![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
variation(נשלט) • 27 בינו׳ 2025
StreetCat כתב/ה: variation כתב/ה: לא את ולא אף אחד אחר פה יודע מי עומד מאחורי המסך, אולי זה בנאדם עם מוגבלויות מסויימות שכתיבה או התמצאות או תקשורת בין אישית לא ברמה גבוה אצלו ואין פה שום נקודה לא שלך ולא של השאר מהסיבה הפשוטה שלא את ולא אף אחד כאן נביא, את לא יכולה לדעת ישר אחרי שהוא העלה את הפוסט אם הוא באמת חיפש עזרה או סתם רצה לפרוק, הדבר היחידי שאתם יכולים לעשות זה להניח, לשער אני לא בא לתקן את העולם, לא באתי להעיק, אבל אני בא להגיד שהיה אפשר להכיל יותר להכיל חוסר כבוד ופגיעה באחר רק בשם מה? בשם ההכלה של הכל? של חיבוקים ונצנצים לכל קיא ורעל שיוצא מהפה לאנשים? כי אני לא מוכנה להכיל חוסר כבוד בסיסי בין בני אדם, ומי שבחר לזלזל ולפגוע בי ובקבוצה שאני חלק ממנה אין לי שום הכלה כלפיו. התנהגות כמו שלך שמצדיקה את הזלזול וחוסר הכבוד הבסיסי שבה נהג פותח השרשור היא בעייתית מאוד בעיני. היא מובילה לכך שאנשים כמו פותח השרשור לא ינסו בכלל להשתפר או להבין מה לא בסדר בגישה שלהם. זה מוביל להחפצה ופגיעה בנשים וגברים, במיוחד בעולמות הבדסמ. אם לאדם יש בעיות ומגבלות תקשורת או התנהגות כ"כ קשות עד שהוא לא מסוגל להתייחס בכבוד בסיסי לאנשים מהם הוא מבקש עזרה ואותם הוא רוצה להכיר לקשר כלשהו - אז לא. שלא יכתוב באינטרנט, ושלא יצור קשרים בדסמים, ולא צריך להכיל אותו, ההפך. צריך להזהיר מפניו ולהרחיק אותו מאיתנו. הוא צריך להיות במקום שיטפלו בו אם הוא לא מסוגל בעצמו. אבל אניח שהוא כן מסוגל לטפל בעצמו, ולא צריך אשפוז בכפייה, הרי הוא הצליח לפתוח פה פרופיל לכתוב שרשור, ואפילו לכתוב בלוג אז שקודם כל שיטפל בעצמו וילמד להתנהג כמו אדם, לכבד את הצד השני ולהתנהג בצורה אנושית ולא מחפיצה ומזלזלת. מה חוסר כבוד ופגיעה באחר מהה?? בגלל שהוא כתב "ילדות סנטר"? זה הטריגר שגרם לך ולשאר פה לכתוב הודעות ציניות במקום לעזור? עד כדי קח שממש התעקשתם לכתוב במקום לדלג לפוסט הבא? זה הרגע שקראת שאמרת לעצמך ואוו כמה "חוסר כבוד וזילזול", כמה "קיא ורעל" שפוגע בי ובקהילה ומשם הגעת להחפצה ופגיעה בנשים ואנשים, תגידי את אמיתית? נראה שהמצאת לעצמך בראש את כל הסיפורים שכתבת עכשיו רק בשביל להמשיך להצדיק את עצמך כל התגובה האחרונה שלך הייתה תוקפנית, צריך להיות אהבל רציני בשביל לא להבין שאת תוקפת כי את מתגוננת, נראה שאת לא מסוגלת לקבל ביקורת עצמית בשום צורה שהיא ואני בטוח שאני לא היחידי שאמר לך את זה, העיקר את פוחדת שנשלטים פה לא "ישתפרו", מאחל לך שתשפרי |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
variation(נשלט) • 27 בינו׳ 2025
