![]() |
![]()
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
הריסת אורגזמות- הסקר הגדול
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
Leaker(נשלט) • 31 בינו׳ 2025
הוגנבה לאחרונה לאוזניי שמועה שרוב השולטות לא מתחברות לאקט של הריסת אורגזמה ושזאת יותר פנטזיה של נשלטים מאשר של שולטות.
אותי אישית זה די הפתיע לשמוע. כמובן שלא הנחתי שכולן מתחברות לזה, אך חשבתי שהסטטיסטיקה הפוכה. זה גרם לי לתהות האם זה נכון ומה ההעדפה הרווחת בנושא. אז כדי לענות על שאלה מדעית הכנתי שאלון מדעי שכולל שאלת סקר אחת: מה דעתך על הריסת אורגזמות? א- בכלל לא מדבר אליי... אני אוהבת לראות ולחוות את הנשלט שלי גומר בהנאה מקסימלית. ב- אני אוהבת לראות ולחוות את הנשלט שלי גומר בהנאה מקסימלית, אבל מדי פעם נהנית להרוס לו כדי להדגיש ולהזכיר לו את הפער במה שאני יכולה לתת ולקחת. ג- גמירה הרוסה זאת ברירת המחדל, אני מאד אוהבת לראות את הגמירות שלו נהרסות ורק מדי פעם נותנת לו להינות מגמירה מלאה כדי שיזכור מה הוא מפסיד ולשמר את התקווה שלו. ד- הנשלט שלי יודע טוב מאד שאם אני מרשה לו לגמור זאת תהיה רק אורגזמה הרוסה. ה- נשלט שגומר? פחחחח רעיון מגוחך. הצחקת. ו- אחר. (למי שלא מכירה את הז'אנר ולהעלאת הטראפיק בבלוג שלי- https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=111305&postid=909546) ב28.2 אספור את ההצבעות ואציג את הסטטיסטיקה. מומלץ ממש לענות- בין המשתתפות יוגרל נשלט שלא השתתף! |
8
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
storyteller(שולט) • 31 בינו׳ 2025
א
אלא אם יש לה פנטזיה כזאת ואז אקח ממנה את זה |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 31 בינו׳ 2025
ג
ד. ה תלוי מי הנשלט שמולי, ומה בא לי ממנו. כי אם המיניות שלו בכלל לא מעניינת אותי, אז מצידי שיגמור כמה שבא לו, זה לא קשור אלי בכלל ויכול באותה המידה לא להיות קיים. ואם זה המשחק שלי בו - אז זה כבר משתנה לפי הרצון שלי. |
13
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
StreetCat כתב/ה: ג
ד. ה תלוי מי הנשלט שמולי, ומה בא לי ממנו. כי אם המיניות שלו בכלל לא מעניינת אותי, אז מצידי שיגמור כמה שבא לו, זה לא קשור אלי בכלל ויכול באותה המידה לא להיות קיים. ואם זה המשחק שלי בו - אז זה כבר משתנה לפי הרצון שלי. תודה על המענה, אבל למע המדע אני שולט עכזר שלא סופר מעטפות כפולות 😈 נסי בבקשה למצוא מבין שלושתן את זו שהכי מתאימה או עדיפה עליך |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 31 בינו׳ 2025
תתמודד בלי.
|
5
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
31 בינו׳ 2025
StreetCat כתב/ה: תתמודד בלי.
המממממ מקובל שליש נקודה לג',ד', וה' איט איז |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
1 בפבר׳ 2025
ליידי תמרה(שולטת) • 1 בפבר׳ 2025
ב
|
4
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
1 בפבר׳ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 1 בפבר׳ 2025
לרוב אני באיזור של תשובה ג.
מתה על גמירות הרוסות. משהו בתחושה שהוא כל כל קרוב לסיפוק אבל חווה תסכול מטורף שניה אחרי, וזה שהחרמנות לא עוזבת אותו למרות שהביצים ריקות וכבר אין מה לגמור... סקסי ברמות. מה גם שזה לרוב עושה נשלטים ממש כמהים לעשות כל בקשה ודרישה כיהם יודעים מה עומד על הפרק. |
11
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
1 בפבר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 1 בפבר׳ 2025
נראה לי שהקושי שלי זו ההתעקשות שלך שיש תשובה אחת. א/ ג/ ז
ואנשים בפועל מורכבים, ומשתנים, ולפעמים אני רוצה דברים אחרים ולפעמים האדם מולי מעורר בי חשקים אחרים. ולפעמים אדם שעוד לא פגשתי יעורר בי משהו שלא היה בעבר או כן היה בעבר זה יחסים לא מתכון של עוגה. |
4
|
SeriousFun |
![]()
לפני חודשיים •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
1 בפבר׳ 2025
SeriousFun • 1 בפבר׳ 2025
שונא אורגזמות הרוסות. אבל אלוף בלהרוס אורגזמות, גם אם זה לא בכוונה. אספר לכם סיפור קטן: פעם נפגשתי עם איזה אחד בסביבות גיל ה25 (אני הייתי בן כ3
![]() |
1
|