![]() |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 3 בפבר׳ 2025
Alexey90210 כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: פטיש דיל אחלה חנות.
קיבלנו שם שירות מעולה מאחת הבנות. איך נרשמים לדקאדנס? באחד הפליים שהיינו בהם נאמר לנו שזה ה-ליין ללכת אליו שמחים שנהנתה אצלנו בפטישדיל ! ותודה רבה לחברים שהמליצו לבוא אלינו לדקדנס ! בשביל לבוא אלינו לדקדנס אנחנו צריכים המלצה של מישהו שהוא חבר ליין.. או אם שאתם אנשים שפגשתי במציאות ודיברנו קצת.. מוזמנים בפטישדיל כשאני במשמרת.. אני שם כמעט כל לילה חוץ מימי חמישי.. אבל שלא תבוא במיוחד ואני לא שם אשמח שתבררו בטלפון שזה אכן משמרת לילה שלי ותבואו.. כמובן שאין צורך לקנות שום דבר.. יש לנו גם חניה אם צריך ❤️ אני עכשיו צריך לעשות מבצע שלם שבו אני צריך למצוא תאריך פנוי, להצליח להגיע עד לחנות ואז למצוא את המשמרת הנכונה כדי שבתיקווה אני יצליח לבוא לדקדנס אחרי דבר כזה בטוח זה יהיה שווה את זה 😤 |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
Alexey90210(מתחלף) • 4 בפבר׳ 2025
איתר כתב/ה: Alexey90210 כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: פטיש דיל אחלה חנות.
קיבלנו שם שירות מעולה מאחת הבנות. איך נרשמים לדקאדנס? באחד הפליים שהיינו בהם נאמר לנו שזה ה-ליין ללכת אליו שמחים שנהנתה אצלנו בפטישדיל ! ותודה רבה לחברים שהמליצו לבוא אלינו לדקדנס ! בשביל לבוא אלינו לדקדנס אנחנו צריכים המלצה של מישהו שהוא חבר ליין.. או אם שאתם אנשים שפגשתי במציאות ודיברנו קצת.. מוזמנים בפטישדיל כשאני במשמרת.. אני שם כמעט כל לילה חוץ מימי חמישי.. אבל שלא תבוא במיוחד ואני לא שם אשמח שתבררו בטלפון שזה אכן משמרת לילה שלי ותבואו.. כמובן שאין צורך לקנות שום דבר.. יש לנו גם חניה אם צריך ❤️ אני עכשיו צריך לעשות מבצע שלם שבו אני צריך למצוא תאריך פנוי, להצליח להגיע עד לחנות ואז למצוא את המשמרת הנכונה כדי שבתיקווה אני יצליח לבוא לדקדנס אחרי דבר כזה בטוח זה יהיה שווה את זה 😤 אם יש לך חברים שבאים אלינו, הם גם יכולים להמליץ עליך |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 4 בפבר׳ 2025
Alexey90210 כתב/ה: איתר כתב/ה: Alexey90210 כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: פטיש דיל אחלה חנות.
קיבלנו שם שירות מעולה מאחת הבנות. איך נרשמים לדקאדנס? באחד הפליים שהיינו בהם נאמר לנו שזה ה-ליין ללכת אליו שמחים שנהנתה אצלנו בפטישדיל ! ותודה רבה לחברים שהמליצו לבוא אלינו לדקדנס ! בשביל לבוא אלינו לדקדנס אנחנו צריכים המלצה של מישהו שהוא חבר ליין.. או אם שאתם אנשים שפגשתי במציאות ודיברנו קצת.. מוזמנים בפטישדיל כשאני במשמרת.. אני שם כמעט כל לילה חוץ מימי חמישי.. אבל שלא תבוא במיוחד ואני לא שם אשמח שתבררו בטלפון שזה אכן משמרת לילה שלי ותבואו.. כמובן שאין צורך לקנות שום דבר.. יש לנו גם חניה אם צריך ❤️ אני עכשיו צריך לעשות מבצע שלם שבו אני צריך למצוא תאריך פנוי, להצליח להגיע עד לחנות ואז למצוא את המשמרת הנכונה כדי שבתיקווה אני יצליח לבוא לדקדנס אחרי דבר כזה בטוח זה יהיה שווה את זה 😤 אם יש לך חברים שבאים אלינו, הם גם יכולים להמליץ עליך לצערי חברים שלי לא יודעים על הצד הזה שלי אז זה לא אופציה |
0
|