אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

למה יש מחנות בין הפמדומים?

LoveSick​(שולטת)
לפני יום • 23 בדצמ׳ 2024
LoveSick​(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2024
זו של הפמפטאל בפוסטים על נחשים וסולמות .
בדנג'ן מכניסים או מאיימים להכניס אנשים לרשימות שחורות ושלל פרצופים
והיו כל מיני אמירות של דורה על מאחורי הגב ולא יפה.

אם כמו שסטריטקאט יש חגיגה של פמדומים למה זה מרגיש כאילו משחקים במחנות של נאמנות.

למה השליטה הנשית כזו מפוצלת? נועדנו לשלוט בעולם
kimberli Grand​(שולטת)
לפני יום • 23 בדצמ׳ 2024
kimberli Grand​(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2024
פוסט לא מובן היות אני בעצמי בעלת ליין פמדום בדאנגן והולכת לפמדומים אחרים... אז לאיזה מחנה אני שייכת 🤣🤣
אביב נעורים
לפני 13 שעות • 24 בדצמ׳ 2024
אביב נעורים • 24 בדצמ׳ 2024
kimberli Grand כתב/ה:
פוסט לא מובן היות אני בעצמי בעלת ליין פמדום בדאנגן והולכת לפמדומים אחרים... אז לאיזה מחנה אני שייכת 🤣🤣

מחנה השמדה🤣
aii nawa shibari​(מתחלף)
לפני 12 שעות • 24 בדצמ׳ 2024
aii nawa shibari​(מתחלף) • 24 בדצמ׳ 2024
ממממממ אני לא מוטרד בנושא , אני רק אומר שלאחרונה יש מלא ליינים שמעתיקים ממקומות שהיו פמדומים.
לא אציין את הליין אבל כנראה שמועדונים מיינסטרימים מנסים להמציא את עצמם ולרמוס אחרים.
עד היום היו 2 פמדומים ואז קמו עוד כי שוב ענייין של לא יודעים איך למצות את המועדונים כמו שצריך אז יאללה נעתיק.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני 12 שעות • 24 בדצמ׳ 2024
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 24 בדצמ׳ 2024
aii nawa shibari כתב/ה:
ממממממ אני לא מוטרד בנושא , אני רק אומר שלאחרונה יש מלא ליינים שמעתיקים ממקומות שהיו פמדומים.
לא אציין את הליין אבל כנראה שמועדונים מיינסטרימים מנסים להמציא את עצמם ולרמוס אחרים.
עד היום היו 2 פמדומים ואז קמו עוד כי שוב ענייין של לא יודעים איך למצות את המועדונים כמו שצריך אז יאללה נעתיק.

אני דווקא חולקת עליך בנושא,
יש המון ביקוש לפמדומים.
ו-2 זה לא מספיק אם יש רצון לעוד.
במיוחד כשהיו יותר מ-2, פשוט אירועים בסגנון שונה ולא בהכרח מסיבה ענקית.

גם בטאבו היו אירועי פמדום (פעמים בודדות עד שהמקום נסגר בשעה טובה, אבל היו)
וגם פמדום הדרום פועל כבר תקופה.

בסוף, הקהל מגיע לאיפה שטוב לו, אם לא טוב לקהל הוא מצביע ברגלים ולא מגיע. (ויש המון ליינים שנסגרו עקב כך)
אז אם יש מקום שהקים ליין פמדום ויש לו קהל פמדומי וזה מתמשך - כנראה שהמקום עושה משהו נכון.
aii nawa shibari​(מתחלף)
לפני 11 שעות • 24 בדצמ׳ 2024
STREET בגלל שאת לא מאורעת ולא רואה מה הולך בבירוקרטיה הפנימית אז הרשי לי להאיר לך מהזווית שלי, ברגע שקמים יותר ליינים זה קורה מכמה סיבות.

1: יש ביקוש ענק לדברים ובאמת נשמע שחסר ליינים במרכז שיש קרוב ל - 16 ליינים שונים לקהילה .
2: נושאי אגו , חוסר התקדמות, חוסר המצאת המועדון הקיים ואז אומרים בואו נפליץ עוד ליין.
3: אנשים רוצים את הטייטל מנהל ליין.
4: או שפשוט מועדונים מנסים לשרוד לא רוצים ליפול כי קם משהו חדש

עכשיו בגלל שלצערי אני מעורבב בקהילה ורואה ומבין ושומע. וגם כי עבדתי במלא ליינים.
אחת העובדות שאמרתי שליינים לא יכולים להמציא את עצמם , אם אקח את הסין שהליין הזה קיים בערך מ-2018 פלוס מינוס כנל קורבו.
שאלה היו הליינים היחידים שפרצו גבולות , ו2 הליינים האלה קמו במטרה לשנות את חוקי המשחק ואף פעם הם לא המציאו את עצמם מחדש.
בזכות הליינים האלה ששילבו , בדסם/מין/אורגיות והופעותת מטורפות שאף מועדון לא יכול להרשות לעצמו.

