![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: סייג קטן: אין קיצורי דרך. תצטרך להכיר בן אדם לפני הפנטזיה. גם באתר הזה אני מתקשה להאמין שברוב המקרים (יש מקרים) השיח יתחיל על הנושא הפיזי והפעולות שכל אחד מעוניין שיקרו כמובן. לא אמרתי שצריך להתחיל שיחה מ"המלכההה תניישי אותיייי" אלא שצריך לקחת בחשבון למי אתה שולח הודעה. מה שאנחנו אוהבות ומחפשות מופיע בפרופיל שלנו ובבלוג, אפשר לטרוח לקרוא ולבחור אם לפנות או לא, במקום לקוות שנהפוך למשהו שאנחנו לא ונרצה לתת דברים שדי ברור שאנחנו לא בכיוון שלהם. החשיבה הזו שיש לנשלטים שהם יצליחו לשכנע אותנו "לתת" משהו שלא מדבר אלינו רק כי יבצעו משהו שגם לא מדבר אליהם, היא שגויה. כששולטת מבקשת משהו היא יודעת מה היא מבקשת, היא לא מחפשת לערוך למשא ומתן. אם היא מחפשת הסעה או אם היא מחפשת להצליף, זה לא אומר שהיא מחפשת לנייש בתמורה. בסה"כ צריך למצוא את מי שמבקשת את מה שאתה בעצמך מחפש. בדיוק מדויק. לא סגרתי, אלא הוספתי ואת אפילו דייקת |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
Re: מלכה שולטת רק מקבלת בלי לתת?
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
--Nir-- • 2 בפבר׳ 2025
moderno כתב/ה: אם העבד שלך אוהב ניוש או להיות קשור או כל דבר אחר שהוא נמשך אליו וזה גורם לו להעניק לך את רצונותייך באשר הם
לא תעניקי לו זאת? אני קורא כאן שהרבה מלכות דורשות רק לקבל. התפקיד של העבד לעשות בלי להתווכח בלי רצונות משלו זה בסדר כך צריך להיות עבד ? אני חושב שצריך גם לקבל וגם לתת עבד לא למסוגל לאורך זמן רק לתת בלי שיהיה לו עניין תקנו אותי אם אני טועה . אין לעבד שום תפקיד ואף אחד פה הוא לא באמת ״עבד״ ואף אחת פה היא לא ״מלכה״ שהשמש זורחת לה מהתחת. שניכם צריכים ליהנות באותה מידה, לרצות באותה מידה, לאהוב את זה באותה מידה ושניכם לא חייבים שום דבר אחד לשני באותה מידה. אל תיפול לתחושה שאתה חייב לספק גחמות כלשהן שלא בא לך לספק רק בגלל היצע וביקוש. |
7
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
moderno כתב/ה: אם העבד שלך אוהב ניוש או להיות קשור או כל דבר אחר שהוא נמשך אליו וזה גורם לו להעניק לך את רצונותייך באשר הם
לא תעניקי לו זאת? אני קורא כאן שהרבה מלכות דורשות רק לקבל. התפקיד של העבד לעשות בלי להתווכח בלי רצונות משלו זה בסדר כך צריך להיות עבד ? אני חושב שצריך גם לקבל וגם לתת עבד לא למסוגל לאורך זמן רק לתת בלי שיהיה לו עניין תקנו אותי אם אני טועה . אני קוראת פחות שולטת מהגבר הנשלט המצוי (משערת,) אבל אלו שאני קוראת (בעיקר את בבלוגים) לא באות רק בדרישות אלא מחפשות ההדדיות, רצון משותף והתאמה חברי זוגית לפני שהן באות בדרישות. מסייגת - אני לרוב לא קוראת את הפרופילים או את הלוח מודעות אלא רק הבלוג, ייתכן וזה אחרת שם. לכן, בעיני כדאי מאוד להתמקד באלו שמחפשות חיבור וקשר ולאו דווקא באות בדרישות והגשמה של פנטזיות, זה לא מסחר של אני אתן לך x ואת תתני לי y, בדסמ זה משהו שעושים יחד בסוף. וכמו שארכאנגל כתבה נהדר - כן כדאי שיהיו לכם אותם תחומי עניין בדסמים קינקים, זה מבאס להיות עם מישהי שלא בקטע של ניוש/פגינג/פוטפטיש כשעבורך זה חשוב וקריטי. לרוב אפשר למצוא את המידע הזה בפרופיל או בבלוג. |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
