בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

כלובון וגלאי מתכות

Pace
לפני 3 ימים • 19 בדצמ׳ 2024

כלובון וגלאי מתכות

Pace • 19 בדצמ׳ 2024
אשמח לשאול אנשים שיצא להם להתנסות.
אני נוסע ברכבת עובר בגלאי מתכות באופן די קבוע. האם הכלובון צריך להיות מפלסטיק/סיליקון לגמרי או שמנעול מתכת זה בסדר?

אם יש גם המלצות אחרות אשמח לשמוע.. כנראה שכבר היה דיון בנושא אבל לא הצלחתי למצוא משהו שרלוונטי לי.
הברון בכפכפים{זהרורים}
לא ממש מבין בזה, אבל לא נראה לי שכלובון מתכת יפעיל את הגלאי יותר מאבזם של חגורה וגם אם כן, כל עוד אתה לא מעורר חשד מיוחד אתה יכול להגיד שזה האבזם או שיש לך ברזלים בנעליים.
אני ממש בספק שהמאבטחים של הרכבת יקחו אותך לחדר צדדי לבדיקה בעירום.
גבעות​(נשלט)
גבעות​(נשלט) • 19 בדצמ׳ 2024
לא זוכר מניסיון אישי אם מנעול קטן מפעיל את הגלאי או לא.
מציע לנסות לעבור פעם עם מנעול שכזה בכיס ולגלות באופן בטוח.

בימים בהם הייתי נוסע ברכבת ועדיין רוצה להישאר נעול השתמשתי בסוגר פלסטיק ממוספר- כמו אזיקון עם מספר סידורי, ככה שמי שפיקחו על הנעילה יכלו לדעת שאין רמאות
חפש בגוגל plastic numbered tags. יש מכל מיני דגמים וצורות כולל כאלו שמזכירות צורת מנעול (אלו מיועדים למשלוחים רגישים בעולם הונילי כמו למשאיות סחורה ו/או תיקים/מזוודות). מוכרים אותם גם באריזות גדולות של בין 50 ל200 יח' אז זה מספיק להמון נסיעות
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 19 בדצמ׳ 2024
סופסוף משהו שאני מבין בו icon_smile.gif

גלאים שונים מכוונים לרמות רגישות שונות, בהתאם לסיכונים.
רוב הגלאים מראים את מיקום החפץ המתכתי, וזה שזה פיזית ליד האבזם לא יעזור, כי יבקשו מכם להסיר את החגורה ולעבור שוב בגלאי.
סיפור "אבזם" ו"ברזלים בנעליים" יעבוד רק אם שק האשכים שלכם ממש תלוי נמוך, או במקומות בהם זרימת האנשים חשובה יותר מהסיכון הבטחוני (תחנה מרכזית, קניון וכו'). התנהגות מחשידה של חוסר רצון לעבור בלי החגורה תכניס אתכם למלכוד כי המאבטחים יעלו את רמת החשד ואתם עלולים למצוא את עצמכם בסיטואציות מאוד מאוד לא נעימות ודי מהר. באקלים הנוכחי זה עלול להיות נפיץ

השיטה של "גבעות" היא הכי בטוחה. אזיקון פלסטיק חד"פ ממוספר, יעשה את העבודה, במינימום סיכון להישלף לבדיקה מעמיקה.
לבדוק את המנעול בכיס זה רעיון מעולה רק אם אתם עוברים כל הזמן באותו גלאי. וגם אז, אין לכם שליטה על זה שמישהו איפשהו יחליט להעלות את הרגישות של המכשיר.

הנה סיטואציה שקרתה לי אישית במציאות icon_smile.gif
https://www.youtube.com/watch?v=Jkff_nb3mCg
(לא בקונטקסט הזה, אלא עם מונה גייגר - חברים ומכרים מוזמנים לשאול בפרטי)
    התגובה האהובה בשרשור