בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

BDSM בארץ

יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
bondman כתב/ה:
יולי Yuli כתב/ה:
מה? איפה זה החול הזה שבו יש יותר סרטים ומוסיקה טובה? דבר איתי בכתובות חבר.

הכי טוב ב Reddit

חח. אם ב"בדס"מ" הכוונה היא ל"דיבורים על בדס"מ באינטרנט" אז סבבה, זה מסביר הכל 🙂
CuriousMindV​(קינקי)
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
CuriousMindV​(קינקי) • 7 בינו׳ 2025
הוא כתב/ה:
ממתי יש כאן קהילה ואם יש היא מעולם לא שאפה להכרה או להיות מיינסטרים.
בכל קבוצה מי שלא חלק ממנה מאותגר חברתית

התרפקות על חו"ל והשוואה מיותרות שם זה שם ובטח לא מושלם וכאן חברה בסטרס קיומי על סטרואידים

מתנצל אבל לא הבנתי את ההקשר.
לא נאמר שום דבר על הכרזה של bdsm כקהילה מוכרת. לא מדובר במדינה ריבונית שמחפשת הכרה בינלאומית. שיוך של אדם לחברה נקבע לפי הרגלים ועניין, ולא לפי הגדרתו. לפחות כלפי חוץ.

אם בהגדרות עסקינן ואינך מגדיר את עצמך כחלק מקהילה. אז כנראה שהפוסט לא מופנה אליך. למרות שלדעתי עצם קיומך באתר כבר משייך אותך למושג ״קהילה״ שנראה שאתה מאוד נמנע ממנה.

גם לא ממש הבנתי למה השוואה היא מיותרת, הבדלי תרבות זה עניין מרתק.

נכון לכל מדינה יש יתרונות וחסרונות וזה בדיוק מה שאני מנסה להבין פה מחוכמת ההמונים.
CuriousMindV​(קינקי)
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
StreetCat כתב/ה:
לפי מה עשית את החלוקה הזו? מספרים או אחוזים?

אני לא ראיתי הבדל במהות בין הבדסמ בארץ לחו"ל מבחינת עומק הקשר או חיפוש אחרי משהו חוויתי וזמני.
ראיתי הבדל בכמות - יש יותר אנשים בחו"ל, יש מדינות פחות שמרניות ולכן יש יותר מקום לקינק ובדסמ.
אז יהיו יותר ביטויים לקינקים ספצפיים שפה בארץ יותר נדיר למצוא.

כן ראיתי המון שליטה בתשלום נפוצה בעולם הפמדום, למשל באנגליה.

ובחוויה שלי בפט לייף ובטיולים בחו"ל - יש המון כאלה שמחפשים חוויות בחו"ל ולאו דווקא עומק או חיבור, באופן מאוד דומה לאירועים ולמסיבות פה בארץ. (הבדלים של לוקשיין או מחירים או כמות אנשים, אבל לא מעבר לכך אם נרדד הכל לתכלס)

אגב, מה הכוונה יועיל בניהול החיים שלהם? מזה אומר בכלל?
הרי אם לטענתך פה מחפשים הכל כאן ומיד - אז פה דווקא יהיו יותר חוויות מהירות ופחות חיפוש ניהול חיים.

לסיכום
בעיני, מי שמחפש עומק ויש בו עומק לתת - ימצא עומק.
וחוויות פשוטות - אפשר ליצור או להתחבר אל האנשים שיוצרים אותן.
לא משנה אם הוא בחו"ל או בארץ.

מעריך את התגובה.
כמובן שמעולם לא עשיתי ניתוח סטטיסטי של הנאמר. ויכול מאוד להיות שהתוצאות שאני חוויתי רנדומלית לחלוטין לשם כך הפוסט.

שליטה בתשלום היא לגיטימית לגמרי, והיא לא הנושא שאני מדבר עליו. אלו הם בחירות של השולט/נשלט. ונפוצות בכל העולם. (אף על פי אהבתי הרבה ללונדון).

הכל כאן ומיד, מדבר על הרב הגברי שיצא לי להכיר. רובו רוצה סיפוק מיידי ומהיר. לפעמים לאורך זמן. אבל לא דורש מעבר למשיכה(כיאה לגבר)

יועיל בניהול החיים, מדבר על הרב הנשי שיצא לי להכיר, רובן חכמות יותר ורוצות תועלת ב בן זוג/פרנטר, כלומר הבחירה שלה מאוד משוכללת וספציפית.

כשאני התנסיתי בהכרות עם אנשים מחוץ לארץ. הרגשתי שהגישות האלה פחות נפוצות ויותר מעורבבות.
CuriousMindV​(קינקי)
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
פישוטו כתב/ה:
לא ירדתי לסוף דעתך, אני חושב לפחות.
אבל מוזר לי המשפט על "להקל על חייו לש השולט" האם זה העומק והמהות של בדסמ בעינייך?
כי אם כן באמת פחות תמצא את זה בישראל, בטח לפני שהשולט הוכיח וזכה לאמון הזה מהצד הנשלט.
ככה זה ישראלים, פחות אוהבים להיות פראיירים.

בכל מקרה, לנושא. יש הבדלי תרבויות, קהילה קטנה ומדינה שבה בכל מקום שתלך יהיה בו בן אחות, מורה מהתיכון, או חבר של אחיך.

זה גורם לאנשים פה להיות טיפה יותר סגורים בגישה שלהם לעומת מקומות אחרים בחו"ל ששמה מגוון האנשים והכמות מקלה על כניסה חלקה ואנונימית לעולם.

ובנוגע לעומק - זה כמו שאמרה סטריט קאט. מי שיחפש וישקיע בכיוון ימצא, מי שירדד את עצמו לפטישים ופנטזיות מזדמנות ישאר שם.

היי פישוטו. שם מופלא.

האמת הכוונה שלי הפוכה לגמרי, אני מאמין בהיכרות עמוקה של הנפש, ואני יודע שהקונספט קיים גם בארץ. אבל מרגיש שזה יותר נדיר למצוא אנשים כאלה. ולעומתם יש בכמויות אנשים שיותר נהנים מ״הטבות נוספות״( מעזרה בניהול משק בית ועד סיפוק מיני מהיר) ראשית ורק לאחר מכן, יכולים להיכנס יותר לעומק.
לעומת זאת אני הרגשתי יותר קלילות ופתיחות ורצון להיכנס למקומות העמוקים האלה עם אנשים בחול גם ללא אותם הטבות.

עם זאת אני מסכים עם הנאמר. ומעריך את התגובה.