ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב
חסרגבולות
ComingBackForU(שולט)
אפס לקקן
Anal Brutallica(שולט)
MrBOSS
Mrs Velvet(מתחלפת){דאדי}
Abusive(שולט)
השועל שעם דיגי(אחר)
hoepefully
The Mentaliste(שולט)
המלכה לונה וג'וזי(שולטת){זוג}
Call Me Dolly(נשלטת)
open your mouth(שולט)
lolipopsloli(נשלטת)
בית-קטן-בערווה
Luci-fer(שולט)
Cagebunny(מתחלפת)
גבר שונה ואחר באמת
The Cure
TheHellsAngel(שולט)
sexymermaid(נשלטת)
עבדרוסי(נשלט)
שליטהמוחלטת(שולט)
אלדה קלמה(שולט)
ארץ חלומות
כאיש אחד בלב אחד
TIZERIT
Saracen
מנהל הפנימיה(שולט)
EnglishSubmissive
הפרנטר הצעיר
משהו יצירתי
הלן הדוב
שולט בנועם
דאדי דומיננטי וטוב
סנטוריון
StreetCat(שולטת)
Liber Pater(שולט)
night wolf(אחרת)
masoul
SimplyMeg(לא בעסק)
הארי פוטר
Blackk And White
The Witch Medusa(שולטת)
Gentleman Uruguay(שולט)
עבד לקשר טוטאלי(נשלט)
דני-אלי
Mr bitch
עיסוי טנטרי מגבר
Into the wild
aum
עבד אצילי(נשלט)
SinEma{❤️ʕ•ᴥ•ʔ❤️}
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
Masterpiece1(נשלט)
דוב הקוטב(שולט)
LovingDom(שולט)
wildvixen(נשלטת)
Y MASTER(שולט)
The AGENT(שולט)
Daniel-Rope(נשלט)
Nighthawk(שולט)
Drizztpool(שולט){קושקה שלי}
נחדר ומושפל(נשלט)
IMStrider(שולט)
a מק
God(שולט)
דגית זהבי
joshee(שולט){ממי*}
Sandman(){בדימוס}
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t}
קשקש(מתחלף)
love69{miz hyde}
A רומנטיקן אכזר(אחר)
Bent
שולט בך יפה(שולט)
הקול(שולט)
sub_t(נשלט){The Witch }
Truth Seeker
עקבון(נשלט)
צ'יטה(שולט)
wimpsissy(נשלט)
לא סתם עוד עבד
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
סקרנית ומסתכלת
תמיד רעב
Submissive Princess(נשלטת)
פרפר אכזר(שולט)
חנקן נוזלי
Ed-OFF
lokitoki
jackthelad
danini
good slave
Littlepeach(נשלטת)
life one time
submissive puppy(נשלטת)
יאיא(נשלט)
marrypoppins
יובל המנוול(מתחלף)
הכספת
pureeee
ברדוגו
Wayward Creature(אחר)
tickleer
beckham
שולט גבוה אחד
MASTER HARGAMAN(שולט)
לגעת בנפש(נשלט)
גשם חם
PainGivingMan(שולט)
poky
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
Lo
סינדרומית
ספוטי בוי(נשלט)
Mr-G
King-Dom(שולט)
אקלקטי
נסיכה יפיפיה(שולטת)
eliorBok(נשלט)
צופסטיקס
נשלט כנוע וצייתן
זיו רון
DaddyReal(שולט)
Sexy'Lady
דע את עצמך
shiri mimon
ציפור מטורפת
bueno
sissygianna
GentleKink
rontlv
דם כחול
ליפא העגלון(שולט){יש כוסיות?}
נשלט צצעיר
aizik
alfatinder
Shiver(נשלט)
טרנסית קרוסית
רצה עם זאבות
kryptonMe
soza1
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
iron E(שולט)
אביב נעורים
Not innocent(נשלטת)
I S Y D(שולט)
Miss aurora(נשלטת)
HexaDoe(אחר)
לפעמימית{Envy}
לאכאןכמעט
Letsdoit
שוגר בדאדי(נשלטת){רכוש שלו}
כן המפקד(נשלט)
ori sub
המפנק111
A-paradox
יובל העבד(נשלט)
בייל
avard13
Snitch
SyffeR(נשלטת){Dark Anter}
2birds(נשלטת)
Sweet melody(נשלטת)
גבר של מעשים(נשלט)
מלכת האמבטיה
סמית(שולט)
להבה חשופה
דון קורליאוונה(שולט)
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
אדון בכלבה רעבה(שולט)
InSearchOfTheReal
BrutallDom
underheel
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

Master Neil Gaiman זכאי או אשם?