למה אני מחמיא ל2 הליינים האלה , כי הם לא באו במטרה של אגו או לבוא על חשבון אחרים או מה שנקרא לגנוב מאחרים מידע או סטייל ולהמציא את עצמם על חשבון אחרים.
הם המציאו את הגלגל מחדש ונתנו פייט למועדון הדאנג'ן ששירת ומשרת את כולנו.
ואז קמו כל הלייינים - לא שם את דקאדאנס כי הוא באמת כבר 9 שנים בשוק ולאלכסיי יש יחודיות.

עכשיו הפמדומים אם ניקח את העיקר , 2 הליינים שהיו עד היום זה אורדורה הידוע, ופאמפתאל.
לא נראה שהיה חוסר בפמדומים מאז שהם קמו.
אני לא ראיתי תגובות בשום מקום אהה בואו צריכים עוד פמדומים , ואני עוקב אחרי הכל .
אישית אני יכול להגיד שמרוב שיש מסיבות וליינים בדסמיות - אני לא שם את הסין כי הסין עובד אחרת ומקומם נשמר בכבוד

יש לנו יותר מידי ואנשים כבר מבובלבים לא יודעים לאן ללכת אז למה שלא נקים עוד ליינים שהם העתקה זההה רק נשנה את השם.

אני בכוונה כותב על זה כי איפה שהוא זה לא מסיבות טבע , זה פשוט אותם האנשים אותו הקונספט אבל מה יש אנשים שיגידו שהם נאמנים ללין של קימברלי, לליין

של אורדורה , או פאמפתאל כי כל אחד מקבל משהו אחר מהליין וזה בסדר הרי טובות הנאה מושכות אותך למקום כל שהוא.

זוכר על פמדום הדרום ויש עליו תגובות מעולות, אז נראה סהכ שלא באמת חסר אירועי פמדום כי יש לנו כבר 4 השאלה , אם לדרום יש 1, ולתא יש 2 וותיקים אז למה להקים עוד לייינים של פמדום.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 24 בדצמ׳ 2024
aii nawa shibari כתב/ה:
STREET בגלל שאת לא מאורעת ולא רואה מה הולך בבירוקרטיה הפנימית אז הרשי לי להאיר לך מהזווית שלי, ברגע שקמים יותר ליינים זה קורה מכמה סיבות.

1: יש ביקוש ענק לדברים ובאמת נשמע שחסר ליינים במרכז שיש קרוב ל - 16 ליינים שונים לקהילה .
2: נושאי אגו , חוסר התקדמות, חוסר המצאת המועדון הקיים ואז אומרים בואו נפליץ עוד ליין.
3: אנשים רוצים את הטייטל מנהל ליין.
4: או שפשוט מועדונים מנסים לשרוד לא רוצים ליפול כי קם משהו חדש

עכשיו בגלל שלצערי אני מעורבב בקהילה ורואה ומבין ושומע. וגם כי עבדתי במלא ליינים.
אחת העובדות שאמרתי שליינים לא יכולים להמציא את עצמם , אם אקח את הסין שהליין הזה קיים בערך מ-2018 פלוס מינוס כנל קורבו.
שאלה היו הליינים היחידים שפרצו גבולות , ו2 הליינים האלה קמו במטרה לשנות את חוקי המשחק ואף פעם הם לא המציאו את עצמם מחדש.
בזכות הליינים האלה ששילבו , בדסם/מין/אורגיות והופעותת מטורפות שאף מועדון לא יכול להרשות לעצמו.

למה אני מחמיא ל2 הליינים האלה , כי הם לא באו במטרה של אגו או לבוא על חשבון אחרים או מה שנקרא לגנוב מאחרים מידע או סטייל ולהמציא את עצמם על חשבון אחרים.
הם המציאו את הגלגל מחדש ונתנו פייט למועדון הדאנג'ן ששירת ומשרת את כולנו.
ואז קמו כל הלייינים - לא שם את דקאדאנס כי הוא באמת כבר 9 שנים בשוק ולאלכסיי יש יחודיות.

