TheBigSharkOhOh |
לפני יומיים •
26 בדצמ׳ 2024
רעיונות לעונשים
לפני יומיים •
26 בדצמ׳ 2024
TheBigSharkOhOh • 26 בדצמ׳ 2024
היי
אשמח לרעיונות לעונשים בתור שולט במשחק תפקידים של עוזרת בית, וגם בסקס רגיל |
|
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} |
לפני יומיים •
26 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
26 בדצמ׳ 2024
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} • 26 בדצמ׳ 2024
פעם מישהו שהכרתי כאן ועוד הייתי איתו בשלב היכרות וירטואלית (יענו לפני שבכלל זרמתי איתו על סשנים וירטואלים או אחרים) כעס שלא עניתי לו מספיק מהר אז הוא "העניש" אותי בהוראה שאשן על הרצפה באותו לילה.
וכשאני לא התרגשתי מהכעס והאיומים שלו הוא אמר שלא מגיע לי לישון על הרצפה וביטל את העונש בתור עונש. העצה שלי - אל תהיה הוא 🤣 סתם סתם... עכשיו ברצינות, יש מצב שלישון על הרצפה יכול להיות סקסי, בקטע כזה שהשולט שבאמת שולט בנשלטת ולא איש זר שיוצא דביל. ובקטע שהוא ישן על המיטה ליד והיא על הרצפה ובבוקר היא תקום לפניו ותביא לו נעלי בית או משהו כזה... |
|
hall(שולט) |
לפני יומיים •
26 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
26 בדצמ׳ 2024
hall(שולט) • 26 בדצמ׳ 2024
יש מלא אח. השאלה מה עומק הקשר עם האישה וכו
|
|
Ashenn(שולט){noomi} |
לפני 23 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
לפני 23 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
Ashenn(שולט){noomi} • 28 בדצמ׳ 2024
תלוי אם המטרה היא עונש כיפי או עונש של באמת לתקן התנהגות
עונש כיפי זה יכול להיות אימפקט לסוגיו לדוגמה, או עונש מבוכה כמו להכריח את הנשלט.ת לפרסם משהו מביך עונש אכזרי צריך להיות קצת יותר מנותק ממיניות, לדוגמה לכתוב משפט שמחליט השולט.ת 100 פעמים, או להחזיק מטבע נגד הקיר עם האף חצי שעה, או להעביר ערמת אורז מצד אחד של הדלפק לצד השני גרגר גרגר עם צ'ופסטיקס. |
|
TheBigSharkOhOh |
לפני 22 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
תגובה
לפני 22 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
TheBigSharkOhOh • 28 בדצמ׳ 2024
Ashenn כתב/ה: תלוי אם המטרה היא עונש כיפי או עונש של באמת לתקן התנהגות
עונש כיפי זה יכול להיות אימפקט לסוגיו לדוגמה, או עונש מבוכה כמו להכריח את הנשלט.ת לפרסם משהו מביך עונש אכזרי צריך להיות קצת יותר מנותק ממיניות, לדוגמה לכתוב משפט שמחליט השולט.ת 100 פעמים, או להחזיק מטבע נגד הקיר עם האף חצי שעה, או להעביר ערמת אורז מצד אחד של הדלפק לצד השני גרגר גרגר עם צ'ופסטיקס. נשמע טוב אבל זה עונש שדורש צייתנות מצד הנשלטת. מה תעשה אם היא לא תבצע את המשימה ולא תכתוב 200 פעם וכו'? צריך עונש על העונש מה השלב הבא? |
|
פרלינה(נשלטת){בעלי} |
לפני 22 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
Re: תגובה
לפני 22 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
פרלינה(נשלטת){בעלי} • 28 בדצמ׳ 2024
TheBigSharkOhOh כתב/ה: Ashenn כתב/ה: תלוי אם המטרה היא עונש כיפי או עונש של באמת לתקן התנהגות
עונש כיפי זה יכול להיות אימפקט לסוגיו לדוגמה, או עונש מבוכה כמו להכריח את הנשלט.ת לפרסם משהו מביך עונש אכזרי צריך להיות קצת יותר מנותק ממיניות, לדוגמה לכתוב משפט שמחליט השולט.ת 100 פעמים, או להחזיק מטבע נגד הקיר עם האף חצי שעה, או להעביר ערמת אורז מצד אחד של הדלפק לצד השני גרגר גרגר עם צ'ופסטיקס. נשמע טוב אבל זה עונש שדורש צייתנות מצד הנשלטת. מה תעשה אם היא לא תבצע את המשימה ולא תכתוב 200 פעם וכו'? צריך עונש על העונש מה השלב הבא? השלב הבא הוא לבדוק כמה היא רצינית לגבי הקשר. אם היא עושה משהו ומקבלת על זה עונש ולא מבצעת את העונש זה קצת לא רציני לדעתי, היא לא ילדה בבית ספר. |
|
TheBigSharkOhOh |
לפני 20 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
לפני 20 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
TheBigSharkOhOh • 28 בדצמ׳ 2024
פרלינה כתב/ה: TheBigSharkOhOh כתב/ה: Ashenn כתב/ה: תלוי אם המטרה היא עונש כיפי או עונש של באמת לתקן התנהגות