white russian​(מתחלפת)
לפני חודשיים • 15 בינו׳ 2025
white russian​(מתחלפת) • 15 בינו׳ 2025
מבאס.
נראה שזה נכון.
גם אני מתה על הספרים שלו.
לי אישית ההפרדה בין יצירתיות של אנשים לטוב שלהם, מאוד מאוד קשה.
מצטרף לשורה ארוכה ועצובה של יוצרים שאני אוהבת, אהבתי.
Tallario
Tallario • 15 בינו׳ 2025
כמו שיולי כתבה, אפילו אם כל הטענות שלו לגבי הסכמה היו נכונות, עצם העובדה שהאדם באופן סדרתי ניהל מערכות יחסים היררכיות עם נשים שהיו תלויות בו לפרנסתן (ובמקרה אחד אפילו לצרכי קורת גג), מעיד על שיקול דעת מאוד מעוות והופך את ההתעקשות שלו להתמקד בהסכמה בלבד לרמז גדול לגבי נכונות הטענות.
לגבי איך להתייחס ליצירה שלו…באמת שההיסטוריה מלאה באנשים ביזיוניים שיצרו יצירות אלמותיות. אני חושב שהיכולת להכיל את הקונפליקט הזה ולקחת מהיצירות האלו את מה שיש בהן מבלי לפאר את היוצר זה האיזון האופטימלי.
הלב שלי נשבר בפעם הראשונה כשגיליתי שהסופר של ״המשחק של אנדר״ הוא הומופוב מטורלל לחלוטין…אבל עם הזמן למדתי שבאופן הזוי זה גם משהו שיכול להוסיף מימד ליצירה אם לוקחים אותה בקונטקסט.
לונדון
לונדון • 15 בינו׳ 2025
הוא זכור לי גם מאחת האפיזודות במפץ הגדול .

דיי מבאס לראות שזו שיטה ,ואם זה נכון , זה מעציב.

את היצירות נזכור , אותו אם זה נכון נשכח
juliette​(נשלטת)
לפני חודשיים • 19 בינו׳ 2025
juliette​(נשלטת) • 19 בינו׳ 2025
אז... אם מישהו רוצה לקנות משהו לאוסף.
בקבוצת פייסבוק של מעריצי גיימן יש הייפ ענק של מכירת חיסול הפריטים נדירים.
בקיצור גם אם מפריד את היצירות מהיוצר עדיין ישאר טעם רע.
כמהת-יער
כמהת-יער • 19 בינו׳ 2025
הרבה כתבו פה על הכתיבה הנהדרת שלו, אבל בכנות, מהנעורים לא התחברתי אל הכתיבה שלו. תמיד התגובה של חברי הגיקים היתה שאני לא מבינה, ושבעצם הסיפורים ממש טובים והכתיבה ממש מבריקה.
תכלס, חשבתי שהוא שונא נשים. כל מה שקראתי שלו היה נגוע בניחוח של שנאת-נשים והתנשאות כללית. כלומר, ממש הורגשה שנאה לדמויות שהוא עצמו המציא כותב.
הסכמתי לקרוא אותו רק ב-Good Omens, ורק בגלל טרי פראצ'ט.
יש לי עוד כמה סופרים כאלו שאני לא מעוניינת בכתיבה שלהם, למרות שהם שיא הז'אנר, רק כי אני מרגישה מהכתיבה שהם שונאי-אדם או זחוחים (או גם וגם).
בשונה ממוזיקה, ולעיתים גם מסרטים, בכתיבה יש משהו שהוא אינטימי יותר. זה כמעט לגמרי כותב מול קוראים (ועורך, כמובן). במוזיקה זה משורר/פיזמונאי + זמר + נגנים + עורכים + מפיקים (ועדיין אני מעבירה תחנה ברדיו כל פעם ששומעת את אייל גולן. על אחד כמה וכמה אניח ספר בצד שעיקרו נפשו של המחבר, שהיא עקומה ומעוותת בעיני.
הטופר המפשר
הטופר המפשר • 19 בינו׳ 2025
כמהת-יער כתב/ה:
הרבה כתבו פה על הכתיבה הנהדרת שלו, אבל בכנות, מהנעורים לא התחברתי אל הכתיבה שלו. תמיד התגובה של חברי הגיקים היתה שאני לא מבינה, ושבעצם הסיפורים ממש טובים והכתיבה ממש מבריקה.
תכלס, חשבתי שהוא שונא נשים. כל מה שקראתי שלו היה נגוע בניחוח של שנאת-נשים והתנשאות כללית. כלומר, ממש הורגשה שנאה לדמויות שהוא עצמו המציא כותב.
הסכמתי לקרוא אותו רק ב-Good Omens, ורק בגלל טרי פראצ'ט.
יש לי עוד כמה סופרים כאלו שאני לא מעוניינת בכתיבה שלהם, למרות שהם שיא הז'אנר, רק כי אני מרגישה מהכתיבה שהם שונאי-אדם או זחוחים (או גם וגם).
בשונה ממוזיקה, ולעיתים גם מסרטים, בכתיבה יש משהו שהוא אינטימי יותר. זה כמעט לגמרי כותב מול קוראים (ועורך, כמובן). במוזיקה זה משורר/פיזמונאי + זמר + נגנים + עורכים + מפיקים (ועדיין אני מעבירה תחנה ברדיו כל פעם ששומעת את אייל גולן. על אחד כמה וכמה אניח ספר בצד שעיקרו נפשו של המחבר, שהיא עקומה ומעוותת בעיני.

