נשלט מחפש קשר |
לפני יומיים •
24 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
24 בדצמ׳ 2024
נשלט מחפש קשר • 24 בדצמ׳ 2024
להיות נשלט של מישהי שאני מרגיש חיבור והערכה ואכפתיות כלפיה, ושאני מכיר אותה, גורם לי להרגיש רצון עז להעניק לה, לגרום לה להרגיש טוב עם עצמה, להיות שמחה ומאושרת ומסופקת, להרגיש בטוחה ושלווה. לגרום לה לאהוב את עצמה עוד יותר.
זה לחוות הערצה והתאהבות חזקה כלפיה אבל את זה אפשר לחוות רק בקשר. |
|
תחת כנפיך |
לפני יומיים •
24 בדצמ׳ 2024
Re: מה נשלטים מרגישים
לפני יומיים •
24 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 24 בדצמ׳ 2024
Anna love כתב/ה: תמיד סקרן אותי בתור אחת שהיא גם וגם
מה נשלטים מרגישים כשהם תחת מישהי האם זה בכלל משנה להם אם היא לטעמם? מה הם רואים באישה שמולם? ההרגשה הזאת מתלווה גם מחוץ לסשן? עם נשים וניליות? אצלי זה תלוי בתקופות בחיים, אבל בגדול. אישה אפילו אם היא מתכנה מלכה, אני לא מרגיש שהיא שונה ממני. ולכן לא מרגיש מתחתיה או משהו כזה. מה שכן, אם זה בקשר וזה נבנה לאט לאט, אז זה מהנה ואולי גם נותן לי ביטחון ורוגע |
|
נשלט צנוע(נשלט) |
לפני יומיים •
24 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
24 בדצמ׳ 2024
נשלט צנוע(נשלט) • 24 בדצמ׳ 2024
Anna love כתב/ה: yoels1 כתב/ה: אני לא יודע אם אפשר להסביר במילים, אבל אנסה.
יש בזה משהו משחרר, מאזן. משהו שגורם לי להרגיש אני היא צריכה להיות מישהי מיוחדת? עם תכונות מיוחדות? בשבילי, אם זה בשביל סשן בודד, לא באמת חשוב, העיקר שיזרום. אם זה למשהו קבוע, אז בהחלט שכן, הבין לבין חשוב לא פחות מהסשן עצמו. ובוודאי שמישהי עם הראש הנכון הרבה יותר חשובה עבורי ממישהי עם הגוף הנכון או עם הפנים הנכונות. מה גם שיש מצב שהיא בכלל לא תאפשר לי לראות את הגוף והפנים המיוחדות האלו. הרי לשם מה יצרו את כיסויי העיניים למיניהם? |
|
totality |
לפני יומיים •
24 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
24 בדצמ׳ 2024
totality • 24 בדצמ׳ 2024
מרגישים טוב
ככל שהיא יותר מרשימה יותר טוב אם יש רגש זה עוד יותר טוב אם יש אהבה זה הכי טוב כי כשיש אהבה אפשר לתת הכל מצד שני אצלי השליטה זה משחק ולא דרך חיים |
|
מפית(אחר) |
לפני יומיים •
24 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
24 בדצמ׳ 2024
מפית(אחר) • 24 בדצמ׳ 2024
בתור אחד שלפעמים שם ולפעמים לא.
מתרגש ממש כשזה קורה, מרגיש איזו יראת כבוד והתרגשות באופן כללי. תמיד מעניין אותי מה הצד השני מרגיש. צריכה להיות משיכה ויותר מזה, צריכה להיות גם תחושה שהיא משתלטת. יצא לי לעמוד מול נשים שאמרו שהן שולטות וזה נגמר בזה שדברים קצת התהפכו .. כולל מישהי שממש השכבתי על הברכיים שלי והספנקתי. הגדרות לבד לא יעבדו, זה צריך להיות באוויר. |
|
Leaker(נשלט) |
לפני יום •
25 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
25 בדצמ׳ 2024
Leaker(נשלט) • 25 בדצמ׳ 2024
בגדול שאלת מספר שאלות מאד גדולות שהמענה עליהן יכול להמרח על פני עמודים. אנסה לתמצת את תשובותיי:
מה נשלטים מרגישים כשהם תחת מישהי: כשאני "למטה" התחושה היא שהמוח עובר מטמורפוזה למוד פאסיבי לחלוטין. כל כולו מוכוון לקלוט מסרים מהסביבה ולהגיב אליהם וכל האיזורים החושבים והיוצרים במוח משתתקים. זה נותן פתאום שקט נהדר. זה מקשה על יכולת הדיבור. ובגדול זה עושה תחושה במוח של ערפל סמיך מתוק ורדרד. האם זה בכלל משנה להם אם היא לטעמם? אם את מתכוונת מבחינת מראה- כמובן שהמראה לא מבוטל וליופי יש השפעה, אבל אם יש חיבור של המוחות (כמו שמתאפשרת לא פעם בהיכרות שמתחילה אונליין) אז לחלוטין אפשר למצוא עצמך בקלות מתמסר למישהי שלווא דווקא היית מחליק ימינה בטינדר (לא היה לי טינדר מעולם אז מקווה שימינה באמת אומר "כן") מה הם רואים באישה שמולם? מגדלור באפלה. הרצונות שלה, החשקים שלה, המסרים מהסביבה עליהם דיברתי בתשובה הראשונה- הם כל מה שמעניין ואתה רק מחכה שאלומת האור מהמגדלור תגיע אליך כדי שתוכל לפעול למענה. ההרגשה הזאת מתלווה גם מחוץ לסשן? עם נשים וניליות? לא בטוח שהבנתי את השאלה. אם התכוונת לרצון לרצות נשים באשר הן גם ביום יום, אז אישית אני חושב שכן- יש נטייה טבעית כזאת וזה עושה נעים בקטנה כשיש הזדמנויות יום יומיות כאלה. אבל זה ממש לא אותו הדבר כמו לרצות אישה בכוונת תחילה, כשאתה יודע כמה היא אוהבת שמרצים אותה. |
|
4X4(אחר) |
לפני יום •
25 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
25 בדצמ׳ 2024
4X4(אחר) • 25 בדצמ׳ 2024
Anna love כתב/ה: yoels1 כתב/ה: אני לא יודע אם אפשר להסביר במילים, אבל אנסה.
יש בזה משהו משחרר, מאזן. משהו שגורם לי להרגיש אני היא צריכה להיות מישהי מיוחדת? עם תכונות מיוחדות? ככל שהיא תהיה מיוחדת בעיניו , מה גם שהשליטה בו היא בהחלט בוסט רציני, כך הוא יעריץ ויסגוד לה יותר ויותר |
|