לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב
ComingBackForU(שולט)
אפס לקקן
MrBOSS
Kajira maze(נשלטת){Pain slut}
Abusive(שולט)
The Mentaliste(שולט)
וולקן
Cagebunny(מתחלפת)
YYRR(שולט)
tsigns{משוייכת}
KINKI OZZY(אחר){Catburglar}
TheHellsAngel(שולט)
LittleRed RidingHood
etherea(נשלטת)
שליטהמוחלטת(שולט)
עוף החול Phoenix
איצאיצ
אלדה קלמה(שולט)
TIZERIT
Dom Red(שולט)
ligood
תכשיט נוצץ{נשלט}
Liber Pater(שולט)
דייג
masoul
Gallgalil(נשלט)
Geekydaddy
Gentleman Uruguay(שולט)
אליפסה(שולטת)
MBossGa(שולט)
עיסוי טנטרי מגבר
AliceInWonderlandd(נשלטת)
קינקימן
aum
עבד אצילי(נשלט)
SinEma{❤️ʕ•ᴥ•ʔ❤️}
המאלף השולט בעבד(שולט)
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
dom מהנשמה
Sirene
Daniel-Rope(נשלט)
Nighthawk(שולט)
IMStrider(שולט)
TAYNI()
a מק
לרגליה(נשלט){Ms Pink​}
God(שולט)
דגית זהבי
joshee(שולט){ממי*}
barvaz
מלך הדבורים(נשלט)
שולט בך יפה(שולט)
הקול(שולט)
panter
Truth Seeker
עקבון(נשלט)
adrenalin(שולט)
Fritz The cat
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
כלובי
thr red spot
Submissive Princess(נשלטת)
MKali
Eddy Quist
S Dom
Puppetmaster(שולט)
Ed-OFF
אשליה עמוקה
Hulow
danini
good slave
thewolfrob
מתנזר מקלדת(שולט)
R O Y L I
elmarrr
Mythical
הכספת
lopiki{אין }
שולט קשוח וקשוב
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
סינדרומית
כשזה עמוק
פנון
King-Dom(שולט)
צופסטיקס
עבד משתחווה(נשלט)
נשלטוש
that little girl(נשלטת)
SeriousFun
The Libertine
sissygianna
צייסר
Lucerna(נשלטת)
metafsen
ליפא העגלון(שולט){יש כוסיות?}
Papii(שולט)
aizik
tinor
The D Dom(שולט)
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
כאוטיות בקופסה(נשלטת)
jean conflict(לא בעסק)
White Lion(שולט)
HexaDoe(אחר)
BadBed(נשלטת)
logitech
יובל העבד(נשלט)
שליטה נעימה
A virginal suB(נשלט)
Jacob
IMPERATOR
kareena()
דו מיני נשלט(נשלט)
Tuborg
רונן 1
סמית(שולט)
אדון אכזר מאד(שולט)
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
אדון בכלבה רעבה(שולט)
ווילי וונקה
InSearchOfTheReal
BrutallDom
big(שולט)
underheel
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

פטיש לדגדוגים- איך זה כזה פחות מבוקש

shirazbar​(שולטת)
לפני 3 חודשים • 1 בינו׳ 2025
shirazbar​(שולטת) • 1 בינו׳ 2025
גם אילו היה בך מעבר לפטיש שלך שכאמור אין. מי תרצה להגיב להודעות ההזויות שאתה שולח.

"מה לגבי פטיש דגדוגים?"

באמת?
זה נע בין חוצפה לטפשות
אפילו שלום לא טורח לכתוב

למה נראה לך שכך מתחילים שיח עם אדם אחר? בלציין את הפטיש שלך כאילו זה מעניין מישהי. תלמד לכבד נשים.

ברגע שתבין שאף שולטת לא נמצאת כאן בשביל לממש לך איזה פטיש אלא שאתה צריך לשאוף לשרת אותה ואם היא תתחבר אליך וזה יעניין אותה, אולי זה יקרה. עד אז תמשיך כך ולא תמצא לא פטיש דגדודים ולא יחס.

או שתשלם למישהי שתדגדג אותך

בחיי לפעמים נדמה לי שאנשים נכנסים לאתר כאן כאילו באים לרכוש מוצר או שירות.
    התגובה האהובה בשרשור
זוג פלוס​(שולטת)
לפני 3 חודשים • 2 בינו׳ 2025
זוג פלוס​(שולטת) • 2 בינו׳ 2025
shirazbar כתב/ה:
בחיי לפעמים נדמה לי שאנשים נכנסים לאתר כאן כאילו באים לרכוש מוצר או שירות.

משפט אחד שמתמצת הכל 👍🏻
Drizztpool​(שולט)​{קושקה שלי}
לפני 3 חודשים • 2 בינו׳ 2025
בתור מי שיש לו את הפטיש הזה, ומחפש מישהי שרוצה/אוהבת שידגדגו אותה למוות, אני חושב שאני יכול לענות לך בצורה די טובה.