אני דווקא אוהב את נייל גיימן. אבל אכן, זו לא ספרות מופת, לא גיו'ס, בורחס , גי'ן וולף או דוסטויבסקי. אז ההיסטוריה תשפוט, אם כמו דוסטוייבסקי למרות היותו אנטישמי שמרן מטורף, גאונותו מתעלה בהרבה על אורחות חייו ואשיותו המסוכסכת והאפלה, ויצירותיו הם נכסי צאן ברזל של התרבות; או שההטרדות מיניות של מר גיימן ישלכו אותו ואת יצירותיו לפח הזבל של ההיסטוריה.
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
ואני דווקא נורא אהבתי את לעולם-לא-עולם וחשבתי שגיימן כתב גיבורה נשית יותר טוב מחבריו לז'אנר. ואף זוכרת את עצמי מציינת ספציפית את זה שאני מרגישה שיש לו חיבה וחמלה כלפי הדמויות שלו ושזה אחד הדברים שאהבתי שם במיוחד. מעניין שראית בדיוק את ההיפך. יכולה לתת דוגמה?

(לא חושבת שזה משנה לשיפוט כעת. גם אם הכתיבה שלו לטעמי זה לא משנה את מה שאני חושבת על המעשים שלו).
הטופר המפשר
הטופר המפשר • 19 בינו׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה:
ואני דווקא נורא אהבתי את לעולם-לא-עולם וחשבתי שגיימן כתב גיבורה נשית יותר טוב מחבריו לז'אנר. ואף זוכרת את עצמי מציינת ספציפית את זה שאני מרגישה שיש לו חיבה וחמלה כלפי הדמויות שלו ושזה אחד הדברים שאהבתי שם במיוחד. מעניין שראית בדיוק את ההיפך. יכולה לתת דוגמה?

(לא חושבת שזה משנה לשיפוט כעת. גם אם הכתיבה שלו לטעמי זה לא משנה את מה שאני חושבת על המעשים שלו).

אגב, "לעולם לא עולם" התחיל בתור סדרת טלויזיה ששודרה בטלווזיה הבריטית. הסדרה דווקא לא הצליחה ואז הוא הפך את זה לספר וזכה אתו בספר
הפנטזיה\מדע"ב הטוב ביותר של 1997 אני חושב. האמת שדווקא אחרי שאתה קורא את הספר זה נחמד לראות את הסדרה. לפניכן, זה אכן נראה ממש מוזר. עולם הסטים - פאנק הזה שהוא יצר שם עובר יותר טוב בספר מאשר בסדרה.

&list=PLm_I7kvbHlllJduUbq8yD8QOedYu6inmT&ab_channel=KrGuy2211
GddessV​(שולטת)חשבון מאומת
GddessV​(שולטת)חשבון מאומת
GddessV​(שולטת)חשבון מאומת • 19 בינו׳ 2025
As a Neil fan for several years, I have the following problems:

1) I don't think there's room for any reasonable
doubt that he abused these women

2) it sickens me that he's calling any of that
BDSM or consensual

3) I hate that he'd using our already marginalized community as a shield for his shit, like Kevin Spacey did with the LGBT. Now BDSM is getting blamed in the public eye when it was so far off all we stand for as a whole, but mainly consent as the #1 pillar

4) I'm deeply disappointed in Amanda Palmer, his former wife and enabler. She was a feminist and poly icon for me, I feel that's now tainted too

5) now I can't go back to his works and not notice the misogyny... I read The Sandman so many years ago, I wasn't wearing my pink glasses yet. Now I won't re visit it, nor consume anything that will give him revenue or validation of any kind. My heart breaks for Good Omens and Terry's memory though.

(And yes, English, sorry but I don't have enough Hebrew for this discussion yet 😂)
MorTea
לפני חודשיים • 20 בינו׳ 2025
MorTea • 20 בינו׳ 2025
ולמה שאחד ישפיע על השני??
בין אם השמועות נכונות או לא, אני מכיר את ניל גיימן הסופר, לא האדם! לכן אין סיבה שזה יגרום לי להפסיק לקרוא את הספרים שלו.
ואני ארחיב ואומר ש-"שמועות" הן רק "שמועות". הן יכולות להיות נכונות, שקריות או נכונות חלקית כפי שאחנו יודעים יותר טוב מכולם- מאיך שהתקשורת האנטישמית בעולם מציגה אותנו בגלל שוחד, כסף אירני.
אז אני לא הייתי ממהר לשפוט אותו, גם אם זה נראה "אמין", לכאורה (כמו ההפצצה של בית החולים שבדיעבד שימש כמטה צבאי בנוסף להיותו מרכז רפואי).
אפשר לשנוא את הבנאדם ואפשר לאהוב אותו, אבל אין סיבה "להעניש בנים על חטאי אבות". כלומר, להחרים ספרים בגלל האדם שכתב אותם.
בקיצור, אל תיהיו צרי אופקים!

מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.