חשופה כמעט • 2 בפבר׳ 2025
לא תעניקי לו זאת? אני קורא כאן שהרבה מלכות דורשות רק לקבל. התפקיד של העבד לעשות בלי להתווכח בלי רצונות משלו זה בסדר כך צריך להיות עבד ? אני חושב שצריך גם לקבל וגם לתת עבד לא למסוגל לאורך זמן רק לתת בלי שיהיה לו עניין תקנו אותי אם אני טועה . אני למשל ממש לא נמשכת לניוש. ברמה של רתיעה. זה מכבה לי כל חרמנות. אז לא. לא אעניק לאף גבר ניוש כל עוד זו התפיסה שלי לגבי ניוש. לא משנה מה הגבר יעניק לי בתמורה. יחסי מין בכלל ויחסי שליטה בפרט הם לא משא ומתן. אני לא רוצה שאף אדם יעניק לי אקט מיני כזה או אחר תמורת אקט אחר שאני מעניקה לו. זה בדיוק מה שמכבה אותי ומוריד אותי. אני לא סוחרת בשוק ולא מתמקחת על אקטים. אני מחפשת (ולעיתים אף מוצאת) שותפות ושותפים לבדסמ שהסטיות והפנטזיות שלנו חיים באותם אזורי מחיה פחות או יותר כדי שהבדסמ שאני אעשה לא יהיה רק בהסכמה אלא מתוך רצון נלהב. זה אגב ממש לא סותר את זה שגם בפמדום וגם במיילדום אני לא מרגישה שיש צד אחד שרק נותן או צד אחד שרק מקבל. לדעתי זו ראיית עולם שיותר מאפיינת ראיה חד ממדית של מי שרק מפנטזים על שליטה אבל עוד לא ממש חוו קשר כזה לעומק במציאות. אני בכל אופן אעיד על עיסתי ואומר שכשאני שולטת אני מעניקה לא מעט, פשוט דברים שעושים גם לי את זה ואני נהנית מהם גם בלי צורך לקבל משהו תמורתם. |
7
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
Tremble(אחרת) • 2 בפבר׳ 2025
אני לוקחת את כל מה שהוא רוצה לתת ובא לי לקבל,
ונותנת בחזרה את החוויה של להיות איתי, להרגיש אותי ולראות אותי מתרגשת. לדעתי זה ממש שוויוני כל עוד זה בדיוק מה ששנינו רוצים. אבל בעצם אני בכלל לא שולטת |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
-wintermute- • 3 בפבר׳ 2025
השאיפה היא שכל אחד יתן כפי יכולתו ויקבל כפי צרכיו.
אם כנשלט הצרכים שלך מכל סוג לא נענים, הקשר לא טוב עבורך. אתה יכול להקריב מעצמך רק אם יש לך מאיפה, רק אם הצרכים הבסיסיים שלך מסופקים. אחרת אתה תיפגע. ואין מה לתת אמון במי שלא הרוויח אותו. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
חשופה כמעט • 3 בפבר׳ 2025
-wintermute- כתב/ה: השאיפה היא שכל אחד יתן כפי יכולתו ויקבל כפי צרכיו.
לא נראה שיחסי שליטה על פניו הם דוגמה ומופת לסוציאליזם במהות שלהם, אבל אני ממש מחבבת את הקונספט 😆 |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
מלישס(סדיסטית) • 3 בפבר׳ 2025
אם יש לו רצונות שתואמים לשלי או שהרצונות האלו מסקרנים אותי אני בהחלט אתן .
למה לא? כל קשר שליטה וקשר באופן כללי באשר הוא, זה נתינה וקבלה. אז כן. אני בהחלט כשולטת יכולה להעניק מה שמתאים לי ומדבר אלי |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 3 בפבר׳ 2025
לא רואה אותי נכנסת לסשן, לא כל שכן למשהו יותר ממושך, עם מישהו שאין בינינו מפגש רצונות וחפיפה של צרכים.
זה לא אומר שהוא יקבל את כל מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה, אבל זה מגדיל את הסיכוי שיהיה לנו כיף יחד. |
1
|