פישוטו כתב/ה: variation כתב/ה: לא את ולא אף אחד אחר פה יודע מי עומד מאחורי המסך, אולי זה בנאדם עם מוגבלויות מסויימות שכתיבה או התמצאות או תקשורת בין אישית לא ברמה גבוה אצלו ואין פה שום נקודה לא שלך ולא של השאר מהסיבה הפשוטה שלא את ולא אף אחד כאן נביא, את לא יכולה לדעת ישר אחרי שהוא העלה את הפוסט אם הוא באמת חיפש עזרה או סתם רצה לפרוק, הדבר היחידי שאתם יכולים לעשות זה להניח, לשער אני לא בא לתקן את העולם, לא באתי להעיק, אבל אני בא להגיד שהיה אפשר להכיל יותר די נו באמת....יש להיות מכיל ומתחשב ויש לעטוף בכפפות משי כל יציאה מטומטמת. הבחור פתח שרשור, זלזל וקרא לשולטות נערות סנטר. התבכיין מפרופיל ריק, לא התייחס לאף עצה. לא מבין מה להגן עליו יעזור, ומה לצאת על מי ששם לו אמת בפנים יעזור. אם היית בעד הבחור הזה, ורוצה אשכרה לעזור לו, היית מבין שלעטוף את ההתבכיינות והצדקנות שלו ולעשות ממנו קרבן רק יזיק לו ולא יעזור. נהינו עולם שאי אפשר להעביר בו טיפה של ביקורת. עובדות ואמיתית נהיו שניות לצדקנות והססנות. כל המגיבים פה גם יכולים לטעון שרגשותיהם נפגעו וזמנם בוזבז. כל מי שניסה לעזור יכול לטעון בדיוק כמוך לתקשורת לקויה ופגיעה וחוסר התחשבות בהם. אבל אם ניפול רק לשיח כזה לא נגיע לשום מקום. לפעמים צריך לאמר את האמת בצורה לא מתייפייפת, כי רק ככה אפשר ללמוד משהו ולהזיז דברים. לא עוטף אותו, לא התייחסתי בכלל לפוסט שלו בשום הודעה שלי אוי ואבוי הוא פתח שרשור? זה כואב לכם בברך? ולאיזה עצה פה הוא יקשיב אם כמעט כולם פה יוצאים עליו ולא באמת עוזרים? תעבירו ביקורת רק למה הכל חייב להיות ברמזים ובסרקיזם? בשביל להיות בכאילו שנון? לא הפכתי אותו לקורבן, אני לא חושב שהגישה שלו טובה, לא אמרתי שאי אפשר להעביר ביקורת, תפסיק להכניס לי מילים לפה, גם פעם קודמת עשית את זה אתה רוצה לשים לו את האמת בפנים, אני מסכים והכי תומך אבל תעשה את זה בצורה מכבדת |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
FootJunky • 27 בינו׳ 2025
variation כתב/ה: StreetCat כתב/ה: variation כתב/ה: לא את ולא אף אחד אחר פה יודע מי עומד מאחורי המסך, אולי זה בנאדם עם מוגבלויות מסויימות שכתיבה או התמצאות או תקשורת בין אישית לא ברמה גבוה אצלו ואין פה שום נקודה לא שלך ולא של השאר מהסיבה הפשוטה שלא את ולא אף אחד כאן נביא, את לא יכולה לדעת ישר אחרי שהוא העלה את הפוסט אם הוא באמת חיפש עזרה או סתם רצה לפרוק, הדבר היחידי שאתם יכולים לעשות זה להניח, לשער אני לא בא לתקן את העולם, לא באתי להעיק, אבל אני בא להגיד שהיה אפשר להכיל יותר להכיל חוסר כבוד ופגיעה באחר רק בשם מה? בשם ההכלה של הכל? של חיבוקים ונצנצים לכל קיא ורעל שיוצא מהפה לאנשים? כי אני לא מוכנה להכיל חוסר כבוד בסיסי בין בני אדם, ומי שבחר לזלזל ולפגוע בי ובקבוצה שאני חלק ממנה אין לי שום הכלה כלפיו. התנהגות כמו שלך שמצדיקה את הזלזול וחוסר הכבוד הבסיסי שבה נהג פותח השרשור היא בעייתית מאוד בעיני. היא מובילה לכך שאנשים כמו פותח השרשור לא ינסו בכלל להשתפר או להבין מה לא בסדר בגישה שלהם. זה מוביל להחפצה ופגיעה בנשים וגברים, במיוחד בעולמות הבדסמ. אם לאדם יש בעיות ומגבלות תקשורת או התנהגות כ"כ קשות עד שהוא לא מסוגל להתייחס בכבוד בסיסי לאנשים מהם הוא מבקש עזרה ואותם הוא רוצה להכיר לקשר כלשהו - אז לא. שלא יכתוב באינטרנט, ושלא יצור קשרים בדסמים, ולא צריך להכיל אותו, ההפך. צריך להזהיר