Logain(נשלט) |
![]()
לפני חודשיים •
22 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
22 בינו׳ 2025
Logain(נשלט) • 22 בינו׳ 2025
זה מהמילה קוקייה או קאקייה?
|
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
22 בינו׳ 2025
Re: מדריך לקוקהולד המתחיל
לפני חודשיים •
22 בינו׳ 2025
איה74 • 22 בינו׳ 2025
dilon כתב/ה: להיות קוק זה לא בושה!
אני רוצה להציע כמה דרכים שיעזרו להכנס בצורה חלקה לקראת המפגש הראשון. 1. משחקי תפקידים- תשחקו משחק שאתם הולכים לבדיקה אצל גניקולוג. אני סמוך ובטוח שעברתם בדיקה כזו אחת או שניים. בעבר זה לא הפריע לך שגבר זר דחף ידים לאשה שלך ועוד מולך, והיא ממש לא נהנתה מזה!! משחק תפקידים עם שולט שיהיה הגניקולוג, שזוהי פנטזיה די שכיחה, יבדוק וייטפל באשתך, ייקל על המחשבה של המפגש הראשון וכמובן אשתך גם תוכל להנות מהחוויה. הפגישה יכולה להיות עם חדירה מינימלית בהתחלה לפחות, וגם לא מחייבת עירום מלא (בהתחלה לפחות). 2. טיפול של מסאז ארוטי- מסאז ארוטי אצל מישהו שמכיר ויודע וגם בעל ניסיון עם זוגות קוק, יכולה להיות פתרון מושלם גם לאשה שרוצה להיות נשלטת. הטיפול בעירום מוחלט, והתמסרות טוטאלית למטפל. בפעם הבאה שאתה דו ולא יודע מה עושים אחרי הדיון הטרחני על הגיה נכונה, מקור השם והאיות אפשר לדבר על התוכן ועד כמה "ההמלצות" פה הן מאד פטיש - אוריאנטד ולא לוקחות בחשבון שיש עוד שני אנשים, בסיטואציה אינטמית ושהם לא רק ניצבים בפנטזיה מינית? אז ההמלצה שלי היא לזכור שמדובר בשלושה אנשים, שלכל אחד מהם מגיע את המקום הראוי בסיטואציה. |
8
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
23 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
23 בינו׳ 2025
dilon • 23 בינו׳ 2025
ברור שמדובר ב3 אנשים או יוצר שצריכים להנות כל אחד בגזרתו. מן הסתם מרכיבים סימפוניה שכל אחד נותן את החלק שלו למען הנאה גדולה ומרובה
|
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
2 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
אם הפרטנר היה מציע אחד מהרעיונות האלו הייתי בורחת.
מעדיפה דווקא את המבוכה שנוצרת, את החוסר ידיעה של מה לעשות עם עצמך בזמן שהיא נהנת לך מול העיניים הרבה יותר מושך בעיני. את ההכנה לדבר הזה צריך לעשות הרבה הרבה מראש, ובהדרגה, כדי שהסאב יהיה במקום שבו הוא יכול לתת למבוכה הזו לצאת החוצה, להיות נוכחת. |
10
|