Tallario |
![]()
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
Tallario • 21 בינו׳ 2025
אם נצמדים לחוקי הפורמט:
1. עושה רשימה של אנשים שהצילו אותי בדרכים קטנות וגדולות לאורך הדרך ושולח להם מכתב פיזי שמספר שאני זוכר ומעריך. 2. טיול לבהוטן. 3. לוקח את אמא שלי לטיול במקום עם טבע יפה ודואג שהיא תבין כמה אני מעריך את כל מה שהיא עשתה בשבילי בחיים. 4. איוואסאקה. 5. קורס פרגליידינג (אולי עדיף לפני סעיף 2). |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
איה74 • 21 בינו׳ 2025
יש פה תשובות ממש טובות. הרעיון של לרצוח אנשים לא עלה בדעתי, אבל אני מאמצת.
ובאופן מפתיע מישהו שאל אותי את השאלה הזו היום, בהקשר של עבודה. התשובה שלי היתה ש 3 חודשים זה לא פרק זמן מספיק לקבל פרספקטיבה על סדר עדיפות בחיים, כי זה מעט מידיי זמן. ומה אם היו 5 שנים? ל 5 שנים או 10 שנים צריך לקבל החלטות אחרות. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
טלי35(שולטת) • 21 בינו׳ 2025
איה74 כתב/ה: יש פה תשובות ממש טובות. הרעיון של לרצוח אנשים לא עלה בדעתי, אבל אני מאמצת.
ובאופן מפתיע מישהו שאל אותי את השאלה הזו היום, בהקשר של עבודה. התשובה שלי היתה ש 3 חודשים זה לא פרק זמן מספיק לקבל פרספקטיבה על סדר עדיפות בחיים, כי זה מעט מידיי זמן. ומה אם היו 5 שנים? ל 5 שנים או 10 שנים צריך לקבל החלטות אחרות. נכון. ממש ככה אבל בשורת "את הולכת למות מזה" לרוב הולכת בחודשים ולא בשנים. לא? |
0
|
אלרגי לסבון כלים |
![]()
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
אלרגי לסבון כלים • 21 בינו׳ 2025
חוזר לסמים שלי.
|
1
|
mister z(שולט) |
![]()
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
Re: נשארו לכם 3 חודשים לחיות
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
mister z(שולט) • 21 בינו׳ 2025
טלי35 כתב/ה: מהם חמשת הדברים שאתם מכניסים לרשימה של:
"חייב לקרות לפני ש..." #אופטימיות_מתפרצת חוזר לישיבה מוחק את כל החשבונות ברשת מעבר לזה אני לא רואה סיבה ליצור חוויות שאף אחד לא יזכור... |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
DrDirty • 21 בינו׳ 2025
מתוך הנחה שאני והמוות יכולים להפגש בכל מקום
נדודים מגע מיני ולא מיני לאורך היום Power exchange אוכל טוב לא את הארנב של תחת אש .. . |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 21 בינו׳ 2025
לא חושב שיש משהו שלא הספקתי
אנצל את הזמן לטיסות בעולם. לטיולים ולאוכל. 5 יעדים : לניו יורק לשנחאי לברלין ללונדון ומסיים בטיול אוכל בבני ברק. חחח |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
קראפלעך?
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
DrDirty • 21 בינו׳ 2025
bondman כתב/ה: לא חושב שיש משהו שלא הספקתי
אנצל את הזמן לטיסות בעולם. לטיולים ולאוכל. 5 יעדים : לניו יורק לשנחאי לברלין ללונדון ומסיים בטיול אוכל בבני ברק. חחח |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
the rain song • 21 בינו׳ 2025
רוב התוכניות שאנשים שיתפו - למה לחכות לגזר דין מוות?
למה לא להגשים עכשיו או לפחות להתחיל לתכנן לחצי שנה הקרובה? עם כל הכבוד למוות שלנו, נראה לכם שהעולם מחכה רק לכם? להגיד לאנשים שאנחנו אוהבים אותם אפשר ברגע זה ממש ואפילו כמה פעמים, כל יום שוב ושוב. גם לנסוע לחו"ל, לאכול טוב, להפגש עם אנשים. טוב, עם ההתנקשות אני יכולה להבין שכדאי לחכות. לגביי - ממשיכה לעשן מספרת לבוס שלי מכינה לו רשימות מסודרות עם כל האתרים, סיסמאות, שם משתמש, אנשי קשר שקשורות לעבודה ורק לי יש גישה אליהם. עושה יפויי כוח לחשבון הבנק שלי למי שאני בוחרת שיירש אותי. מכינה עוד רשימה עם כל הרכוש, הכספים, הביטוחים והעניינים שיש לי. גם היא לאותו יורש. צוואה כבר יש אז וי אחד אפשר לסמן. מבקשת מכולם לכבד את הצוואה ולא להכנס לערעורים ומשפטים. מנקה את כל עקבותיי הלא רצויים באינטרנט ובחיים (למרות שלא נורא אם לא אספיק) דורסת, גורסת, בועטת, מוחקת, משמידה את המחשב שלי. (האמת, לא בטוח שאני אטרח בעניין) משאירה מכתב עם בקשה לתרום איברים אם אפשר ותורמת את גופתי למדע. ואם לא קשה שישרפו את גופתי. לא רוצה קבר ועניינים אם יישאר קצת זמן, מנקה את הבית. שלא יהיו פאדיחות. ממשיכה לחיות רגיל. |
6
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
21 בינו׳ 2025
Kitty frank • 21 בינו׳ 2025
נוסעת לחודש לספרד, לובשת כל יום שמלה יפה אחת ואודם אדום-אדום, הולכת לשמוע ולראות כל יום פלמנקו, משתכרת, עושה מלא סקס, וקמה כל יום בצהריים.
בשבוע האחרון הייתי נוסעת ללונדון, עושה מלא הרואין ושומעת רוק. אחר כך חוזרת למות בירושלים. נשמע מושלם. |
3
|