סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מתקני שגיאות כתיב בפורום

דני בוי
לפני 20 שנים • 8 בנוב׳ 2004

מתקני שגיאות כתיב בפורום

דני בוי • 8 בנוב׳ 2004
תופעה שהבחנתי בה בפורום והיא מתקני שגיאות כתיב למיניהם של "פרופסורים" בפורום לכותבים פה icon_cool.gif

אחלה שירות, אבל ממתי מתקני שגיאות כתיב הם גם ציניים ויורדים על הכותבים אישית ? icon_rolleyes.gif

כאילו כמה כבר יכולים להיות האנשים פה משועממים, מסכנים, ציניים ומתנשאים ? icon_rolleyes.gif

טוב נקווה שהמחלה שלהם תעבור בהקדם........ icon_cool.gif
absolute zero​(נשלט)

Re: מתקני שגיאות כתיב בפורום

absolute zero​(נשלט) • 8 בנוב׳ 2004
דניאל. כתב/ה:
תופעה שהבחנתי בה בפורום והיא מתקני שגיאות כתיב למיניהם של "פרופסורים" בפורום לכותבים פה icon_cool.gif

אחלה שירות, אבל ממתי מתקני שגיאות כתיב הם גם ציניים ויורדים על הכותבים אישית ? icon_rolleyes.gif

כאילו כמה כבר יכולים להיות האנשים פה משועממים, מסכנים, ציניים ומתנשאים ? icon_rolleyes.gif

בלי להיות ציני ומתנשא, ובטח שלא מתוך מטרה לרדת עליך אישית, יש לך בעיה קלה בפיסוק.

חסרים פסיקים גם אחרי המילה "כאילו" (ובכלל, עדיף "כלומר") בשורה השלישית, וגם אחרי "טוב" בשורה הרביעית.

הייתי חייב.
דני בוי
דני בוי • 8 בנוב׳ 2004
חחחחחח

תגיד איך קוראים לפסיכולוג שלך ? אולי אמליץ לך על מישהו יותר טוב ? icon_smile.gif
absolute zero​(נשלט)
דניאל. כתב/ה:
חחחחחח

תגיד איך קוראים לפסיכולוג שלך ? אולי אמליץ לך על מישהו יותר טוב ? icon_smile.gif

ד"ר א.שיקלגרובר.
איש של מעשים טובים.
כלובי
כלובי • 8 בנוב׳ 2004
חשבתי פעם על הנקודה הזאת...
אנשים מחפשים ומוצאים כל מיני תרוצים שונים ומשונים כדי להרגיש איכותיים ונעלים על פני אחרים..

רק שמתקני השגיאות למיניהם לא יקחו אותי אישית - זאת אחת הדוגמאות לאנשים למצוא סיבה להרגיש טובים מאחרים.

גם שצמחונים לא יקחו אותי אישית (גם אני צמחוני) יש אנשים צמחונים שמאד נהנים להטיף לחבריהם. הצמחונות גורמת להם להרגיש יותר מוסרים ואיכותיים מאחרים, וזאת לדעתי אותה התופעה.

אבל כולנו בני אדם וכולנו מחפשים סיבות להרגיש טובים מאחרים - בנהיגה למשל - להקפיד על איתות ולהתעצבן על נהגים שלא מאותתים לפני שהם פונים.

יש כאלה שמתאמצים להבין במוזיקה קלאסית או ביין או בפילוסופיה לשם השגת אותה המטרה, כל אחד והטיקים הקטנים שלו, אז יש כאלה שנהנים לתקן שגיאות כתיב, לא צריך להתרגש מהם או מצמחונים או מאוהבי מוזיקה או יין או פילוסופים בגרוש, כל אחד והקטע שלו ואם תחפש מספיק טוב דניאל תמצא גם את הדבר הקטן שגורם לך להרגיש יותר טוב מאחרים icon_smile.gif
דני בוי
דני בוי • 8 בנוב׳ 2004
צודק כלובי icon_smile.gif

הפוסט לא מתוך כעס אלא השתעשעות ורחמים icon_wink.gif

הפסיכולוג שציינת דארקסלייב מזמן קיבל מכות מהלקוחות שלו, הוא היה מתנשא מעליהם icon_smile.gif
absolute zero​(נשלט)
דניאל. כתב/ה:
הפסיכולוג שציינת דארקסלייב מזמן קיבל מכות מהלקוחות שלו, הוא היה מתנשא מעליהם icon_smile.gif

אתה סתם מנצל את העובדה שהוא לא יכול להגיב ולטהר את שמו!
מקבי​(מתחלף)
לפני 20 שנים • 9 בנוב׳ 2004

Re: מתקני שגיאות כתיב בפורום

מקבי​(מתחלף) • 9 בנוב׳ 2004
דניאל. כתב/ה:

לא שמים חיוכון (כן, סמיילי) אחרי כל שורה ו\או משפט. אני מתפלא שלא ידעת את זה. אוי, עמח"ה!

ציטוט: ם שצמחונים לא יקחו אותי אישית (גם אני צמחוני) יש אנשים צמחונים שמאד נהנים להטיף לחבריהם. הצמחונות גורמת להם להרגיש יותר מוסרים ואיכותיים מאחרים, וזאת לדעתי אותה התופעה.

אבל כולנו בני אדם וכולנו מחפשים סיבות להרגיש טובים מאחרים - בנהיגה למשל - להקפיד על איתות ולהתעצבן על נהגים שלא מאותתים לפני שהם פונים.

יש כאלה שמתאמצים להבין במוזיקה קלאסית או ביין או בפילוסופיה לשם השגת אותה המטרה, כל אחד והטיקים הקטנים שלו, אז יש כאלה שנהנים לתקן שגיאות כתיב, לא צריך להתרגש מהם או מצמחונים או מאוהבי מוזיקה או יין או פילוסופים בגרוש,

.... (חושב אם לספר שהוא חובב מוזיקה קלאסית, חובב פילוסופיה, מקפיד לאותת, ומתעצבן נורא כשאנשים עוברים נתיבים כאילו הכביש שייך לאבא שלהם... טוב, לפחות אני לא צמחוני.)
כלובי
כלובי • 9 בנוב׳ 2004
אז קודם כל שיהיה לך קצת מוסר לפני שאתה מטיף לאחרים! icon_wink.gif
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 9 בנוב׳ 2004
ציטוט: אז קודם כל שיהיה לך קצת מוסר לפני שאתה מטיף לאחרים!

הייתה לי תגובה שנונה, אבל מאוחר, ואני עייף, אז שכחתי אותה.