|
|
לפני שנה •
27 בדצמ׳ 2024
האם איך יחסי השליטה שלכם השתנו אחרי חתונה וילדים?
לפני שנה •
27 בדצמ׳ 2024
LordValderon(שולט) • 27 בדצמ׳ 2024
ראיתי אצל חברים וגם קראתי בכל מיני מקומות אחרים על התופעה שבה אחרי נישואים או תקופה ממושכת ביחד הגבר גם לא מוכן לעשות אקטים שהוא היה עושה עם הנשלטת שלו. חלק קראו לזה תסביך מדונה\זונה חלק קראו לזה שקשה להם לעשות אקטים עם הקשר הרומנטי שלהם.
איך אצלכם זה מגיע לידי ביטוי? שמתם לך שאחרי חתונה \ ילדים \ קשר ארוך יש כבר דברים שלא נראים לך לעשות מתוך כבוד \ תפיסה שונה על הצד השני? אני יכול להבין למה קשה לעשות degrade לאשה שרק בצהריים שיחקתם עם הילדים בקוביות בבית מצד שני למה שזה כן יהיה בעיה? |
|
|
|
|
לפני שנה •
27 בדצמ׳ 2024
לפני שנה •
27 בדצמ׳ 2024
licker(קינקי) • 27 בדצמ׳ 2024
מצד שני אלמנט ההסתרה וקיצוניות ההבדל בין האחת שאתה מרשה לה להיות ביום לאחת שהיא באמת ולתמיד.
מפריע לך שהיא משחקת עם הילדים? תשאיר אותה קשורה עד שיעבור עריכה: למרות שיש עוד משתנים שאני בדיוק חושב עליהם וזה מורכב הרי אפילו ריח הגוף משתנה ואני בטוח שתקופת הריון עד גיל שנתיים היא יותר התבוננות בסדר יום מאשר במה לבדסמ ומשהו יכול באמת לקבל סוויטצ׳ טפו טפו טפו לא עלינו |
|
|
|
|
לפני שנה •
27 בדצמ׳ 2024
לפני שנה •
27 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 27 בדצמ׳ 2024
השתנו לטובה. אין ילדים, נשואים כ-13 שנים.
אין לי את התסביך ולא הייתי מסתדרת לאורך זמן עם אחד שיש לו. זה די היה דיל ברייקר בשבילי מלכתחילה. ממש תנאי מקדים שחיפשתי לוודא בשלב כמה שיותר מוקדם ולא להיקשר למי שמאד שונה ממני בקטע הזה. זה נראה לי דבר שבו די חשוב שתהיה התאמה. עם הזמן הכל נהיה יותר קל. יש יותר היכרות עמוקה, יותר אמון, יותר מחויבות, יותר בטחון. פחות מבוכה. פחות חששות. יש תחושה שבנינו בסיס חזק וזה מה שמאפשר יותר תעוזה. |
|
|
| hogo(מתחלף) |
לפני שנה •
27 בדצמ׳ 2024
לפני שנה •
27 בדצמ׳ 2024
hogo(מתחלף) • 27 בדצמ׳ 2024
אצלנו הפוך- הכל נהיה יותר אקסטרימי- יש לנו ביטחון מלא אחד בשני והכל הלך לקצה
מצד אחד הרמה עלתה והקינק בשמיים מצד שני התדירות ירדה ומרוץ החיים מתיש ככה שאתה מגיע לסוף השבוע עם הלשון בחוץ |
|
|
|
|
לפני שנה •
27 בדצמ׳ 2024
לפני שנה •
27 בדצמ׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 27 בדצמ׳ 2024
► hogo כתב/ה: אצלנו הפוך- הכל נהיה יותר אקסטרימי- יש לנו ביטחון מלא אחד בשני והכל הלך לקצה
מצד אחד הרמה עלתה והקינק בשמיים מצד שני התדירות ירדה ומרוץ החיים מתיש ככה שאתה מגיע לסוף השבוע עם הלשון בחוץ בדיוק ככה. |
|
|