העניין הוא, שכמו שציינו לפני - אתה ככל הנראה מגיע עם דרישה מאד מאד ספציפית, מה שמצמצם אותך לכדי מה שפישוטו (נראה לי, אל תצלבו אותי) כינה "איש הדיגדוגים". כשאתה מגיע עם רשימת מכולת מראש זה מוציא אותך, איך נאמר, לא ממש נשלט אלא סתם מי שמחפש שיגרדו לו עיקצוץ. אתה לא רק מגיע עם רשימת מכולת, אתה מגיע עם רשימה של מוצר אחד מאד מאד ספציפי, מה גם שהמוצר הזה הוא לא כוס התה של הרבה.

עצתי לך היא שתבין שאנשים בפורום הזה מנסים לעזור לך על ידי עצות טובות, אז שים לב אליהן, קרא אותן, תפנים אותן, ותנסה להגיע ממקום של היכרות. כנשלט אתה צריך אפילו יותר סבלנות, כי הצד השולט לא מצפה שיתנו רשימת דרישות, אלא שיקבלו ממנו רשימת דרישות, לכן לבוא עם פטיש ספציפי לא יניב לך יותר מדי בתחום הזוגי.

אם תחליט להגיד לעצמך "אני לא מוכן להתפשר, ואני לא רוצה להתחיל היכרות עם מישהי שלא רוצה מלכתחילה לדגדג" זה בסדר, מותר לך. אבל אל תצפה שמעט השולטות האיכותיות שמסתובבות פה יתייחסו אליך כמו שאתה רוצה, כי זה ככל הנראה לא יקרה.
iamsun
לפני חודשיים • 29 בינו׳ 2025
iamsun • 29 בינו׳ 2025
לי יש פטיש דגדוגים ואני פתוח עם זה, ואני יכול להגיד לך שיותר מכמה בחורות אמרו לי שהן נחשפו בעבר לאנשים עם הפטיש וכולם היו מוזרים, ואני היחיד שגרם להן להרגיש בטוחות.

אני ארחיב.

יוצא לי לראות גברים ספציפית עם הפטיש הזה מתנהלים בצורה מטרידה. הם לא מחפשים להכיר את הבן אדם, אלא ישר "פטיש דגדוגים כן או לא?"
זה מרתיע ומטריד. אני יכול להבין אותן.

בנוסף, הפטיש הזה באמת פחות מוכר בארץ. אני אישית משתדל להעלות מודעות וכבר יצא לי לכתוב 2 פוסטים של הסברה בפייסבוק, וגם בכללי אני מדבר על זה בפתיחות ומי ששואל על זה אני עונה.

אבל חייב לעשות את זה בצורה עדינה, אתה חייב להיות פתוח לגבי מי אתה, וגם באמת לא ישר לדבר על זה.

כותב את זה בתור מישהו שעבר לא מעט סשנים של דגדוגים כבר.

וגם לא מזיק להכניס עוד קינקים לרשימה שלך. אני נכנסתי לעולם הזה לפני כמעט שנה עם פטיש דגדוגים בלבד, ועכשיו הרשימה מתארכת עוד ועוד
erotickle
לפני חודש • 11 בפבר׳ 2025
erotickle • 11 בפבר׳ 2025
תארו לעצמכם שאת האינטראקציות אונליין כאן הייתם מנהלים מבלי לדעת את מינו או הנטיה המינית של בן/ת שיחכם - ובנוסף - זה היה נחשב ״קריפי״ או ״מוזר״ לשאול.
או אז - הייתם מוצאים עצמכם מנהלים שיחות הכרות ארוכות ועמוקות, בוחנים חיבור, מבססים תקשורת - ומקוים שכאשר תגיעו סוף סוף לרגע בו זה כבר יהיה בסדר לשאול את השאלה - יתברר שהנטיות המיניות שלכם ושלה/ו מתאימות זו לזו.

תסתכלו על תסריט כזה - לדוגמא - מנקודת מבטו של גבר גאה שמחפש דומה או בי: בתסריט כזה, כנראה שב-90%-95 מהמקרים הייתם מגלים כשכבר ״מותר היה לשאול״ - שההכרות לא רלוונטית מבחינה רומנטית/מינית.

עכשיו דמיינו את אותו תסריט בעולם שבו אחוז הגברים שהיו יכולים להיות מתאימים לכם הוא לא 10% אלא 0.1%.

עבור גבר פטישיסט לדגדוגים שמחפש בת זוג - זה כנראה אחוז ההתאמה שהוא יכול לצפות לו.