מפניו ולהרחיק אותו מאיתנו. הוא צריך להיות במקום שיטפלו בו אם הוא לא מסוגל בעצמו. אבל אניח שהוא כן מסוגל לטפל בעצמו, ולא צריך אשפוז בכפייה, הרי הוא הצליח לפתוח פה פרופיל לכתוב שרשור, ואפילו לכתוב בלוג אז שקודם כל שיטפל בעצמו וילמד להתנהג כמו אדם, לכבד את הצד השני ולהתנהג בצורה אנושית ולא מחפיצה ומזלזלת. מה חוסר כבוד ופגיעה באחר מהה?? בגלל שהוא כתב "ילדות סנטר"? זה הטריגר שגרם לך ולשאר פה לכתוב הודעות ציניות במקום לעזור? עד כדי קח שממש התעקשתם לכתוב במקום לדלג לפוסט הבא? זה הרגע שקראת שאמרת לעצמך ואוו כמה "חוסר כבוד וזילזול", כמה "קיא ורעל" שפוגע בי ובקהילה ומשם הגעת להחפצה ופגיעה בנשים ואנשים, תגידי את אמיתית? נראה שהמצאת לעצמך בראש את כל הסיפורים שכתבת עכשיו רק בשביל להמשיך להצדיק את עצמך כל התגובה האחרונה שלך הייתה תוקפנית, צריך להיות אהבל רציני בשביל לא להבין שאת תוקפת כי את מתגוננת, נראה שאת לא מסוגלת לקבל ביקורת עצמית בשום צורה שהיא ואני בטוח שאני לא היחידי שאמר לך את זה, העיקר את פוחדת שנשלטים פה לא "ישתפרו", מאחל לך שתשפרי אתה כמובן צודק בכל מילה השרשור הזה הוא בדיוק כל מה שמחליא ב"קהילה" הזו: שולטות נרקסיסטיות זחוחות שלא מחוברות למציאות בשום צורה (לא כולן! אבל יותר מידי מהן) נשלטים נואשים שבוחרים להיות סימפים עלובים, וחושבים שאם הן יצדיקו את ההתנהגות הזו יהיה להם סיכוי איתן - וכמןבן טועים בענק ואנשים כמוך, שפויים, שעדיין מצפים שהתקשורת בכלוב תתנהל כפי שהיא מתנהלת בעולם האמיתי. מעולם, אבל מעולם, לא שמחתי להיות גיי יותר מאשר כשאני נחשף לעולם השולטות-נשלטים בכלוב. תודה לאל על חסדים קטנים שאני לא צריך להתמודד ולספוג את זה. ושוב. לא כולן. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 27 בינו׳ 2025
די נווו
מי שבאמת בוער בו שליטה נשית הוא ילמד ישאל וישקיע, יכתוב על עצמו בפרופיל, יקרא בלוגים, יגיב ילמד לאיזו שולטת וסגנון שליטה הוא מתחבר וינסה לפנות. ולא באופן הזה. הוא מחק מה שכתב בבלוג שלו שגרם לי להגיב לו איך שהגבתי. אבל היחס לשולטות כאילו מדובר במוצר נמאס עליי ואין לי שום חמלה. אז מי שימשיך בדרך הזו שלא יתפלא שזה מה שהוא יקבל בחזרה. אנחנו לא אשמות במרמור שלכם. |
7
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 27 בינו׳ 2025
variation כתב/ה: מה חוסר כבוד ופגיעה באחר מהה?? בגלל שהוא כתב "ילדות סנטר"? זה הטריגר שגרם לך ולשאר פה לכתוב הודעות ציניות במקום לעזור? עד כדי קח שממש התעקשתם לכתוב במקום לדלג לפוסט הבא? זה הרגע שקראת שאמרת לעצמך ואוו כמה "חוסר כבוד וזילזול", כמה "קיא ורעל" שפוגע בי ובקהילה ומשם הגעת להחפצה ופגיעה בנשים ואנשים, תגידי את אמיתית? נראה שהמצאת לעצמך בראש את כל הסיפורים שכתבת עכשיו רק בשביל להמשיך להצדיק את עצמך כל התגובה האחרונה שלך הייתה תוקפנית, צריך להיות אהבל רציני בשביל לא להבין שאת תוקפת כי את מתגוננת, נראה שאת לא מסוגלת לקבל ביקורת עצמית בשום צורה שהיא ואני בטוח שאני לא היחידי שאמר לך את זה, העיקר את פוחדת שנשלטים פה לא "ישתפרו", מאחל לך שתשפרי א. כן, מותר לי להיפגע מכך שקוראים לי ילדת סנטר, או מכך שמכנים אותי זחוחה נרקסטיסית מתנשאת (אבל זה איכשהו פחות איכפת לי) או מתוכן דוחה ורדוד בבלוג. וגם לאחרות. במקרה הנ"ל - הפגיעה היא מהתוכן שהיה לו בבלוג, שאולי הוא טרח למחוק אבל כשפתח את השרשור זה לגמרי היה שם. אז כן, אני לא סבבה עם רעל, לא עם ילדת סנטר ולא עם היחס כאילו כל שולטת היא מוצר שחייבת לנשלט משהו. ב. אני לא מפחדת שנשלטים לא ישתפרו, ההפך, אני בעד שיישארו גרועים, חסרי היגיון וכבוד בסיסי וימשיכו עם השרשורים האלו כי זה מצחיק אותי להגיב להם בהטרלה וגם כי זה עוזר לי לסנן אותם בקלות. אם הם היו באמת מתנהגים בצורה מכבדת הייתי צריכה לעבוד קשה וחבל לי, אני מעדיפה את הגישה הקלה והעצלנית בחיים. במיוחד אחרי שבעבר כתבתי, הסברתי, הכלתי, בפומבי וגם בפרטי, בלי סוף - וראיתי מה הייתה התוצאה. יותר מכך, ראיתי את ההבדל בין נשלטים לנשלטות באותה סיטואציה והבנתי שהבעיה היא לא בהבנה או בהסבר אלא בגישה של גברים, במיוחד נשלטים לעולם הבדסמ. (אבל זה דיון אחר) ג. בניגוד לסיפור ששאתה המצאת שהוא אולי בעל מוגבלת תקשורתית ולכן דורש הכלה - אני לא המצאתי את מה שהוא כתב בבלוג, לא המצאתי את הפגיעה שהוא כתב בפתיחת השרשור. בעינך היא קטנה ולא חמורה ואני צריכה לספוג אותה ולהיות נחמדה (למה בעצם? למה שאהיה נחמדה לאדם שלא מכבד אותי כאדם? כאישה?) בעיני היא לא. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
לפני חודש •
27 בינו׳ 2025
Seayam • 27 בינו׳ 2025
(מם של באז שנות אור)
אינסלים. אינסלים בכל מקום. 4 |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
--Nir-- • 28 בינו׳ 2025
יששששששששש!!!
לא הייתי פה תקופה אבל השרשורים המעגליים האלה ממשיכים להתקיים!! זה נותן יציבות בחיים. כמו זריחה ושקיעה, כמו ידיעות במאקו על עדן פינס ועומר אדם, כמו הסכסוך עם הפלסטינים, כמו סרטון חדש של שחר חסון בימי חמישי, כמו הפגנות של חרדים על הגיוס וכמו החבר הבלתי נסבל שתמיד ממשיך לבקש שאוציא לו את הסטייק וול וול וול במקום ללעוס גומי ברבע מהמחיר. שרשורים על יהירות המלכות ועל זילות הנשלטים ועל לא אמרתי שכולן כאלה ובטח שיש יוצאים מן הכלל. יציבות. בטחון. שפיות. תקופה לא פשוטה, תודה לכל מי שדואג להזכיר לנו שהכדור עדיין מסתובב לו ממערב למזרח, שהשמש עוד בוערת, ושאנחנו פסיק קטן בתוך קיום קבוע, עצום ואינסופי. צ׳ירס! נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי ינו' 28, 2025 1:56 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
9
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
המלכה לונה וג'וזי(שולטת){זוג} • 28 בינו׳ 2025
יש המון קבוצות של הכרויות גם בוואטסאפ גם בטלגרם וגם בפייסבוק
קודם כל צריך להחשף להכיר אנשים בתחום , פרופיל אנונימי לא מזמין בכללי זה כמו לפתוח אפליקציית הכרויות ולראות שם בלי תמונה , אני בטוחה שלא תחליק ימינה |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
souli sub • 28 בינו׳ 2025
ומה עם ירושלים!
