Anna love |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
מה נשלטים מרגישים
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
Anna love • 23 בדצמ׳ 2024
תמיד סקרן אותי בתור אחת שהיא גם וגם
מה נשלטים מרגישים כשהם תחת מישהי האם זה בכלל משנה להם אם היא לטעמם? מה הם רואים באישה שמולם? ההרגשה הזאת מתלווה גם מחוץ לסשן? עם נשים וניליות? |
|
HelloHi(נשלט) |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
HelloHi(נשלט) • 23 בדצמ׳ 2024
התחושה של גבר כשאישה שולטת בו ומשפילה אותו היא ערבוב עז של תשוקה ושל כבוד.
הנשלט מרגיש כאילו כל איבר בגופו הופך לכלי בידיה, מתמסר לחלוטין לרצונה. כל מילה שלה, כל חיוך - גורמים ללב של הנשלט לפרפר. יש משהו מעורר ונפלא בהשפלה הזו, משהו שמגרה את הדמיון. הנשלט נכנע לרצונה. זהו חיבור של כאב, תענוג ופגיעות. |
|
yoels1(אחר) |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
yoels1(אחר) • 23 בדצמ׳ 2024
אני לא יודע אם אפשר להסביר במילים, אבל אנסה.
יש בזה משהו משחרר, מאזן. משהו שגורם לי להרגיש אני |
|
Anna love |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
Anna love • 23 בדצמ׳ 2024
yoels1 כתב/ה: אני לא יודע אם אפשר להסביר במילים, אבל אנסה.
יש בזה משהו משחרר, מאזן. משהו שגורם לי להרגיש אני היא צריכה להיות מישהי מיוחדת? עם תכונות מיוחדות? |
|
קיאנו |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
קיאנו • 23 בדצמ׳ 2024
הדעה שלי:
שליטה זה לא רק סשנים, זה הרבה יותר מזה. זה התמודדות עם הפחדים הכי עמוקים שלך, לתת את המפתחות לראש שלך ולדעת שאתה יכול לבטוח במאה אחוז, בלי שיפוטיות. בעיניי, מדובר בהדרכה שתעזור לך להיות אדם טוב יותר ולהתקדם בחיים. והכי חשוב יש שלווה ושקט פנימי שמישהי מקבלת בשבילך את ההחלטות. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
Re: מה נשלטים מרגישים
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 23 בדצמ׳ 2024
Anna love כתב/ה: תמיד סקרן אותי בתור אחת שהיא גם וגם
מה נשלטים מרגישים כשהם תחת מישהי האם זה בכלל משנה להם אם היא לטעמם? מה הם רואים באישה שמולם? ההרגשה הזאת מתלווה גם מחוץ לסשן? עם נשים וניליות? מה מרגישים? ריגוש מיני ושלווה. האם משנה אם היא לטעמי? אם היא לא מושכת אותי פיזית ומנטלית אז זה ביג נו. מה אני רואה באישה מולי? אלילה / מלכה ההרגשה מתלווה מחוץ לסשן? לרוב כן. עם נשים וניליות? כן. |
|
גבר וירטואלי |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
גבר וירטואלי • 23 בדצמ׳ 2024
חוץ מהקטע המיני שמחרמן מדובר בלתת שליטה עליך למישהו אחר מתוך התמסרות זאת הפנטזיה הכי חשובה של גבר שכל הזמן צריך להיות הגבר ובשליטה שהוא יכול לשחרר ולתת לאישה להיות הבוסית באמת... ההשפלות או הכאב או כל מה שיוצא מזה זה כבר השלב הבא מה אתה מוכן לתת לה להינות על חשבונך ולהיות שלה.. יש כאלו יותר יש כאלו פחות יש כאלו שרק מין מעניין טותם ויש רבים שרוצים רק להינות חד פעמי והם מון נשלטים ששולטים מלמעלה על הסיטואציה
|
|
כלבלבה מעריצה(נשלט) |
לפני 23 שעות •
23 בדצמ׳ 2024
לפני 23 שעות •
23 בדצמ׳ 2024
כלבלבה מעריצה(נשלט) • 23 בדצמ׳ 2024
לא יודע לגבי אחרים, אני יעיד אך ורק על עצמי, משיכה חייבת להיות לא רק שחייבת להיות לפחות מבחינתי להיות נשלט של מישהי שהיא לא מושגת כליל השלמות והיופי הנשי, ככל שהשולטת יפה יותר הלא מושגת , ככה הרצון להיות תחת שליטתה הוא עז יותר חזק יותר, הרצון להיות קרוב לדיווה מהממת והנחשקת הוא מה שגורם (לפחות לי) , לרצות אותה להיות קרוב אליה, להרגיש אותה אותה לחוש אותה, להסתכל עליה, ולהתמסר ליופי שלה, הזכות להיות תחת היפיפה הלא מושגת, גורם להעריץ, ולהיות כלי בידיה, כי ככה נקבל אפילו במעט שבמעט טיפה יחס מהיפיפה הלא מושגת, מלכים נפלו שבי בידיהן של נשים יפות ולא לחינם הרי מלכים עם כל הכח והעוצמה והגבריות הבלתי מתפשרת, מופלים שדוד אחר יופיה של אישה.
