|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
תחת כנפיך • 8 בינו׳ 2025
נראה לי לומדים תוך כדי תנועה.
בהתחלה קצת מתאימים עצמך לפרטנר עד שאתה מבין מה אתה רוצה. |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
variation(נשלט) • 8 בינו׳ 2025
► פישוטו כתב/ה: למה אתה יוצא מנקודת הנחה שרק סוג אחד של שליטה קיים? ושיש קו מנחה אחיד לאיך מנהלים קשר שליטה כשולטת וכנשלט.
עדיף שתסתכל על עצמך, מה רוצה להשיג ולחוות. מה אתה מוכן לתת, למי ואיך. משם תדע לחפש פרטנרים מתאימים לזה. פורמולת שליטה רנדומלית מזרים באינטרנט לא תתן לך את זה. ואם אתה מעוניין במידע יותר ספציפי אז כדאי למקד את השאלה, ולא לשאול "מזה שליטה?" בסוף יש מגמה מסויימת ביחסים כאלו, נשלט לא יתן פליקה בישבן לשולטת נכון? ברוב המוחלט לא, ולכן כן יש קו מנחה לשליטה אז שולטת אחת תחליט לתת לו סטירה כי הוא התנהג רע ושולטת אחרת תחליט לתת לו סטירה כי היא התנהג טוב, אני מנסה להבין מה עומד מאחורי זה? למה? מתי? זה נקרא "ללמוד" אני עד היום מסתכל על עצמי ומחפש מה אני רוצה להשיג, מה לתת ולמי, ודווקא פורמולת שליטה רנדומלית שמורכבת מזרים באינטרנט שחלקם במקרה עברו כמה יחסים בדסמים וצברו ניסיון בחיים שלהם לדעתי כן יכולה לעזור לי להבין דברים טוב יותר על העולם הזה ועל עצמי וסליחה באמת, אני ממש מתנצל, פעם הבאה אני אכתוב בצורה ספציפית בשביל לקבל תשובה ספציפית, איזו גאונות |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
Master Bruce{©} • 8 בינו׳ 2025
בערך כמספר האנשים שמגדירים את עצמם כחובבי בדס"מ בעולם, ככה כמות התשובות השונות שתקבל למה שאתה שואל.
אין באמת חוקים בתחום הזה שאפשר "ללמוד" מלבד חוקי ה SSC. |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
FootJunky • 8 בינו׳ 2025
► variation כתב/ה: ► FootJunky כתב/ה: אין פה חוקי ברזל גורפים שתופסים לכל שולט/ת
כל אחד ואחת עם הסגנון שלהם, מה שמתחשק באותו רגע וכו' כנשלט, מה שאולי כדאי שתפנים זה שהמהות שלך צריכה להיות התמסרות: התמסרות במובן של לזרום באהבה עם הרצונות של השולטת שלך התמסרות במובן שהרצונות שלך משניים במקרה הטוב התמסרות במובן שההנאה וההגשמה שלך הם לענות על צרכיה של השולטת, ולא על שלך ברוב המקרים, אם ההתמסרות שלך תהיה מספקת בעיניה, והקשר ביניכם יהיה אמיתי היא תצ'פר אותך כשיתחשק לה, ותעשה משהו שאתה אוהב והיא פחות אבל זה לא המהות, המהות היא עומק ההתמסרות שלך לאורך זמן. אני מבין את עיניין ההתמסרות וגם מתחבר, לצורך המשך השיחה, לפי מה שכתבת אין ממש טעם בפטישים של הנשלט, זה מרגיש שהנשלט עם הסט פטישים שלו צריך להתאים את עצמו לשולטת עם הסט פטישים שלה בשביל שהוא יוכל להנות מהפטישים המשותפים? אני מבין את עיניין ההתמסרות וגם מתחבר, אבל איך שולטת יכולה לדעת מתי להוריד לו סטירה ומתי לא שהרי הוא אוהב את זה וגם היא תוך כדי שאני כותב אני נראלי מבין שאולי פשוט זה לאט לאט נבנה על ידי השולטת עם כל עיניין החינוך, חינוך מנטאלי בעיקר, ואז לאט לאט כשהנשלט מחונך, מקבל את הצורה ומתנהג כמו שצריך אז יש פחות רלוונטיות לאם יש פטישים חופפים כי בכל מקרה בשלב הזה הנשלט מתנהג טוב ואז מבחינת השולטת זה מעולה כי אין סיבה למנוע את הסטירה, ומכאן שהיא יכולה להינות מהסטירה שהיא תוריד לו וגם הוא יהנה מזה, ויכאב אבל בסוף נהנים ביחד יש טעם בפטישים של הנשלט. האידאל הוא למצוא זוגיות שיש בה התאמה מינית בדסאמית כלומר, שתחלקו תשוקות משותפות, כמה שיותר, מה הטעם להיות עם שולטת שכל מה שהיא רוצה לעשות נמצא בגבולות שלך, או ההיפך? מראש זה לא יילך. קיצר, זה קשה, זה מתסכל, מן הסתם צריך לנשק הרבה קרפדות בדרך, אלוהים עדי שנישקתי צפרדעים רבים בעצמי חח אבל בסוף, אם מתמידים - מוצאים את זו שמבקש ליבך, ומבקשת בידיאסאמיותך |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
► Master Bruce כתב/ה: בערך כמספר האנשים שמגדירים את עצמם כחובבי בדס"מ בעולם, ככה כמות התשובות השונות שתקבל למה שאתה שואל.
