|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
שליטה מעצימה?
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
FootJunky • 7 בינו׳ 2025
שאלה בעיקר לנשלטים ונשלטות אני חושב
אני רואה בלא מעט פרופילים של נשלטים ונשלטות את המילה "העצמה" מחפשים "שליטה מעצימה" וגם, לא מעט שולטים ושולטות מציינים שמטרתם "להעצים את הנשלט / נשלטת" אני נשלט, ואני לא מצליח להבין מה להעצמה ולכל זה... מה מעצים בלהיות כלבלב / זונה / חור / אפס ? מה מעצים בלמלא הוראות? מה מעצים כשמוותרים על בחירה והחלטה חופשית (בין אם זה רק למהלך הסשן, או בכלל, במסגרת 24/7 ו/או FLR?) אני חווה שחרור, ריחוף, הנאה, תשוקה, המוח עוצר את טרטור המחשבות הבלתי פוסק והשקט הזה הוא עבורי נחמה גדולה אבל העצמה? מה אני מפספס? |
|
|
|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
Lady Hightower(נשלטת) • 7 בינו׳ 2025
בתור אחת שהמושג העצמה מופיע לה בפרופיל.
לא כל נשלט/ת רוצה להיות חור או אפס. אני בהחלט לא. להפך. יש כאלה שבשבילם שליטה זו אהבה, דאגה וקבלה. תחושות סובייקטיביות אני מניחה, ודרכים שונות להרגיש מועצם או לחלופין מושפל. כל אחד ומה שהוא רוצה לקבל מזה, ואיך שהוא יכול להגיע לשם. |
|
|
|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 7 בינו׳ 2025
אני יכול לראות בקלות 2 כיוונים
להעצמה ביחסי שליטה ובטח יש עוד. כיוון אחד זה בעיקר בסגידה. זיכוך עצמי להתגבר על האגו להיות נשלט ראוי יותר מסור יותר משרת טוב יותר ממוקד יותר במלכה. כיוון נוסף יש שולטות רבות שהן מטפלות ברקע שלהן ו/או אימאיות באופי שלהן והן אוהבות לעצים את הנשלט. זה יכול לכלול, דיאטה כושר יחסי חברה, ועוד. |
|
|
|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 7 בינו׳ 2025
העצמה/הכלה
אותה מהפכה |
|
|
|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 7 בינו׳ 2025
שאלה מעניינת.
אני חושבת שהכוונה היא אולי ל"מטיבה" או כזאת שיכולה לחזק אגו ולא לפגוע בו. אני יכולה לחשוב על סגנון השליטה שאני מתחברת אליו שלא כולל הרבה השפלה אלא נשען על יחס מכבד ונטול זלזול וכולל גם הבעת חיבה - אולי זה המודל שמכוונים אליו. באופן אישי מוזר לי לקרוא לזה "העצמה" דווקא אבל אני יכולה להבין איך מישהו יכול לעשות את הקישור הזה. ויש עוד דבר שנראה לי שדווקא הוא העניין. לא בטוחה. יוצא לי לקרוא פה בבלוגים על זוגות שבהם הדינמיקה הזוגית כוללת תוכנית של השולט לשפר את חייו של הנשלט. זה יכול להיות בעידוד לפעילות גופנית, עידוד לפיתוח תחביבים, עידוד ללימודים מקצועיים, חיזוק הביטחון העצמי של הנשלט וכו'. יוצא לי גם לקרוא נשלטים שבמודע ומראש מחפשים מערכת יחסים כזאת - חלקם בגלל שהייתה להם כזאת בעבר ורוצים לחוות את זה שוב, חלקם בגלל שזו הפנטזיה שלהם, חלקם בגלל שהיו בעבר בקשר שפגע להם באגו ובערך העצמי והם מחפשים חוויה מתקנת. מן הסתם מספר הסיבות כמספר האנשים, אבל אלה העיקריות שיצא לי להיתקל בהן במה שאנשים כותבים על עצמם. יש גם שולטים שמראש מחפשים נשלט שהם יוכלו "להעצים" - כלומר, למצוא דרכים להיות גורם משפיע משמעותי בשיפור חיי הנשלט. כלומר, להיות זה שדוחף אותם להגשים חלום, זה שדוחף אותם להתקדם מקצועית, זה שדוחף אותם להפסיק הרגל רע וכו'. יצא לי לשוחח עם כאלה. |
|
|
|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
LordValderon(שולט) • 7 בינו׳ 2025
בגדול זה ההבדל:
זונה טובה vs זונה מטונפת. praise vs degrade |
|
|
|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 7 בינו׳ 2025
האם תפקיד הדולט להיות מנטור או קאוצ'ר?
