researcher(שולטת) |
לפני יומיים •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
23 בדצמ׳ 2024
researcher(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2024
קיטיארה כתב/ה: סליחה יש לי שאלה... ואני אקדים בהבהרה זו כדי שתדע שזאת לא הלצה או הטרלה, פשוט היה פה בבית ויכוח ער על התיאור שלך.
השאלה היא: האם אתה מתכוון לפייסיטינג במובן ה"קלאסי" של המילה? כלומר, שמערב מין אוראלי/ליקוקים? (הדעה של זאלו ולוטוס) או שמדובר ממש בהחפצה ליטרלי? כלומר, שהאקט עצמו עוסק אך ורק בישיבה על פרצוף (כמו כיסא כפי שכתבת)? (מה שאני הבנתי מהניסוח שלך) אני ממש סקרנית! כי אם זה השני אז לי עוד לא יצא להיתקל בפטיש כזה... אצלנו לפעמים זה קורה בדר''כ לא כחלק מפטיש ספיצפי לזה אלא פשוט הוא שם לשימושי בין היתר אז לפעמים נוח לי לשבת עליו ואם זה על הפנים / חלקית על הפנים ככה זה יקרה 😅 כן יש גם באקט הזה סוג ריסון וגם משחקי כוחות / היאבקות שהוא במוד בראטי |
|
Kitty frank |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
Kitty frank • 23 בדצמ׳ 2024
ניסיתם להנדס מבצר מכריות? יכול להיות יותר נגיש וחסכני מלקנות רהיט. זה גם כיף ומשחקי
|
|
טיל אחי |
לפני יום •
24 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
24 בדצמ׳ 2024
טיל אחי • 24 בדצמ׳ 2024
קיטיארה כתב/ה: סליחה יש לי שאלה... ואני אקדים בהבהרה זו כדי שתדע שזאת לא הלצה או הטרלה, פשוט היה פה בבית ויכוח ער על התיאור שלך.
השאלה היא: האם אתה מתכוון לפייסיטינג במובן ה"קלאסי" של המילה? כלומר, שמערב מין אוראלי/ליקוקים? (הדעה של זאלו ולוטוס) או שמדובר ממש בהחפצה ליטרלי? כלומר, שהאקט עצמו עוסק אך ורק בישיבה על פרצוף (כמו כיסא כפי שכתבת)? (מה שאני הבנתי מהניסוח שלך) אני ממש סקרנית! כי אם זה השני אז לי עוד לא יצא להיתקל בפטיש כזה... זה לפעמיים ככה ולפעמיים ככה, היא לא בדיוק מעולמות הבידיאסאמ כמוני. אז רוב הזמן היא סתם נהנית מהאורלי... אבל מידי פעם נכנס לה ג׳וק והיא מתחילה לענות אותי עם התחת, שזה יכול לבוא בצורה של החפצה או של התעללות כזה |
|
טיל אחי |
לפני יום •
24 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
24 בדצמ׳ 2024
טיל אחי • 24 בדצמ׳ 2024
Kitty frank כתב/ה: ניסיתם להנדס מבצר מכריות? יכול להיות יותר נגיש וחסכני מלקנות רהיט. זה גם כיף ומשחקי
איזה תגובה חמודהה😍😍😍 כן, אני מאלתר דברים מכריות אבל זה גם לא משיג תוצאות כאלה טובות וגם זה די הורג את המוד (מה שמפחיד אותי בכיסא) |
|
טיל אחי |
לפני יום •
24 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
24 בדצמ׳ 2024
טיל אחי • 24 בדצמ׳ 2024
LoveSick כתב/ה: הפוסט בהסכמת בת הזוג שלך?
מרגיש כאילו אתה לא מבין את הפואנטה בפייסיטינג ובעיקר מבייש את הזוג שלך היא בסדר עם זה, ניסחתי אותו לידה. יש לך עצות? |
|
טיל אחי |
לפני יום •
24 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
24 בדצמ׳ 2024
טיל אחי • 24 בדצמ׳ 2024
bondman כתב/ה: היא צריכה להיות קשובה.
ולא לשבת בצורה סטטית להרבה זמן. כדאי לשנות כל פעם טיפה ולאזן. אתם צרכים למצוא סימון ביטחון. ( אי אפשר מילת ביטחון הרי ) איזה בחור מלך היא זזה הרבה ויש סימן (קליקים עם האצבע) |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני יום •
24 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
24 בדצמ׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 24 בדצמ׳ 2024
בתור בעלת ישבן מכובד ומשקל לא קטן
אפשר לשבת עם כל המשקל לכמה שניות גם כך רצוי לתת חמצן מדי פעם. בשאר הזמן לשלוט בעוצמת המשקל וגם לנוע ולמרוח את כל הפנים בנוזלים. בעמידה כשאתה שוכב על המיטה והיא עם הגב אליך. לשבת עם הפנים אליך ולהחזיק בגב המיטה. עם הגב אליך שחלק מהמשקל נמצא על החזה שלך והיא טיפה רוכנת קדימה. אני אישית אוהבת לשכב על הצד כשהראש מונח על הירך בין הרגליים ואז להתמקד בליקוק ולכוון בנוחות. וכן יש כאלה שאוהבים להיות ממש חפץ. ומישהו שלח לי תמונה משעשעת שממחישה את הפטיש הספציפי הזה. אולי אפרסם אותה בפוסט הבא |
|
Leaker(נשלט) |
לפני 14 שעות •
25 בדצמ׳ 2024
לפני 14 שעות •
25 בדצמ׳ 2024
Leaker(נשלט) • 25 בדצמ׳ 2024
נראה לי שמה שנכון לMMA נכון גם פה. להשאיר יש חופשייה לסימן מוסכם מראש להפסקת האקט. כמו מילת ביטחון למישהו שלא יכול לצעוק "אנציקלופדיה" כי יש לו תחת על הפה....
ובכל מקרה כדאי לעשות ביטוח.... מעניין אם זה תופס תחת ההגדרה של ספורט אקסטרימי בביטוח של הפניקס |
|
HackOne |
לפני 13 שעות •
25 בדצמ׳ 2024
לפני 13 שעות •
25 בדצמ׳ 2024
HackOne • 25 בדצמ׳ 2024
איך לשבת? הרבה, עד הסוף ובכל זוית אפשרית
|
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 12 שעות •