לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כתבה מהיום בהארץ!

amy amy​(נשלטת)​{מבטלעיניים}
לפני שנה • 26 בדצמ׳ 2024

כתבה מהיום בהארץ!

יצאה היום כתבה חשובה בעיתון הארץ. מצרפת קישור, שימו לב שמנויים בלבד יוכלו לקרוא, אבל ניתן להרשם באפליקציה ולקבל גישה לארבע כתבות חינם בחודש, כולל זאת.

https://www.haaretz.co.il/family/2024-12-26/ty-article-magazine/.premium/00000193-b0ec-d893-aff7-b0ee3c610000
StreetCat StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני שנה • 26 בדצמ׳ 2024
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 26 בדצמ׳ 2024
בעיני כתבה חסרת תוכן, חוץ משלל דוגמאות ואמירה שיטחית או שתיים על המורכבות שיש במציאת קשרים בדסמים או להטבים (עבור טרנסים וביסקסואלים) אין ערך של ממש בכתבה.
הביאו המון אנשים ששתיפו על הקושי הכללי בחיפוש קשר זוגי תוך תיאור ההגדרה הבדסמית/מינית שלהם, וזהו.
את זה אני יכולה לקרוא פה בלי סוף בבלוגים ובפורומים.

לא הרגשתי חיבור או הזדהות אל הדוגמאות בכתבה (ואני מהסוג שאמור להבין ולהזדהות)

ולא הרגשתי שקיבלתי ערך נוסף.

אולי זה העלה מודעות וחשיפה לעולם הבדסמ ולכך שאנשים מחפשים קשר זוגי בבדסמ ולא רק מיני , אבל לא מעבר לכך.
    התגובה האהובה בשרשור
amy amy​(נשלטת)​{מבטלעיניים}
לפני שנה • 26 בדצמ׳ 2024
StreetCat כתב/ה:
בעיני כתבה חסרת תוכן, חוץ משלל דוגמאות ואמירה שיטחית או שתיים על המורכבות שיש במציאת קשרים בדסמים או להטבים (עבור טרנסים וביסקסואלים) אין ערך של ממש בכתבה.
הביאו המון אנשים ששתיפו על הקושי הכללי בחיפוש קשר זוגי תוך תיאור ההגדרה הבדסמית/מינית שלהם, וזהו.
את זה אני יכולה לקרוא פה בלי סוף בבלוגים ובפורומים.

לא הרגשתי חיבור או הזדהות אל הדוגמאות בכתבה (ואני מהסוג שאמור להבין ולהזדהות)

ולא הרגשתי שקיבלתי ערך נוסף.

אולי זה העלה מודעות וחשיפה לעולם הבדסמ ולכך שאנשים מחפשים קשר זוגי בבדסמ ולא רק מיני , אבל לא מעבר לכך.

לדעתי הכתבה יותר נועדה להביא את הקולות האלו לאנשים מבחוץ ולהעלות את המודעות לקשיים הייחודיים.