|
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
לפני חודש •
28 בינו׳ 2025
Slick(סדיסט) • 28 בינו׳ 2025
FootJunky כתב/ה: variation כתב/ה: StreetCat כתב/ה: variation כתב/ה: לא את ולא אף אחד אחר פה יודע מי עומד מאחורי המסך, אולי זה בנאדם עם מוגבלויות מסויימות שכתיבה או התמצאות או תקשורת בין אישית לא ברמה גבוה אצלו ואין פה שום נקודה לא שלך ולא של השאר מהסיבה הפשוטה שלא את ולא אף אחד כאן נביא, את לא יכולה לדעת ישר אחרי שהוא העלה את הפוסט אם הוא באמת חיפש עזרה או סתם רצה לפרוק, הדבר היחידי שאתם יכולים לעשות זה להניח, לשער אני לא בא לתקן את העולם, לא באתי להעיק, אבל אני בא להגיד שהיה אפשר להכיל יותר להכיל חוסר כבוד ופגיעה באחר רק בשם מה? בשם ההכלה של הכל? של חיבוקים ונצנצים לכל קיא ורעל שיוצא מהפה לאנשים? כי אני לא מוכנה להכיל חוסר כבוד בסיסי בין בני אדם, ומי שבחר לזלזל ולפגוע בי ובקבוצה שאני חלק ממנה אין לי שום הכלה כלפיו. התנהגות כמו שלך שמצדיקה את הזלזול וחוסר הכבוד הבסיסי שבה נהג פותח השרשור היא בעייתית מאוד בעיני. היא מובילה לכך שאנשים כמו פותח השרשור לא ינסו בכלל להשתפר או להבין מה לא בסדר בגישה שלהם. זה מוביל להחפצה ופגיעה בנשים וגברים, במיוחד בעולמות הבדסמ. אם לאדם יש בעיות ומגבלות תקשורת או התנהגות כ"כ קשות עד שהוא לא מסוגל להתייחס בכבוד בסיסי לאנשים מהם הוא מבקש עזרה ואותם הוא רוצה להכיר לקשר כלשהו - אז לא. שלא יכתוב באינטרנט, ושלא יצור קשרים בדסמים, ולא צריך להכיל אותו, ההפך. צריך להזהיר מפניו ולהרחיק אותו מאיתנו. הוא צריך להיות במקום שיטפלו בו אם הוא לא מסוגל בעצמו. אבל אניח שהוא כן מסוגל לטפל בעצמו, ולא צריך אשפוז בכפייה, הרי הוא הצליח לפתוח פה פרופיל לכתוב שרשור, ואפילו לכתוב בלוג אז שקודם כל שיטפל בעצמו וילמד להתנהג כמו אדם, לכבד את הצד השני ולהתנהג בצורה אנושית ולא מחפיצה ומזלזלת. מה חוסר כבוד ופגיעה באחר מהה?? בגלל שהוא כתב "ילדות סנטר"? זה הטריגר שגרם לך ולשאר פה לכתוב הודעות ציניות במקום לעזור? עד כדי קח שממש התעקשתם לכתוב במקום לדלג לפוסט הבא? זה הרגע שקראת שאמרת לעצמך ואוו כמה "חוסר כבוד וזילזול", כמה "קיא ורעל" שפוגע בי ובקהילה ומשם הגעת להחפצה ופגיעה בנשים ואנשים, תגידי את אמיתית? נראה שהמצאת לעצמך בראש את כל הסיפורים שכתבת עכשיו רק בשביל להמשיך להצדיק את עצמך כל התגובה האחרונה שלך הייתה תוקפנית, צריך להיות אהבל רציני בשביל לא להבין שאת תוקפת כי את מתגוננת, נראה שאת לא מסוגלת לקבל ביקורת עצמית בשום צורה שהיא ואני בטוח שאני לא היחידי שאמר לך את זה, העיקר את פוחדת שנשלטים פה לא "ישתפרו", מאחל לך שתשפרי אתה כמובן צודק בכל מילה השרשור הזה הוא בדיוק כל מה שמחליא ב"קהילה" הזו: שולטות נרקסיסטיות זחוחות שלא מחוברות למציאות בשום צורה (לא כולן! אבל יותר מידי מהן) נשלטים נואשים שבוחרים להיות סימפים עלובים, וחושבים שאם הן יצדיקו את ההתנהגות הזו יהיה להם סיכוי איתן - וכמןבן טועים בענק ואנשים כמוך, שפויים, שעדיין מצפים שהתקשורת בכלוב תתנהל כפי שהיא מתנהלת בעולם האמיתי. מעולם, אבל מעולם, לא שמחתי להיות גיי יותר מאשר כשאני נחשף לעולם השולטות-נשלטים בכלוב. תודה לאל על חסדים קטנים שאני לא צריך להתמודד ולספוג את זה. ושוב. לא כולן. וואו preach לא מכיר את כותב השרשור המקורי אבל אותך כן ובאמת לב זהב |
2
|