![]() |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
Re: Pegging
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 3 בפבר׳ 2025
MrYtM כתב/ה: שלום לכן,
לאחרונה אני מוצא את עצמי חוקר יותר ויותר את נושא ה -pegging. לצערי הרב טרם הצלחתי למצוא לי שולטת שתאתגר אותי מספיק כדי להתמסר. האם ישנן כאלו מאזור חיפה? ואם כן, איפה אתן? לצערי מי שפתח את הדיון מחק את הפרופיל שלו. אני לא אחזור על טחינת המים שרגילה שלנו על כך ששולטות לא פה לספק שירות ואנחנו גם בני אדם. כאמור מי שהתחיל את הדיון כבר לא פה אבל אולי נשלט אחר יוכל להסביר לי מהפרספקטיבה שלו, מהכוונה "שולטת שתאתגר אותי מספיק להתמסר"? שמעתי על נשלטים שחיפשו מקום בטוח או בניית אימון מספק כדי שהם יוכלו להתמסר, שמעתי על נשלטים שחיפשו מישהי ראויה מספיק להתמסר אליה, אבל עוד לא שמעתי את המושג "תאתגר" בהקשר של פגינג. מישהו/י שרוצה לשתף את דעתו/ה בנושא? |
6
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 3 בפבר׳ 2025
סגר את הפרופיל??.
אני בשוק. זה אף פעם לא קורה בשרשורים מהסוג הזה!!! |
5
|
המטופל |
![]()
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
א
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
המטופל • 4 בפבר׳ 2025
טלי35 כתב/ה: סגר את הפרופיל??.
אני בשוק. זה אף פעם לא קורה בשרשורים מהסוג הזה!!! כנראה האינבוקס שלו קרס מרוב שולטות שהתחננו לחדור אליו |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 4 בפבר׳ 2025
חחחחח כן, כי זה מה שפוסטים כאלו עושים לבני אדם 🤣🤣
|
0
|
היא כל הסיפור(נשלט) |
![]()
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
היא כל הסיפור(נשלט) • 4 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה: אגב, פגינג עושים במרכז. לא בחיפה. כולם יודעים. רגע, יש כתובת מדויקת למי שגם ככה כבר במרכז? |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
Re: Pegging
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
Whynotreal • 4 בפבר׳ 2025
נימרייה כתב/ה: MrYtM כתב/ה: שלום לכן,
לאחרונה אני מוצא את עצמי חוקר יותר ויותר את נושא ה -pegging. לצערי הרב טרם הצלחתי למצוא לי שולטת שתאתגר אותי מספיק כדי להתמסר. האם ישנן כאלו מאזור חיפה? ואם כן, איפה אתן? לצערי מי שפתח את הדיון מחק את הפרופיל שלו. אני לא אחזור על טחינת המים שרגילה שלנו על כך ששולטות לא פה לספק שירות ואנחנו גם בני אדם. כאמור מי שהתחיל את הדיון כבר לא פה אבל אולי נשלט אחר יוכל להסביר לי מהפרספקטיבה שלו, מהכוונה "שולטת שתאתגר אותי מספיק להתמסר"? שמעתי על נשלטים שחיפשו מקום בטוח או בניית אימון מספק כדי שהם יוכלו להתמסר, שמעתי על נשלטים שחיפשו מישהי ראויה מספיק להתמסר אליה, אבל עוד לא שמעתי את המושג "תאתגר" בהקשר של פגינג. מישהו/י שרוצה לשתף את דעתו/ה בנושא? כמו שכתבת, מישהי שהוא ירגיש שהיא מספיק עליונה עליו / הוא ירגיש מספיק נחות ממנה בשביל לתת לה שליטה. מבחינתו פאוור אקסציינג / התמסרות = פגינג. זה הביטוי שלו ללתת לה שליטה. ואולי זה סתם ההתחבטויות שלו עם עצמו על הנושא ואולי בכלל ניסיון לטיזינג. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
4 בפבר׳ 2025
Daniel-Rope(נשלט) • 4 בפבר׳ 2025
ואולי לא היו הדברים מעולם.....
|
0