סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

גמילה מפינדום

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני 6 ימים • 14 בדצמ׳ 2024
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 14 בדצמ׳ 2024
TheLonelyWarrior כתב/ה:

אוף טופיק איך היית ממליצה להכיר נשים עם קינקים דומים בתור שולטת

אומנם קשה לקרוא תגובות ארוכות אבל אני מאוד ממליצה להיכנס לפרופיל של ארכאנגל, ללחוץ על הכפתור "הודעות בפורומים" ולעבור עליהן.
היא הגיבה על השאלה הזו באריכות כמה וכמה פעמים.
בכלל, אם תעשה חיפוש "איך להכיר שולטת" "מה לכתוב בהודעה ראשונה" או כל וריאציה אחרת, אתה תמצא מלא מידע שנשים (שולטות, נשלטות, הכל) ענו ופירטו.
OR1977
OR1977 • 14 בדצמ׳ 2024
נתנו לך עצות טובות, אבל כמו כל התמכרות גמילה צריכה טיפול ולא עצה.
מקווה שתטפל בעצמך לפני שתגיע מישהי שתנצל אותך עד תום.

חיבוק ענק
האקסלי​(נשלט)
האקסלי​(נשלט) • 14 בדצמ׳ 2024
מעולם לא התנסיתי בפינדום אבל תמיד הייתי מודאג מהעניין הזה בדיוק בגלל עניין הניצול לרעה של הכח, והתוצאות ההרסניות.
אחד הדברים שחשבתי עליו היה איך אדם יכול ליצור וריאציה שתיתן לו בדיוק את אותו הסיפוק של הפינדום, אבל בלי הסיכונים, ובנוסף השיטה הזו גם תראה לך שהשולטת שמולך היא מישהי שבאמת נמצאת שם בשביל חוויית השליטה ולא בשביל הרולקס.
אני קורא לזה "פינדום הפוך". אם, לדוגמה, אדם נמצא במצב כלכלי סביר לחלוטין ורוצה מדי פעם לפנק את עצמו בכספו שלו, הוא יכול לבדוק מול השולטת שלו מה מותר לו לקנות עבור עצמו. אתה מתקשר אליה כשאתה נמצא בחנות ומתייעץ איתה.
אולי אפילו אתה שואל אותה כמה כסף מותר לך להכניס לארנק דיגיטלי של חנות אינטרנטית כזו או אחרת. לא סכומים מפוצצים. אולי מותר לך לשים שם מאה שקל. או לבזבז רק מאה שקל מהסכום שכבר נמצא שם.

עכשיו, אם אתה, יוצר הפוסט, או מישהו אחר פה, מרגיש שזה פיתרון גרוע כי זה רק יוביל לחזרה להתמכרות, תשכחו ממה שהצעתי. הכוונה היחידה פה היא, כאמור, לוודא שאתה לא שורף לעצמך את הכסף, וגם לוודא שהאישה שאיתך באמת נמצאת פה בשביל חוויית השליטה. מרגע שהכסף לא מגיע אליה, אפילו לא שקל, אין פה פרצה שקוראת לגנב.
אולי זה גם משהו שכדאי לעשות עם מישהי שאתה מכיר טוב, שאכפת לכם זה מזו, ושאתה יודע שלא תנצל אותך.
תחת כנפיך

Re: גמילה מפינדום

תחת כנפיך • 14 בדצמ׳ 2024
TheLonelyWarrior כתב/ה:
האמת שגיליתי רק לפני כמה שנים כמה התחום של שליטה נשית ופינדום זה כנראה הפטיש הכי מוזר וגדול שלי גיליתי את זה במקרה בצבא מאז שקיבלתי מודעות זה הפך אותי למכור כל תמונה או פוסט שמישהי מבקשת שישלחו לה כסף
משנה את הגוף שלי 180 מעלות פתאום מרגיש דפיקות לב חזקות והזעה מרוב המשיכה הגדולה שלי לזה
הוצאתי לא מעט כסף ואני מפחד שיהרסו לי החיים מהתמכרות הזאת אני רוצה להיכנס לזוגיות בריאה אבל התחום הנורא הזה של הניצול כספי משאיר אותי באותו מקום
וכמובן שקשה למצוא נשים כאלה במיוחד שאתה לוחם שנמצא תקופות ארוכות בעזה
בלית ברירה אני כרגע עם יזיזה אבל משדרת לי שהיא יותר רוצה להיות הפסיבית
האם לנסות להיגמל בכוח ולא להתקרב לזה יותר?

אני מאמין בידע.
ואולי אם תקרא ותבין את מאחורי הקלעים זה לא ימשוך אותך לשלם כסף על הודעות כאלה
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 14 בדצמ׳ 2024
א. ענו לך יפה. יפה מאוד!
ב. אני מבקשת שלא תפנה אלי אחרי התגובה שאני עומדת לכתוב.

אני בעד פינדום.
אני בעד בדסמ נכון ובריא ומעיף.
בעד לדחוף גבולות ולהכאיב ולקמט והכל.
ואני גם בעד טיפול כשצריך. לגמרי בעד!

אני מאמינה ש*כמו כל פרקטיקה בדסמית* - זה *חייב* להיות עם אדם שאתה מעריך וסומך עליו.
אחת שאתה יודע שתשמור עליך.
בטח לא כל אחד ששם בסוגריים {שולט.ת}!