אין באמת חוקים בתחום הזה שאפשר "ללמוד" מלבד חוקי ה SSC. אני לא חושב ככה אני בטוח שלא יהיו תשובות זהות אבל חושב שהן יהיו דומות, אולי מעט מאוד תשובות שונות לגמרי כך או כך בתור שולט אתה יכול להגיד מה היית עושה בסיטואציה שכתבתי בהודעה הראשונה, ככה אדע עוד דרך התנהלות של שולט במצב שכזה, זה בטוח יעזור לי וילמד אותי לא התכוונתי לבקש חוקים, אבל כן לדעת דרכי התנהלות בסוף להבין את הדרך והמחשבה של הצד ההופכי שלך חשובה בעיניי |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
[quote="FootJunky"]
► variation כתב/ה: יש טעם בפטישים של הנשלט. האידאל הוא למצוא זוגיות שיש בה התאמה מינית בדסאמית כלומר, שתחלקו תשוקות משותפות, כמה שיותר, מה הטעם להיות עם שולטת שכל מה שהיא רוצה לעשות נמצא בגבולות שלך, או ההיפך? מראש זה לא יילך. קיצר, זה קשה, זה מתסכל, מן הסתם צריך לנשק הרבה קרפדות בדרך, אלוהים עדי שנישקתי צפרדעים רבים בעצמי חח אבל בסוף, אם מתמידים - מוצאים את זו שמבקש ליבך, ומבקשת בידיאסאמיותך חחחח אחלה תשובה אחי, הבנתי ואהבתי. תודה רבה |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
MorTea • 8 בינו׳ 2025
לתפיסתי, נכון שהשולט הוא זה ש-"קובע" איך יתנהלו הדברים, אבל בסוף הוא צריך גם ללמוד את הנשלט- להיות קשוב, לזהות גבולות וכן, גם ללמוד את ה-"פטישים" של הנשלט בכדי "לתגמל"/"להעניש" אותו בצורה שתביא את שניכם לכדי סיפוק (לכל הפחות אם מדובר בקשר רציני ולא איזה סשן מזדמן).
|
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
KINKI OZZY(קינקי) • 8 בינו׳ 2025
מבחינתי המטרה של בדסמ היא ש2 הצדדים יצאו מרוצים לטעמי שולטת שאוהבת את מי שאיתה תרצה להגשים לו את הפנטזיות גם קשרים בדסמים
לא אמורים לתפיסתי הצנועה להיות אנוכיים משום צד, זה שאני שולט אפילו מגביר מבחינתי את הצורך לדאוג שמי שמולי תרגיש בטוחה ובנוח להגיד לי מה היא צריכה ורוצה. ואני אעשה הכל בשביל הטוב שלה אבל יש מצב שאני עוף מוזר בכלובי, וכמו שאמרו לך פה קודם זה עניין אינדיבידואלי של הדינמיקה ביניכם. אני אישית נזהר בכללי מבחורות שחושבות שהמטרה שלי על הכדור זה לשרת אותן ולא מוכנות לתת כלום בחזרה, צריך תמיד להיזהר מהמקומות של ניצול, בטח בעולם הבדסמי... |
|
|
|
|
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
לפני שנה •
8 בינו׳ 2025
מלישס(שולטת) • 8 בינו׳ 2025
אין באמת חוקיות.
הנשלט בהחלט יכול לספר לי מה הוא אוהב...ואם זה מתחבר לשליטה שלי,באהבה. אצלי יש קשר מאוד כנה ופתוח עם הנשלטים שלי. אני מעודדת אותם לדבר בפתיחות,בכדי לנהל קשר בריא. הנשלט יכול לבקש. אני זו שבוחרת אם זה מתאים לי או לא. כמו שלא כל פטיש מדבר לכל אחד,כך גם אני |
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 9 בינו׳ 2025
יש בזה הרבה משחקיות.
וזה חלק מהקסם. אבל בסוף שולטת הרי אוהבת, ולכן היא מתחשבת בפנטזיות של הנשלט. כמובן שהכל במסגרת הגבולות של השולטת. וגם לנשלט יש גבולות אגב שהשולטת כמובן חייבת לקחת בחשבון. |
|
|