עונש כיפי זה יכול להיות אימפקט לסוגיו לדוגמה, או עונש מבוכה כמו להכריח את הנשלט.ת לפרסם משהו מביך עונש אכזרי צריך להיות קצת יותר מנותק ממיניות, לדוגמה לכתוב משפט שמחליט השולט.ת 100 פעמים, או להחזיק מטבע נגד הקיר עם האף חצי שעה, או להעביר ערמת אורז מצד אחד של הדלפק לצד השני גרגר גרגר עם צ'ופסטיקס. נשמע טוב אבל זה עונש שדורש צייתנות מצד הנשלטת. מה תעשה אם היא לא תבצע את המשימה ולא תכתוב 200 פעם וכו'? צריך עונש על העונש מה השלב הבא? השלב הבא הוא לבדוק כמה היא רצינית לגבי הקשר. אם היא עושה משהו ומקבלת על זה עונש ולא מבצעת את העונש זה קצת לא רציני לדעתי, היא לא ילדה בבית ספר. אף בן אדם לא מבצע עונש סתם מאהבה. אלא מפחד מעונש גדול יותר או מאמצעי אכיפה. את לא משלמת רפורט כי כיף. כי את פוחדת מרפורט כפול ומעיקול בחשבון. |
|
פרלינה(נשלטת){בעלי} |
לפני 20 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
לפני 20 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
פרלינה(נשלטת){בעלי} • 28 בדצמ׳ 2024
TheBigSharkOhOh כתב/ה: פרלינה כתב/ה: TheBigSharkOhOh כתב/ה: Ashenn כתב/ה: תלוי אם המטרה היא עונש כיפי או עונש של באמת לתקן התנהגות
עונש כיפי זה יכול להיות אימפקט לסוגיו לדוגמה, או עונש מבוכה כמו להכריח את הנשלט.ת לפרסם משהו מביך עונש אכזרי צריך להיות קצת יותר מנותק ממיניות, לדוגמה לכתוב משפט שמחליט השולט.ת 100 פעמים, או להחזיק מטבע נגד הקיר עם האף חצי שעה, או להעביר ערמת אורז מצד אחד של הדלפק לצד השני גרגר גרגר עם צ'ופסטיקס. נשמע טוב אבל זה עונש שדורש צייתנות מצד הנשלטת. מה תעשה אם היא לא תבצע את המשימה ולא תכתוב 200 פעם וכו'? צריך עונש על העונש מה השלב הבא? השלב הבא הוא לבדוק כמה היא רצינית לגבי הקשר. אם היא עושה משהו ומקבלת על זה עונש ולא מבצעת את העונש זה קצת לא רציני לדעתי, היא לא ילדה בבית ספר. אף בן אדם לא מבצע עונש סתם מאהבה. אלא מפחד מעונש גדול יותר או מאמצעי אכיפה. את לא משלמת רפורט כי כיף. כי את פוחדת מרפורט כפול ומעיקול בחשבון. כן, אבל אני נמצאת במערכת יחסים בדס"מית, כל העניין זה שאני רוצה לרצות את השולט שלי ולעשות לו טוב. אם אני עושה משהו שעושה ההפך מזה ומקבלת עונש אני אמורה לקבל על עצמי את העונש כדי לרצות את השולט שלי. בכל מקרה אם אתה חושב שהיא לא תעשה את העונש שהבאת לה פשוט תתן לה עונש בצורה כזו שלא תהיה לה ברירה, לקשור בצורה לא נוחה, לתת מכות במקומות שהיא לא אוהבת וכו'... לא חסר. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
לפני 20 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
זאלופון(שולט) • 28 בדצמ׳ 2024
TheBigSharkOhOh כתב/ה: פרלינה כתב/ה: TheBigSharkOhOh כתב/ה: Ashenn כתב/ה: תלוי אם המטרה היא עונש כיפי או עונש של באמת לתקן התנהגות
עונש כיפי זה יכול להיות אימפקט לסוגיו לדוגמה, או עונש מבוכה כמו להכריח את הנשלט.ת לפרסם משהו מביך עונש אכזרי צריך להיות קצת יותר מנותק ממיניות, לדוגמה לכתוב משפט שמחליט השולט.ת 100 פעמים, או להחזיק מטבע נגד הקיר עם האף חצי שעה, או להעביר ערמת אורז מצד אחד של הדלפק לצד השני גרגר גרגר עם צ'ופסטיקס. נשמע טוב אבל זה עונש שדורש צייתנות מצד הנשלטת. מה תעשה אם היא לא תבצע את המשימה ולא תכתוב 200 פעם וכו'? צריך עונש על העונש מה השלב הבא? השלב הבא הוא לבדוק כמה היא רצינית לגבי הקשר. אם היא עושה משהו ומקבלת על זה עונש ולא מבצעת את העונש זה קצת לא רציני לדעתי, היא לא ילדה בבית ספר. אף בן אדם לא מבצע עונש סתם מאהבה. אלא מפחד מעונש גדול יותר או מאמצעי אכיפה. את לא משלמת רפורט כי כיף. כי את פוחדת מרפורט כפול ומעיקול בחשבון. מספרים שפעם היתה נשלטת שקיבלה עונש ולא ביצעה, והשולט שלה החליט שאין מנוס מלהטיל עליה עונש גדול יותר, אבל גם אותו היא לא ביצעה, אז השולט איים עליה שאם את העונש הגדול הבא שהוא נותן לה היא לא מבצעת היא תקבל עונש לא רק יותר גדול אלא הרבה יותר גדול, והיא בכל זאת לא ביצעה, וכך, ילדים, הומצא עונש המוות. ועל זה אמר אפלטון: הצורך הוא אבי ההמצאה. |
|
dominica(נשלטת) |
לפני 19 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
Re: רעיונות לעונשים
לפני 19 שעות •
28 בדצמ׳ 2024
dominica(נשלטת) • 28 בדצמ׳ 2024
TheBigSharkOhOh כתב/ה: היי
אשמח לרעיונות לעונשים בתור שולט במשחק תפקידים של עוזרת בית, וגם בסקס רגיל סקס רגיל הוא כבר עונש |
|