לשנות את החיים של הנשלט? **המשך לתגובות ופוסטים שונים |
|
|
|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
מאלף פיות(שולט) • 7 בינו׳ 2025
ואו, איזו הרמה להנחתה....
בעיני אין דבר נורא יותר מלראות בדסם בתור פרקטיקה של שבירה של הנשלט. זה כל כך לא נכון. זה קר, טכני ומעל הכל - פוגעני. מערכת יחסים בדסמית טובה צריכה להיות חמה. לאפשר מרחב בטוח לשני הצדדים להגשים את עצמם בדרכים שבלתי אפשריות ביתר הזמן, או מול מעגלי חיים אחרים. ליצור "מרחב בטוח" שבו זה לא רק אפשרי אלא גם טוב ונכון לאפשר לצד הנשלט לחוות כאב, השפלה, קשירה או כל מאפיין אחר של בדסם. לדעת שאפשר וזה בסדר לרדת הכי נמוך שרק אפשר, אבל בלי להשבר. וכל זה מתוך תחושה של הישג, של גאווה. כזו שבזכותה, אחר כך מול כל יתר העולם, הנשלטת יכולה להיות האישה הכי חזקה ומועצמת שהיא יכולה להיות. |
|
|
|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
FootJunky • 7 בינו׳ 2025
מאלף פיות כתב/ה: ואו, איזו הרמה להנחתה....
בעיני אין דבר נורא יותר מלראות בדסם בתור פרקטיקה של שבירה של הנשלט. זה כל כך לא נכון. זה קר, טכני ומעל הכל - פוגעני. מערכת יחסים בדסמית טובה צריכה להיות חמה. לאפשר מרחב בטוח לשני הצדדים להגשים את עצמם בדרכים שבלתי אפשריות ביתר הזמן, או מול מעגלי חיים אחרים. ליצור "מרחב בטוח" שבו זה לא רק אפשרי אלא גם טוב ונכון לאפשר לצד הנשלט לחוות כאב, השפלה, קשירה או כל מאפיין אחר של בדסם. לדעת שאפשר וזה בסדר לרדת הכי נמוך שרק אפשר, אבל בלי להשבר. וכל זה מתוך תחושה של הישג, של גאווה. כזו שבזכותה, אחר כך מול כל יתר העולם, הנשלטת יכולה להיות האישה הכי חזקה ומועצמת שהיא יכולה להיות. תודה על התשובה ניכר שאתה מאמין במה שכתבת בכל ליבך אני פשוט לא מצליח להתחבר ללוגיקה: אאפשר לה מרחב שבו היא יכולה לרדת הכי נמוך -----> היא יוצאת לעולם מועצמת זה לא אומר שאתה לא צודק, רק שאני לא מבין ומתחבר לזה... זו לא החוויה שלי. אגב, אין קשר ל"לשבור את הנשלט" - אותי אף אחד לא ניסה לשבור, ולא נשברתי עדיין, לא יצאתי לעולם מועצם... |
|
|
|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
מאלף פיות(שולט) • 7 בינו׳ 2025
אם לא יצאת מועצם מקשר שליטה, אז כנראה חווית מה שאני קורא לו "בדסם קר"
הייתה לך אולי חוויה נקודתית בלי המשכיות או אולי קשר שבו האינטרסים שלך לא היו במרכז. מקווה שתצליח למצוא קשר מהסוג העמוק והחם, כזה שיתן לך תחושה של גאווה בנתינה וההתמסרות שאתה נותן בתור נשלט גם מעבר לסשן עצמו. |
|
|