|
|
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
לפני שנה •
7 בינו׳ 2025
Adonai Elah Elahin(סדיסטית) • 7 בינו׳ 2025
בניגוד לתגובות הקודמות אני דווקא חושבת שזה לא בהכרח נכון ושתמיד, לא משנה מה תעשי, יהיו הודעות לא רלוונטיות שתקבלי. לא בגללך אלא בגללם, אותו הרוב הזכרי שלא טורח ונוהג בשיטת מצליח שלא מצליחה, דהיינו מפזר לכל עבר הודעות קופי-פסטה לכל אחת (שאלי את הלסביות באתר שבשורה הראשונה בפרופיל מבהירות בתקיפות את משיכתן המינית ללא הועיל, שכן בכל זאת מקבלות הודעות מזכרים. כמובן שזה רק על קצה המזלג ויש אין ספור דוגמאות בסגנון) ובכלל כשהם חשים מוגנים מאחורי המסך תחת מעטה האנונימיות זה גורם להם להרגיש שממילא אין להם מה להפסיד.
ואומנם, לא שאלת על קיומן של ההודעות אלא על הכמות, אז אני אעיד מהניסיון האישי שלי (שלא מעיד על הכלל אך כן סותר חלק מהתגובות שנכתבו פה) ואת מוזמנת להסיק ממנו מה שתסיקי: כשלא היו לי כאן כלל וכלל תמונות (הן בפרופיל הן בבלוג), עדיין היו לי פניות ומעבר לכך היו גם תקופות בהן קיבלתי יותר פניות מאשר תקופות מסוימות שקרו אחרי העלאת התמונות. למה זה? כי סקרנות. כן, יש משהו מושך באטרקטיביות חיצונית, אבל גם יש משהו מושך במסתוריות. לתהות ולתהות על מי זו שם שנמצאת מאחורי הפרופיל, איך היא נראית... בונוס נוסף הוא שהרבה פעמים זה נותן יותר מרחב לפנטזיות, יותר פתח לדמיין אותה בדיוק כמו שאתה רוצה כי זה נוח וזה משרת את הפנטזיה (גם אם בסוף תתפוצץ הבועה). היעדר תמונות עלול לגרות את הסקרנות ומשם גם את המיניות. כך שלמרות מה שאמרו כאן, יש משיכה גם בתמונות וגם בחוסר מוחלט בהן ולא על כך נופל דבר. אם כך, על מה כן? טוב ששאלתי! זוכרת שכתבתי שהיו לי תקופות נטולות תמונות אך מרובות פניות? ובכן, זה קרה כשהיה כתוב לי שולטת בסוגריים ובנוסף הייתי מפרסמת בבלוג בין היתר גם תכנים מיניים וסיפורי זימה. או אז, חסרי הרלוונטיות עטו ונהרו בהמוניהם להודעות, למרות או בזכות זה שלא הייתה לי ולו תמונה אחת. אממה, עדיין אם מתחשק לי לשתף על מעלליי, עשיית השפטים, הזיונים או שאני סתם חרמנית וכיו"ב, אז אעשה כן. למה מה קרה שאתן לכמה הודעות לא רצויות לקבוע לי מה לעשות ומה לא לעשות? למה שאגביל עצמי בגלל איזה זב חוטם? במקום שאתייחס לזה בדיוק כפי שזה, בדיחה מהלכת, לצחוק על זה, להתעלם ולעשות מה שבפות שלי. במילים אחרות, אני הדוניסטית: אם דבר מסב לי הנאה, אטה את כף המאזניים לטובתו. דבר דומה אפשר לטעון גם בעניין התמונות, אדרבה ואדרבה כשאת נהנית מזה. אף על פי שכפי שאמרתי, עם תמונות, בלי תמונות, הודעות לא רלוונטיות תמיד תקבלי ולא משנה מה תעשי. אם יש גם מי שלא יפנה אלייך בגין פרסומי התמונות, אז למה שמלכתחילה תהיי מעוניינת באחד כזה? |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 8 בינו׳ 2025
לא ממש. כבר חודשים שלא העלתי תמונה, ועדיין יש לא רלוונטיות [הן כולן כאלה כשכתוב בפרופיל שאת משויכת]. בכל אופן, גם כשהייתי פנויה ופרסמתי תמונות, זה לא הפריע. תמיד יהיו לא רלוונטיות וביניהן את אלה שכן..
|
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
MorTea • 8 בינו׳ 2025
בדומה לכל אתר הכרויות כזה או אחר, תמונה בהחלט יכולה להרים או לחילפין להוריד (במידה ומוצג בתמונה בן/ת זוג או דבר כזה או אחר שהוא בגדר "דגל אדום" לאנשים).