בעיניי, זה לא שונה מכל דבר אחר שאנשים עושים פה וקצת לחץ לי על נקודה שפינדום ישר נחווה כהתמכרות לא בריאה אבל פרקטיקות אחרות זה סבבה.
מרגיש לי עניין של טאבו ו/או קבלה חברתית: אם היית אומר שאתה עף על חניקות, שאתה מפנטז להיות זונה שמסרסרים בה, מחפש לעצמך פורסט בי או סטראפ-און - לא חושבת שכל הקולות היו לך לטיפול בהתמכרות הזו.(אולי אני טועה וכאמור בסעיף א - ענו לך ממש טוב!!)

בכל מה שקשור לבדסמ והפרקטיקות הרבות הקשורות אליו אני מאמינה שצריך לנהל מערכת יחסים בטוחה ויציבה. עם אמון שהולך לשני הצדדים.

תמצא שולט.ת מוצלחת. אחראית . כזו שתדאג לך לפני ואחרי. כזו שרואה אותך כבןאדם ואכפת לה ממך.
כזו שאפשר לדבר איתה, שעושה אפטר קייר, שדואגת שלא תפשוט את הרגל. שמנהלת את כל הג'אז הזה. אישה ששווה שתתמסר לה!

ואז יכול להיות קשר פינדום פסיכי.
מדהים. מעיף!! וכל סופרלטיב אחר.

זה לא שונה בעיניי מכל פרקטיקה בדסמית אחרת. שפוי בטוח בהסכמה וברצון.

(עכשיו מרגיש לי שכדאי להזכיר את מה שכתבתי בסעיף ב - אל תפנה אלי בשביל זה לא זו הסיבה שכתבתי את כל המגילה הנ"ל)
המטפלת המתעללת​(שולטת)חשבון מאומת
המטפלת המתעללת​(שולטת)חשבון מאומת • 14 בדצמ׳ 2024
עם או בלי קשר לבחירה בטיפול פרטני, הקבוצה של SAA (מכורים למין) היא פלטפורמה מדהימה עם עלות סמלית ביותר.
א.נשים נפתחים, משתפים ומביאים הרבה פגיעות ורגישות- בין אם אונליין או מפגשים פיזיים- גוגל איט.
גם SA (מכורים לתשוקה/ ריגוש) קבוצה טובה ועם חוקים נוקשים קצת יותר, שמעתי עליה ושלחתי אליה פחות.
ממליצה מכל הלב על הקבוצות הללו לכל מי שמרגיש שהפורנו, הבדסמ והחיים בכלל מכבידים עליו ומבודדים אותו.
נדמה שההתמכרות לפינדום התחזקה בשנה האחרונה.
אקדיש פוסט בקרוב רק לעניין הזה, בהחלט אפשר לנתב אותו ולעבוד איתו מדוייק כאשר נותנים את הכוח לידיים אנושיות ונעימות, אבל כמו בכל התמכרות- צריך מאד לרצות בגמילה/ התבוננות עומק.
FootJunky
FootJunky • 14 בדצמ׳ 2024
אני נגד כל גישה שמטילה על פטיש כלשהו בושה או אשמה.

היוצא מן הכלל זה פינדום מחוץ למערכת יחסים.
בתוך מערכת יחסים אמיתית זה יכול להיות עוד אלמנט של שליטה, עוד רובד בטוטאליות, זה יכול להיות מגניב מאוד
מחוץ למערכת יחסים זו זנות וניצול מהסוג הנמוך ביותר, שמעיד רק על כמויות הרוע הבלתי נתפסות שיש בעולם.

ולך, בן ה-21
הכלוב מקום בדר"כ יותר בוגר, אל תתייאש
ממליץ לך, לחפש את שרשור "צעירי הכלוב להתפקד", אם עוד לא חיפשת, יש שם הרבה אנשים צעירים מהזמן האחרון, אולי שם תמצא שולטת בגילך
וצא למסיבות, לפעמים כשרואים מישהו, זה אחרת, ומחסום הגיל יכול להיטשטש, אם נוצר חיבור.
TheLonelyWarrior
TheLonelyWarrior • 14 בדצמ׳ 2024
FootJunky כתב/ה:

בתוך מערכת יחסים אמיתית זה יכול להיות עוד אלמנט של שליטה, עוד רובד בטוטאליות, זה יכול להיות מגניב מאוד
מחוץ למערכת יחסים זו זנות וניצול מהסוג הנמוך ביותר, שמעיד רק על כמויות הרוע הבלתי נתפסות שיש בעולם.

ולך, בן ה-21
ממליץ לך, לחפש את שרשור "צעירי הכלוב להתפקד", אם עוד לא חיפשת, יש שם הרבה אנשים צעירים מהזמן האחרון, אולי שם תמצא שולטת בגילך
וצא למסיבות, לפעמים כשרואים מישהו, זה אחרת, ומחסום הגיל יכול להיטשטש, אם נוצר חיבור.

האמת שחיפשתי שרשור כזה ולא מצאתי כלום אני יפתח כזה בעצמי למען כל המחפשים ולגבי מסיבות אני דיי ביישן ולא ירגיש בנוח ללכת לבד לדברים כאלה וגם נראה לי שחברים שלי פחות בקטע
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 14 בדצמ׳ 2024
TheLonelyWarrior כתב/ה:
FootJunky כתב/ה:

ולך, בן ה-21

האמת שחיפשתי שרשור כזה ולא מצאתי כלום

אלוהים, גברים וחוסר היכולת שלהם למצוא דברים 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️