|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
FootJunky • 8 בינו׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: המונח "העצמה" מרגיש לי יומרני מדי, אני לא מתחברת אליו ואני לא משתמשת בו. אבל תפיסתי את השליטה/קינק שלי בהחלט יכולה להתכתב עם הקו הזה.
כלומר, לא רק שאני לא מגיעה לשם במטרה "לשבור אותו" או "להכניע אותו" או אפילו למצות ממנו פונקציה "שתשרת רק אותי". המטרה שלי היא שיהיה לו נעים ומשחרר לא פחות ממני. המטרה שלי היא להעניק לו את החוויה הזו, ושהיא תהיה הדדית. כמובן שאני לא מתיימרת לרפא או לטפל באף אחד ולשנות את חייו מהקצה אל הקצה, אני רק שואפת לכך שברגעים שאנחנו ביחד תיווצר בנינו אינטימיות, אמון, קרבה. שאלו יאפשרו לשנינו להיחשף ללא חשש משיפוטיות בתוך עולם מלא ביקורת. שנוכל לגעת בטאבואים שלנו, שניצור סביבה שבה אנחנו מבינים אחד את השני, בוטחים זה בזו מספיק כדי לגעת בנקודות הרגישות שלנו ולשכתב להן ביחד סוף טוב ומרגש לטעמנו. במובן הזה, אני יכולה להבין למה מישהו יקרא לזה "מעצים". כשבסופו של יום, אני שואפת שלצד השני ישאר חיוך על השפתיים כי נמשכתי אליו בזכות מי שהוא, שהוא ירגיש טוב עם עצמו על כל "מזורויותיו" במקום לנסות לשווא להילחם בהן, שיראה שאפשר לכוון אותן למקום מטיב במקום שאתפוס עליו טרמפ שאמור לשרת רק אותי. אוףף, למה אין אותך רק בגבר חח |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
BrutallDom • 8 בינו׳ 2025
BrutallDom כתב/ה: מערכת יחסים צריכה להיות מעצימה. לשני בני הזוג. וממילא גם השליטה שבתוך מערכת היחסים. ויחד עם זאת, זו תוצאת לוואי של השליטה שבמערכת היחסים, לא המטרה שלה. |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
מלישס • 8 בינו׳ 2025
אני אומנם לא נשלטת , אבל אשמח לענות.
בעיניי קשר בידיסמי טוב, המטרה שלו להיא להעצים את 2 הצדדים. גם את השולט/ת. קשר בידיסמי מעצים ,זה אומר קשר טוב ובריא שגורם לך להרגיש טוב עם עצמך. וזו בעיניי המטרה. קשר בידיסמי טוב בסופו של דבר זה אמור לתת הנאה לשני הצדדים. אם יש סבל / כעס / תסכול- זה קשר לא בריא. וזו לא המטרה שלנו. המטרה שלי זה שהנשלט יגדל בקשר .יגשים את עצמו וירגיש אהוב ונאהב. אני תמיד אומרת, אם הנשלט שלי עצוב בקשר הזה, נכשלתי. |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
painslut lover(סדיסט){Maze} • 8 בינו׳ 2025
מלישס כתב/ה: אני אומנם לא נשלטת , אבל אשמח לענות.
בעיניי קשר בידיסמי טוב, המטרה שלו להיא להעצים את 2 הצדדים. גם את השולט/ת. קשר בידיסמי מעצים ,זה אומר קשר טוב ובריא שגורם לך להרגיש טוב עם עצמך. וזו בעיניי המטרה. קשר בידיסמי טוב בסופו של דבר זה אמור לתת הנאה לשני הצדדים. אם יש סבל / כעס / תסכול- זה קשר לא בריא. וזו לא המטרה שלנו. המטרה שלי זה שהנשלט יגדל בקשר .יגשים את עצמו וירגיש אהוב ונאהב. אני תמיד אומרת, אם הנשלט שלי עצוב בקשר הזה, נכשלתי. היה לי תענוג לקרוא את התגובה הזאת. |
|
|