעדיפים לשלם מאות ואלפי שקלים על הגשמת תסריט לבקשתם, אבל לשלם 20 ש"ח על קפה ולשבת לדייט הדדי עם שולטת שתוביל את הערב כרוצנה זה "ניצול". אנושיות מצידנו או כלפינו שלא מתכתבת עם הצורך שלהם להרגיש ריגוש מאזוכיסטי מורידה להם. אבל בגלל שהאופציה היחידה היא אנושית, בין אם היא בתשלום או לא, הם בכל זאת נאלצים לאיזשהי התנהגות חברתית. עם רובוטית שהם לגמרי שולטים בתגובותיה, גם מעט צלם האנוש הזה יתנוון. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת דצמ' 07, 2024 10:36 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
סווריןן |
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
סווריןן • 7 בדצמ׳ 2024
ואז הם יתנדפו לכן מהאינבוקס, ותישארו רק עם פניות ממי שרוצה קשר.
מה רע? |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
כי החלק של להתנדף פיזית מגיע אחרי מלחמת התשה רצינית.
ההתנדפות הרגשית מתחילה עוד קודם, הם מורידים די מהר את מסכת ההתנחמדות והשירותיות כשאת אומרת "לא" או מציבה דרישה אחרת משלהם. הם מתעלמים וממשיכים לחפור על הצורך שלהם ומנסים לייאש אותך להסכים אליו במניפולציות שונות. ורק בסוף-בסוף, כשמבינים באופן סופי שאין שום דרך שיצליחו לחלוב מאיתנו סשן, אז מניחים לנו, לא לפני שיפרדו בשפע "ברכות ואיחולים" כלפינו. אנחנו מקדימות תרופה למכה ומתעלמות מראש כדי לחסוך ויכוח של שעות, אבל זה מעייף בכל מקרה כשזה חוזר על עצמו כמעט בכל אינטרקציה חדשה. אני חושבת שזה יחמיר אפילו יותר כשבצד השני תהיה רובוטית שתענה "אמן" משכנע ליחס הזה. הדחף האנושי החברתי שקיים בכל אחד מאיתנו, גם בהם, לא יגרום להם לוותר על נשים אנושיות כל כך מהר, פשוט היחס יהפוך לעוד יותר מעוות. כבר עכשיו פנטזיות פורנו ושליטה בתשלום גורמות לזה, זאת לא מחשבה היפותטית בכלל. בינה מלאכותית מפותחת תהיה עוד יותר מתעתעת מהשניים הקודמים. ואגב באשר לטענתך שצרכי מין בתשלום וכל הנ"ל הם זקנים, נכים מכוערים... סטטסטית, זה נבדק וזה לא נכון. צרכן הזנות הממוצע הוא גבר נורמטיבי לגמרי, לרוב נשוי, נראה בסדר, בריא, לא חסר לו כסף ומראה חיצוני, הוא פשוט אחד שרוצה סיפוק מידיי וצרכים של אחרות לא מעניינים אותי כמו שלו. לפחות כשספקית השירות אנושית יש פידבק אנושי ששומר על מידת מוסר מסוימת, כשהיא לא- זה עלול לחזק התנהגויות אנטי-חברתיות שיזלגו לעולם שבחוץ. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת דצמ' 07, 2024 11:04 am, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2024
סווריון צודק,לגבי השבע לא רואה את הרעב.
לגבי הבדידות כמו שציינתי זה פתרון מעולה. כן עצוב אבל הרע במיעוטו. בהקשר של שליטה רגע רק תן לי שניה לכוון את הרובוטית שתזיין אותי 🤣😂 אלה שיסתפקו ברובוט אינם באמת נשלטים. אלא צרכני מין. שליטה זה קשר היררכי רגשי, של התמסרות, סגידה ונתינה. חלק גדול מההנאה של נשלט, זאת ההנאה של השולטת ממנו. לראות את העונג שהיא מפיקה ממך. הקשר לא צפוי הוא נע ממקום מכיל למקום סןטה ומשפיל ובחזרה לאוהב ומחבק. מי שבאמת אוהב להרגיש נחות כפוף בשימוש לא ימצא את כל אלה ברובוט. לכן עם כל התחכום בשיח, אולי השפלות מילוליות. הוא לעולם לא ירגיש נבעל, בבעלות של רובוט. אז יש עוד דרך ארוכה מאוד עד שיהווה תחליף. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבוע •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
7 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 7 בדצמ׳ 2024
ArchAngel כתב/ה: יותר סביר שמלכה רובוטית תהיה קשוחה ודורשנית אבל רק לפי התסריט שמחרמן את הנשלט שצורך אותה.
כבר עכשיו אפשר לראות כמה מהר נשלטים מתנדפים כשהציפייה שלך מהם היא לא משהו סקסי שמדבר אליהם. הרגעים שהכי הפחידו אותי בכלוב היו כשאני לא הסכמתי עם נשלט ולא זרמתי איתו על פנטזיה שיש לו, ואמרתי לו להאט קצת או שזה לא מתאים בכלל. אלו שהגיבו בבגרות היו יוצאי הדופן, וכל היתר זעמו והצדיקו את עצמם שהמלכה בתשלום ההיא הסכימה, או בפורנו זה היה ככה "ואת לא יודעת מה זו שליטה באמת". אני לא יודעת מה לגביך, אבל מה שמוכר את זה להרבה נשלטים זאת קשיחות שתואמת את התסריט האישי שלהם. ליטרלי הם מעדיפים לשלם מאות ואלפי שקלים על הגשמת תסריט לבקשתם, אבל לשלם 20 ש"ח על קפה ולשבת לדייט הדדי עם שולטת שתוביל את הערב כרוצנה זה "ניצול". אנושיות מצידנו או כלפינו שלא מתכתבת עם הצורך שלהם להרגיש ריגוש מאזוכיסטי מורידה להם. אבל בגלל שהאופציה היחידה היא אנושית, בין אם היא בתשלום או לא, הם בכל זאת נאלצים לאיזשהי התנהגות חברתית. עם רובוטית שהם לגמרי שולטים בתגובותיה, גם מעט צלם האנוש הזה יתנוון. באמת מצטער שנאלצת לחוות את זה. לצערנו העולם מלא גם אנשים חרא. אני חושב שיש בעולם הבידיסאם בארץ בלבול בן נשלטים לבעלי פטישים. זה נקרא אצלנו אותו דבר. וזה מבאס. |
|
Ofan |
לפני שבוע •
8 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
8 בדצמ׳ 2024
Ofan • 8 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli כתב/ה: בוא נצפה יחד:
ווסטוורלד עונה 1, מראה שחורה פרקים 3+4, לארס והבחורה האמיתית, Her, מי הפליל את רוג'ר ראביט, קיוב, רקוויאם לחלום, מועדון קרב, הפרק ההוא בסטאר טרק עם ההולוגרמה (לא מצאתי שם ומספר, אנא עזרת הציבור), חלום ליל קיץ. גפטו מנסה לעזור הפרק ב-Star Trek עם ההולוגרמה - כנראה אתה מתכוון לפרק מ"Star Trek: The Next Generation" כמו "Hollow Pursuits" או מ"Star Trek: Voyager" כמו "Fair Haven". אלה שני דוגמאות של פרקים שבהם טכנולוגיית ההולודק ממלאת תפקיד מרכזי. |
|