|
|
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
4X4(נשלט) • 3 בינו׳ 2025
הי לכולם, בן 57, גרוש, מהותיקים ,
אעיד על עצמי כי זה אפשרי, נאה ומנומס, עם חוט שדרה חזק וכתפיים רחבות. עד לפני מספר שנים , מבקר במסיבות הקהילה, ולעיתים משתתף באופן פעיל. בעל נסיון רחב ומגוון בשירותים מגוונים במיטה ומחוצה לה. מעל 40 שנה, (Old School) אשמח להכיר אישה, בוגרת בגילה או לגילה. אינטליגנטית, ונעימה, עם חוש הומור, שמעונינת בקשר נעים של יחסי מלכה / עבד, המלצות ממלכות ספציפיות, שאתן מכירות, לפי בקשתכן, בפרטי, מאחר וטכנית רובן לא מבקרות כאן בקביעות. תודה על תשומת הלב 🌷 |
|
|
|
|
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
פרעוש לילה • 3 בינו׳ 2025
היי אז אני אחלה חמודה מגוש דן, בן 29.
מממ.. נשלט, סקרן, רבגוני, וכיף לדבר איתי. אני לא לחוץ או משהו ואפשר סתם לדבר להכיר ולראות לאן זה מוביל אם בכלל |
|
|
|
|
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
טלי35(שולטת) • 3 בינו׳ 2025
מתה על השרשור הזה!
|
|
|
|
|
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
מכירה מקרוב - אחד האנשים הראשונים שיצא לי להכיר כאן
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
המלכהx(שולטת) • 3 בינו׳ 2025
► 4X4 כתב/ה: הי לכולם, בן 57, גרוש, מהותיקים ,
אעיד על עצמי כי זה אפשרי, נאה ומנומס, עם חוט שדרה חזק וכתפיים רחבות. עד לפני מספר שנים , מבקר במסיבות הקהילה, ולעיתים משתתף באופן פעיל. בעל נסיון רחב ומגוון בשירותים מגוונים במיטה ומחוצה לה. מעל 40 שנה, (Old School) אשמח להכיר אישה, בוגרת בגילה או לגילה. אינטליגנטית, ונעימה, עם חוש הומור, שמעונינת בקשר נעים של יחסי מלכה / עבד, המלצות ממלכות ספציפיות, שאתן מכירות, לפי בקשתכן, בפרטי, מאחר וטכנית רובן לא מבקרות כאן בקביעות. תודה על תשומת הלב 🌷 מי שמחפשת נשלט רציני, ממליצה על 4X4 כמו שאמרתי מכירה מקרוב - אחד האנשים הראשונים שיצא לי להכיר כאן |
|
|
|
|
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
Re: מכירה מקרוב - אחד האנשים הראשונים שיצא לי להכיר כאן
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
4X4(נשלט) • 3 בינו׳ 2025
► המלכהx כתב/ה: ► 4X4 כתב/ה: הי לכולם, בן 57, גרוש, מהותיקים ,
אעיד על עצמי כי זה אפשרי, נאה ומנומס, עם חוט שדרה חזק וכתפיים רחבות. עד לפני מספר שנים , מבקר במסיבות הקהילה, ולעיתים משתתף באופן פעיל. בעל נסיון רחב ומגוון בשירותים מגוונים במיטה ומחוצה לה. מעל 40 שנה, (Old School) אשמח להכיר אישה, בוגרת בגילה או לגילה. אינטליגנטית, ונעימה, עם חוש הומור, שמעונינת בקשר נעים של יחסי מלכה / עבד, המלצות ממלכות ספציפיות, שאתן מכירות, לפי בקשתכן, בפרטי, מאחר וטכנית רובן לא מבקרות כאן בקביעות. תודה על תשומת הלב 🌷 מי שמחפשת נשלט רציני, ממליצה על 4X4 כמו שאמרתי מכירה מקרוב - אחד האנשים הראשונים שיצא לי להכיר כאן 🙏🙏🙏 |
|
|
|
|
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
לפני שנה •
3 בינו׳ 2025
עננית(קינקית) • 3 בינו׳ 2025
הגעתי לנקודה שאנלוא יודעת מה להגיד יותר, חוץ מ: בוא.י נכיר, פשוט נדבר, ננסה, מקסימום זה יצליח
הפונקציות המבוקשות: 1. בן זוג (מרכז אבל גמיש לירושלים, כלבים, טבע וכו חובה) 2. חברות (בנות 30 ואילך, ירושלמיות, אוהבות לטייל, קמפינג, שבילים, כלבים) ממליצה על עצמי לצד אסורטמנט קישורים שיראה מוזר תחילה: נמסטה וכל זה😜🤗 |
|
|
|
|
לפני שנה •
4 בינו׳ 2025
לפני שנה •
4 בינו׳ 2025
Hilbert(שולט) • 4 בינו׳ 2025
היי חברים..קודם כל רעיון ממש חמוד, כל הכבוד על היוזמה!
אני חושב שזאת הזדמנות נהדרת להמליץ על עצמי. בן 29 רווק, ישר אחרי השחרור בגיל21 מצאתי את עצמי לאט לאט נכנס יותר ויתר לעולם השליטה. לומד הרבה מהחברה הוותיקים פה ומהבלוגים(הבלוג של דום ארוס פצצה!!). מחזיק בצד השולט של השוט מאז ולתמיד. דיסלקט עם חיבה עצומה לאומנות, מוזיקה ומדעים. קינקי מאוד, עם הרבה תשוקה לחיים. בעיקרון מונוגומי אבל זה מורכב...הדובדבן שבקצפת בשבילי, היא זוגיות בדסמית טובה ומעיפה! אמשח גם לפתח קשרים הדדים וטובים, שיחות נפש ושיתוף מוזיקה. אני בן אדם חבורתי מאוד ואני יכול באמת להעיד על עצמי שיש לי אינטליגנציה רגשית גבוהה, זה דבר חשוב בעולם שלנו שאני שם עליו דגש וכל הזמן מפתח. כבר הרבה זמן שאני עושה את החובה הלאומית, אז ככה שאני קצת off, אבל חוזר לעצמי ולשגרה. קישור לפרופיל שלי- https://thecage.co.il/profile/159695 אשמח שתבקרו ואולי למישהי פה זה יתאים(: כנה עם לב פתוח Hilbert |
|
|
|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
מצולק • 5 בינו׳ 2025
אפשר גם לעשות דיס המלצה על עצמך?
|
|
|
|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
עננית(קינקית) • 5 בינו׳ 2025
► מצולק כתב/ה: אפשר גם לעשות דיס המלצה על עצמך?
לא אבל אתה יכול לבקש ולאפשר לאנשים להשחיז את כישורי הקופי |
|
|
|
|
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
הקופי שלי בסדר גמור
לפני שנה •
5 בינו׳ 2025
מצולק • 5 בינו׳ 2025
► ענני בראשית כתב/ה: ► מצולק כתב/ה: אפשר גם לעשות דיס המלצה על עצמך?
לא אבל אתה יכול לבקש ולאפשר לאנשים להשחיז את כישורי הקופי |
|
|