![]() |
![]()
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
הוצאו מהקשרם
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
מפית(אחר) • 5 בפבר׳ 2025
תוסיפו משהו שקשור לבדסמ אבל עם טוויסט קטן.
אני אתחיל. נשלט עיראקי ---- סאביח |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 5 בפבר׳ 2025
אבא שלי הודיע לכולנו בארוחה משפחתית שבחופשה הבאה באיטליה הוא רוצה להשכיר סאב לכל המשפחה.
אחרי כמה רגעים הסתבר שהוא התכוון לסאפ... עוד שיחה על החופשה המתוכננת, ההורים שלי רוצים להשכיר יאכטה קטנה. אחרי שהם ראו תמונות של האופציות שהם יכולים להשכיר היא אומרת לאבא שלי "יופי עכשיו חסר לנו kok (כתבתי בכוונה איך שזה נשמע כשהיא אמרה את זה). מסתבר שברוסית ככה נקרא הטבח של הספינה... |
12
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
ענק
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
מפית(אחר) • 5 בפבר׳ 2025
נימרייה כתב/ה: אבא שלי הודיע לכולנו בארוחה משפחתית שבחופשה הבאה באיטליה הוא רוצה להשכיר סאב לכל המשפחה.
אחרי כמה רגעים הסתבר שהוא התכוון לסאפ... עוד שיחה על החופשה המתוכננת, ההורים שלי רוצים להשכיר יאכטה קטנה. אחרי שהם ראו תמונות של האופציות שהם יכולים להשכיר היא אומרת לאבא שלי "יופי עכשיו חסר לנו kok (כתבתי בכוונה איך שזה נשמע כשהיא אמרה את זה). מסתבר שברוסית ככה נקרא הטבח של הספינה... מקווה שבדקות האלה רק נשמת עמוק ולא התעניינת קצת יותר. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
מפית(אחר) • 5 בפבר׳ 2025
כשבחנות רהיטים אתה שומע מישהי אומרת - יש לכם אולי הDom לשים עליו רגליים ...
רגע מה?! |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
דתי אמיץ • 5 בפבר׳ 2025
ברור, יושב באיזה רכב צבאי במילואים, בוהה במערכת קשר מכלול שנתקעת לי ברגליים ומנסה להיזכר נואשות למה יש שם אפשרות ל"נשלט" אחרי "גבוה".
|
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
וואלה נכון!
לפני חודש •
5 בפבר׳ 2025
מפית(אחר) • 5 בפבר׳ 2025
דתי אמיץ כתב/ה: ברור, יושב באיזה רכב צבאי במילואים, בוהה במערכת קשר מכלול שנתקעת לי ברגליים ומנסה להיזכר נואשות למה יש שם אפשרות ל"נשלט" אחרי "גבוה".
לא זוכר באיזו קונסטלציה השתמשנו בו אם בכלל. אולי כדי להקים ממסר. אגב בזמני לאנטנות הקצרות היו קוראים שוט. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
6 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
6 בפבר׳ 2025
MorTea • 6 בפבר׳ 2025
כשהיא שואלת אותך האם אתה בקטע של Dom או Sub? ואתה עונה שמצד אחד אין על הפיצות של דומינוס אבל מצד שני הכריכים של סאבוויי שמימיים..
|
5
|