עכשיו הפמדומים אם ניקח את העיקר , 2 הליינים שהיו עד היום זה אורדורה הידוע, ופאמפתאל.
לא נראה שהיה חוסר בפמדומים מאז שהם קמו.
אני לא ראיתי תגובות בשום מקום אהה בואו צריכים עוד פמדומים , ואני עוקב אחרי הכל .
אישית אני יכול להגיד שמרוב שיש מסיבות וליינים בדסמיות - אני לא שם את הסין כי הסין עובד אחרת ומקומם נשמר בכבוד

יש לנו יותר מידי ואנשים כבר מבובלבים לא יודעים לאן ללכת אז למה שלא נקים עוד ליינים שהם העתקה זההה רק נשנה את השם.

אני בכוונה כותב על זה כי איפה שהוא זה לא מסיבות טבע , זה פשוט אותם האנשים אותו הקונספט אבל מה יש אנשים שיגידו שהם נאמנים ללין של קימברלי, לליין

של אורדורה , או פאמפתאל כי כל אחד מקבל משהו אחר מהליין וזה בסדר הרי טובות הנאה מושכות אותך למקום כל שהוא.

זוכר על פמדום הדרום ויש עליו תגובות מעולות, אז נראה סהכ שלא באמת חסר אירועי פמדום כי יש לנו כבר 4 השאלה , אם לדרום יש 1, ולתא יש 2 וותיקים אז למה להקים עוד לייינים של פמדום.

אני לא יודעת כמה אתה מעורב בקהילת הפמדום, אני רואה שיש קהל שמגיע לאירועים השונים, כולל לאלו הקטנים יותר.
שלא לדבר על כך שהפאמפטל לא מאוד מתפקד לצערי, הקהל הצביע ברגליים כי הוא לא מרוצה מהליין (משלל סיבות שונות, לא טרחתי לבדוק את זה)
סין אתיקס ודקאדנאס הם לא פמדומים, אין קשר אליהם מבחינתי והמון מהקהל של הפמדומים לא מגיע אליהם בכלל.
קהל היעד של מסיבות בדסמ ומסיבות פמדום הוא לא 100% זהה, הוא דומה, יש חפיפה אבל יש גם שוני.
וכל עוד אנשים מצביעים ברגליים, אז אפשר להקים עוד במידה ועשית את מחקר השוק והביקוש לך.
לגבי "נאמנות" לליין כזה או אחר, זה בחירה אישית של אנשים ואני חושבת שזה מטופש, אבל כל אחד ואחת ובחירה שלו. (אני גם נוטה להתרחק מאנשים עם גישה כזו)

למה צריך עוד? הפוסט הזה לא עוסק בהקמה של ליין נוסף, אלא כביוכל על המאבק בניהם.
כן, יש תחרות. אבל המאבק קיים רק בראש של אלו שבוחרים לקחת בו חלק.
אם יש מקום שלא יכול להתמודד עם תחרות עסקית - הוא לא יכול להמשיך להיות עסק. והגיוני שייסגר. לא משנה כמה נאמנים יש לו.
אפשר להמציא את עצמך מחדש ואפשר לתת ערך אחר לביילנים, בסוף כל ליין וכל מסיבה היא עסק לכל דבר.
אם הקהל מבולבל אז אחריות של הקהל לבחור לאן ללכת, ולא צריך להגביל את התחרות.
זה כמו להתלונן שיש הרבה מסעדות בתל אביב, יש המון, ויש המון שנסגרות.
רק מי שמצליח לתת ערך לקהל ויודע להתנהל עסקית ישרוד ויצליח.
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
aii nawa shibari כתב/ה:

סורי על הספין, אבל זו הזדמנות לשאול מישהו מבפנים icon_smile.gif
איך זה שלצד הפריחה המטורפת של הפמדום לא קמו גם ליינים של מיילדום?
aii nawa shibari​(מתחלף)
בלאק לוטוס לתגובתך , ממממ אין מספיק שולטים בקהילה , ולא חושב שצריך לתת סיבה לעוד טורפים מהקהילה לנסות להרוס נשלטות ולא משנה כמה אנשים טובים יש לנו בקהילה זה עדיין קמצוץ לעומת האנשים הנוראיים שהיו הולכים לטאבו בשביל בשר צעיר ומפורק
לא אתמוך במייל דום כל עוד יש לנו גברים כאלה בקהילה כמו ניסן גבני חבריו, דביר ועוד שאר הכוכבים העולים שהשמות שלהם בכל מקום