אז באתרים וניליים שם בחוץ זה רק הגיוני שהדבר הראשון שהוא חלק מהפרופיל שלך הוא המין, המגדר, והנטיה המינית, וכאן - מתווסף גם שדה הכרחי של שולט/נשלט. כדי לשים את עצמכם בנעליו של מי שליבת המיניות שלו היא פטישיזם לדגדוגים - נסו לדמיין איך היתה נראית החוויה שלכם לו לא היה ידוע לכם כאן מי הוא מי, מי שולט, מי נשלט, מי גבר, מי אישה, מי סטרייט או בי או גיי או לסבית או קוויר. דמיינו גם - שאסור היה לכם לשאול את זה - עד שאתם מכירים ממש טוב את בן/ת שיחכם - כי אחרת זה ״מוזר״ או ״קריפי״ או נותן את הרושם שמה שאתם מחפשים זה לא להכיר בנאדם אלא ״לקנות מוצר״.

כמובן שכולנו שואפים שהאינטראקציות בינינו ייחוו כקשובות, כמכבדות, כמאפשרות, וכנוחות; ועם זאת - זו נקודת מבט אחרת, שמספקת הסבר ל״מוזרות״ הזו, של להעלות את זה מוקדם. אם התאמה מינית חשובה לנו בקשר, ואם היא יוצאת דופן דיה כדי שרק 1:1000 מהקהילה שאנו חיים בה יכול להתאים - אפשר אולי להבין את הצורך הפרקטי ההכרחי של לשאול כדי לדעת. זה לא אומר שמחפשים משהו חולף - זה פשוט נראה הכרחי כדי למצוא בכלל.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 11 בפבר׳ 2025
יש להיות בנאדם עם מכלול של תכונות, מאפיינים, עומק, זהות כלשהי שכוללת *גם* פטישים ספצפיים שחשובים לו.
ויש להיות רק הפטיש הספציפי הזה בלבד.

לראשון יהיה יותר קל.
השני? יכול להיות בוט באותה המידה (והאמת? הבוטים כיום עם יותר תוכן מהם) ויקבל את המענה שענו פה בתגובות.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 11 בפבר׳ 2025
erotickle כתב/ה:
תארו לעצמכם שאת האינטראקציות אונליין כאן הייתם מנהלים מבלי לדעת את מינו או הנטיה המינית של בן/ת שיחכם - ובנוסף - זה היה נחשב ״קריפי״ או ״מוזר״ לשאול.
או אז - הייתם מוצאים עצמכם מנהלים שיחות הכרות ארוכות ועמוקות, בוחנים חיבור, מבססים תקשורת - ומקוים שכאשר תגיעו סוף סוף לרגע בו זה כבר יהיה בסדר לשאול את השאלה - יתברר שהנטיות המיניות שלכם ושלה/ו מתאימות זו לזו.

תסתכלו על תסריט כזה - לדוגמא - מנקודת מבטו של גבר גאה שמחפש דומה או בי: בתסריט כזה, כנראה שב-90%-95 מהמקרים הייתם מגלים כשכבר ״מותר היה לשאול״ - שההכרות לא רלוונטית מבחינה רומנטית/מינית.

עכשיו דמיינו את אותו תסריט בעולם שבו אחוז הגברים שהיו יכולים להיות מתאימים לכם הוא לא 10% אלא 0.1%.

עבור גבר פטישיסט לדגדוגים שמחפש בת זוג - זה כנראה אחוז ההתאמה שהוא יכול לצפות לו.

אז באתרים וניליים שם בחוץ זה רק הגיוני שהדבר הראשון שהוא חלק מהפרופיל שלך הוא המין, המגדר, והנטיה המינית, וכאן - מתווסף גם שדה הכרחי של שולט/נשלט. כדי לשים את עצמכם בנעליו של מי שליבת המיניות שלו היא פטישיזם לדגדוגים - נסו לדמיין איך היתה נראית החוויה שלכם לו לא היה ידוע לכם כאן מי הוא מי, מי שולט, מי נשלט, מי גבר, מי אישה, מי סטרייט או בי או גיי או לסבית או קוויר. דמיינו גם - שאסור היה לכם לשאול את זה - עד שאתם מכירים ממש טוב את בן/ת שיחכם - כי אחרת זה ״מוזר״ או ״קריפי״ או נותן את הרושם שמה שאתם מחפשים זה לא להכיר בנאדם אלא ״לקנות מוצר״.

כמובן שכולנו שואפים שהאינטראקציות בינינו ייחוו כקשובות, כמכבדות, כמאפשרות, וכנוחות; ועם זאת - זו נקודת מבט אחרת, שמספקת הסבר ל״מוזרות״ הזו, של להעלות את זה מוקדם. אם התאמה מינית חשובה לנו בקשר, ואם היא יוצאת דופן דיה כדי שרק 1:1000 מהקהילה שאנו חיים בה יכול להתאים - אפשר אולי להבין את הצורך הפרקטי ההכרחי של לשאול כדי לדעת. זה לא אומר שמחפשים משהו חולף - זה פשוט נראה הכרחי כדי למצוא בכלל.

א
אין קיצורי דרך 🤷‍♀️

מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.