לי באופן אישי קשה להיות נשלט למישהי שהיא לא הטופ של הטופ, ככל שהשולטת יפה יותר ככה אני זורק את עצמי לרגליה ונתון כל רצונותיה הרבה יותר. שוב זה אצלי ככה. לגבי גברים אחרים כל אחד נשלט מסיבותיו שלו. |
|
Anna love |
לפני 10 שעות •
24 בדצמ׳ 2024
לפני 10 שעות •
24 בדצמ׳ 2024
Anna love • 24 בדצמ׳ 2024
כלבלבה מעריצה כתב/ה: לא יודע לגבי אחרים, אני יעיד אך ורק על עצמי, משיכה חייבת להיות לא רק שחייבת להיות לפחות מבחינתי להיות נשלט של מישהי שהיא לא מושגת כליל השלמות והיופי הנשי, ככל שהשולטת יפה יותר הלא מושגת , ככה הרצון להיות תחת שליטתה הוא עז יותר חזק יותר, הרצון להיות קרוב לדיווה מהממת והנחשקת הוא מה שגורם (לפחות לי) , לרצות אותה להיות קרוב אליה, להרגיש אותה אותה לחוש אותה, להסתכל עליה, ולהתמסר ליופי שלה, הזכות להיות תחת היפיפה הלא מושגת, גורם להעריץ, ולהיות כלי בידיה, כי ככה נקבל אפילו במעט שבמעט טיפה יחס מהיפיפה הלא מושגת, מלכים נפלו שבי בידיהן של נשים יפות ולא לחינם הרי מלכים עם כל הכח והעוצמה והגבריות הבלתי מתפשרת, מופלים שדוד אחר יופיה של אישה.
לי באופן אישי קשה להיות נשלט למישהי שהיא לא הטופ של הטופ, ככל שהשולטת יפה יותר ככה אני זורק את עצמי לרגליה ונתון כל רצונותיה הרבה יותר. שוב זה אצלי ככה. לגבי גברים אחרים כל אחד נשלט מסיבותיו שלו. כלומר עבורך שולטת נשגבת נשגבת בזכות היופי שלה? רק המראה שלה הופך אותה לנשגבת? (כך משתמע מהדברים שלך) האמת ששה מעורר תחושה קצת מחפיצה, היא שם סוג של פלקט יפה שהתוכן שלו לא ממש משחק תפקיד, הבנתי נכון? |
|
קשירה לשם אהבה |
לפני 7 שעות •
24 בדצמ׳ 2024
לפני 7 שעות •
24 בדצמ׳ 2024
קשירה לשם אהבה • 24 בדצמ׳ 2024
אני לרוב שולט. מפנטז בעיקר על להשלט למרות שבפועל עדיין לא הצלחתי לשחרר מול שולטת.. בכל מקרה חקרתי קצת כי לא נראה לי הגיוני שבפנטזיה אני רק נשלט ובפועל כמעט תמיד רק שולט והגעתי למסקנה שלהיות נשלט גורם לי להרגיש שהצד השני חושק בי.. לדעתי בגלל שחיבוק מבחינתי היא לא דרך אמיתית לבטא אהבה לבת זוג וקשירה כן זה בדיוק מה שאני מפנטז עליו רק עליי..
מסקנה: כולנו רוצים להרגיש אהובים ושחושקים בנו. |
|