|
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
סווריןן • 8 בינו׳ 2025
► Adonai Elah Elahin כתב/ה: כשלא היו לי כאן כלל וכלל תמונות (הן בפרופיל הן בבלוג), עדיין היו לי פניות ומעבר לכך היו גם תקופות בהן קיבלתי יותר פניות מאשר תקופות מסוימות שקרו אחרי העלאת התמונות. למה זה? כי סקרנות. כן, יש משהו מושך באטרקטיביות חיצונית, אבל גם יש משהו מושך במסתוריות. לתהות ולתהות על מי זו שם שנמצאת מאחורי הפרופיל, איך היא נראית... בונוס נוסף הוא שהרבה פעמים זה נותן יותר מרחב לפנטזיות, יותר פתח לדמיין אותה בדיוק כמו שאתה רוצה כי זה נוח וזה משרת את הפנטזיה (גם אם בסוף תתפוצץ הבועה). היעדר תמונות עלול לגרות את הסקרנות ומשם גם את המיניות. כך שלמרות מה שאמרו כאן, יש משיכה גם בתמונות וגם בחוסר מוחלט בהן ולא על כך נופל דבר. מאוד מתחבר לזה. אצלי, למשל, אין תמונות בכלל ועדיין נפח פניות אדיר, כנראה כי מנסים לדמיין אותי והדמיון חזק יותר ומגרה יותר מכל מציאות שאעלה. המסתוריות עובדת. לגמרי. |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 8 בינו׳ 2025
כל אלו שכתבו שאין השפעה לתמונות - האם התמונת סמלון (אצלי החתול השחור) נחשבת בעינכם כתמונה?
כי לא או להעלות תמונות לבלוג - כן, יש השפעה אבל לא חד משמעית. אבל מהניסוי שלי - לתמונת סמלון יש המון השפעה. ומספיק שיהיה בה רמז נשי או מיני כדי להגדיל את כמות הפניות. (ולא משנה אם הן רלוונטיות או לא) תנסו להסיר את התמונת סמלון לחלוטין ותבחנו אם יש שינוי או אין. (אני מדדתי במשך כשבועיים) או לחילופין שימו תמונה בעלת אופי מיני. |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 8 בינו׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: כל אלו שכתבו שאין השפעה לתמונות - האם התמונת סמלון (אצלי החתול השחור) נחשבת בעינכם כתמונה?
כי לא או להעלות תמונות לבלוג - כן, יש השפעה אבל לא חד משמעית. אבל מהניסוי שלי - לתמונת סמלון יש המון השפעה. ומספיק שיהיה בה רמז נשי או מיני כדי להגדיל את כמות הפניות. (ולא משנה אם הן רלוונטיות או לא) תנסו להסיר את התמונת סמלון לחלוטין ותבחנו אם יש שינוי או אין. (אני מדדתי במשך כשבועיים) או לחילופין שימו תמונה בעלת אופי מיני. תמונת סמלון בבלוגספירה כאן היא קריטית עבורי כדי לזהות כותבים אהובים בבלאגן של הפיד. ולא אני לא עובד עם בלוגים נעקבים. זה לא נח לי. |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 8 בינו׳ 2025
► הברון בכפכפים כתב/ה: תמונת סמלון בבלוגספירה כאן היא קריטית עבורי כדי לזהות כותבים אהובים בבלאגן של הפיד. ולא אני לא עובד עם בלוגים נעקבים. זה לא נח לי. הולכת להחליף תמונת סמלון 😈 |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 8 בינו׳ 2025
יש יותר מאז שהתחלתי להעלות תמונות, אבל האמת שפניות לא רלוונטיות פחות מפריעות לי. מבחינתי הן כמו הודעות ספאם במייל.
|
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
Adonai Elah Elahin(סדיסטית) • 9 בינו׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: כל אלו שכתבו שאין השפעה לתמונות - האם התמונת סמלון (אצלי החתול השחור) נחשבת בעינכם כתמונה?
פותחת הדיון כתבה על תמונות שהיא מעלה מתוך היותה אקסהיביציוניסטית ומכאן שמדובר בתמונות שלה ושל גופה, כך שהתגובות בהתאם לשאלתה. אלא אם כן את אכן חתולה שחורה בעלת בינה מפותחת במיוחד שבמקרה יודעת להקליד ואז גם התייחסות לתמונה כמו זו שתיארת תהיה רלוונטית לשאלה. ► StreetCat כתב/ה: אבל מהניסוי שלי - לתמונת סמלון יש המון השפעה. ומספיק שיהיה בה רמז נשי או מיני כדי להגדיל את כמות הפניות. (ולא משנה אם הן רלוונטיות או לא) תנסו להסיר את התמונת סמלון לחלוטין ותבחנו אם יש שינוי או אין. (אני מדדתי במשך כשבועיים) או לחילופין שימו תמונה בעלת אופי מיני. ניסיתי בעבר, אם כתוב לך שולטת בסוגריים ואת מעלה פוסט שהוא מיני במיוחד, אז אין שינוי. למלל בוטה על סקס שנכתב כאן על ידי אישה ועל אחת כמה וכמה על ידי שולטת, יש יותר השפעה וזה מה שעלול להציף אפילו יותר מהרגיל את ההודעות בספאם של חרמנים וזבי חוטם לא רצויים, ואז זה כבר לא משנה אם יש לך או אין לך תמונה. עם זאת, ברור לי שזה לא בהכרח גורף, הרי זה רק מהניסיון שלי. |
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
citrix • 9 בינו׳ 2025
אני מאוד אוהבת לפרסם בבלוג את התמונות שלי.
מאותן סיבות שציינת - תשומת לב ואקסהיביציוניזם. זה עושה לי טוב. ואני לא חוששת מפניות הלא רלוונטיות, כי אני יודעת לסנן ולחסום. אבל זה מגדיל גם כמות הפניות בכללי. אז לדעתי - אם את (את!) נהנת מלפרסם תמונות בבלוגך - תמשיכי ותהני! |
|
|