אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Forced bi

פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני שנה • 11 בפבר׳ 2025
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 11 בפבר׳ 2025
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
ברור שאני פרופיל כפול של כלובי! חשבתי שזה ידוע.
אני אגיד שוב, בעיניי זה לא לעניין. אני חייבת להגיד שזה לא שנולדתי עם הדעה הזאת, היא הגיעה אחרי שאני עצמי הייתי סופר שיפוטית כלפי פנטזיות מהסוג ההורי שהן לא כוס התה שלי, בואו נגיד ככה. אבל ראיתי שהתהיות שלי ודעותיי המוצקות על דברים שאני לא באמת מבינה בהם, הן:
1. לא רלוונטיות
2. מעליבות ואפילו פוגעניות.

אני חושבת שאנחנו לא באמת יודעים מאיפה פנטזיות מגיעות. יותר מזה, לאותה פנטזיה יכולים להיות כל מיני מקורות. המגוון הוא פשוט פסיכי ולכן, נראה לי באופן אישי, שעדיף לכבד את מה שאנשים אומרים על עצמם מתוך הבנה שאחרי הכל, הם מכירים את עצמם הכי טוב.

אבל למה נראה לך שאנחנו שופטים את הפנטזיות שלו?
מישהו כתב שהפנטזיה שלו או שהוא לא בסדר?

לשפוט פנטזיה זה לא רק לומר אם היא בסדר, או לא, לא?

אז מה זה?

למשל, להחליט בשביל מישהו מה מניע אותו. מה המניעים הכמוסים שלו.

נו אבל אם זה ככה, בעצם פסלת כל דיון אפשרי.
זה מה שעושים כאן. דנים במיניות ומה עושה לנו את זה ומה לא. ולמה זה.

כל אחד דן במיניות שלו, לא? כאילו מה יש לי להוסיף לדיון על דברים שלא בסל הפנטזיות שלי? למשל לא תראי אותי בדיוני פנניג. (ככה קוראים לזה?)
שוסי
לפני שנה • 11 בפבר׳ 2025
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה:
ועוד משהו, לגבי זה שהטרו נגעלים ממגע עם בן המגדר שלהם. שוב נראה לכם שכולם כמוכם?

אני למשל הטרו ולא מגעיל אותי מין עם נשים. אז אולי אני בי? אולי. אחלה. הנה תרחיש: אני לא מפנטזת על מין עם נשים. לא חסר לי בחיים מין עם נשים. זה לא מעניין אותי ואני לא חושבת על זה. אך אם יבקשו ממני זה לא יגעיל אותי. אז... עדיין בי?

מה מגעיל בגוף של אשה? שום דבר. זה שמשהו לא מושך אותי לא אומר שאני חייבת להיגעל ממנו.
לא ברורה לי החשיבה הסופר דיכוטומית הזאת. אנשים הם לא או-או.
ובכלל, להגיד "אם אתה א אז אתה בהכרח ב" זה דבר שלא יכול להיות נכון. אנשים הם מגוונים.

זה קצת מזכיר לי את שולטי הצעצוע שאומרים "למה זה מפחיד אותך" על דברים שאני לא רוצה לעשות. כי בראש שלהם (או בשיטה המניפולטיבית שלהם), אם אני לא נמשכת למשהו זה בטוח כי אני מפחדת.
יאללה יאללה.
מאיפה כולם יודעים כל כך הרבה על נפש של אחרים. מאיפה הביטחון לאבחן אנשים באינטרנט. מי אנחנו בכלל.

וואי, עוד פעם עם הלאבחן הזה?
אני מדברת על תופעה בכלליות, ולמה היא מתרחשת.
כמו כן, זה שמגע מיני עם נשים מגעיל אותי לא אומר שהגוף של אשה מגעיל אותי.
אני גם נגעלת מלחשוב על מגע מיני עם הילדה שלי. ובלי שום ספק ובאובייקטיביות מוחלטת שכל כולה של הילדה שלי מורכב מיופי ושלמות על חלל.
אנחנו יכולים להמשך למשהו ועדיין לחשוב שהוא לא יפה, ואנחנו יכולים לא להמשך למשהו ולחשוב שהוא יפה.
אמנדה סייפרד, היא כנראה היצור השמיימי ביקום( חוץ מהילדה שלי),ועדיין יגעיל אותי לרדת לה.
לעומת זאת, יצא לי גם לצאת עם גברים שהגוף שלהם היה פחות מהמגרים, ולא נגעלתי לגעת בהם בכלל.
שוסי
לפני שנה • 11 בפבר׳ 2025
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
ברור שאני פרופיל כפול של כלובי! חשבתי שזה ידוע.
אני אגיד שוב, בעיניי זה לא לעניין. אני חייבת להגיד שזה לא שנולדתי עם הדעה הזאת, היא הגיעה אחרי שאני עצמי הייתי סופר שיפוטית כלפי פנטזיות מהסוג ההורי שהן לא כוס התה שלי, בואו נגיד ככה. אבל ראיתי שהתהיות שלי ודעותיי המוצקות על דברים שאני לא באמת מבינה בהם, הן:
1. לא רלוונטיות
2. מעליבות ואפילו פוגעניות.

אני חושבת שאנחנו לא באמת יודעים מאיפה פנטזיות מגיעות. יותר מזה, לאותה פנטזיה יכולים להיות כל מיני מקורות. המגוון הוא פשוט פסיכי ולכן, נראה לי באופן אישי, שעדיף לכבד את מה שאנשים אומרים על עצמם מתוך הבנה שאחרי הכל, הם מכירים את עצמם הכי טוב.

אבל למה נראה לך שאנחנו שופטים את הפנטזיות שלו?
מישהו כתב שהפנטזיה שלו או שהוא לא בסדר?

לשפוט פנטזיה זה לא רק לומר אם היא בסדר, או לא, לא?

אז מה זה?

למשל, להחליט בשביל מישהו מה מניע אותו. מה המניעים הכמוסים שלו.

נו אבל אם זה ככה, בעצם פסלת כל דיון אפשרי.
זה מה שעושים כאן. דנים במיניות ומה עושה לנו את זה ומה לא. ולמה זה.

כל אחד דן במיניות שלו, לא? כאילו מה יש לי להוסיף לדיון על דברים שלא בסל הפנטזיות שלי? למשל לא תראי אותי בדיוני פנניג. (ככה קוראים לזה?)

רגע, אז את מגיבה *רק* בדברים שנוגעים לך אישית?
את לעולם לא נכנסת לדיון כי הנושא מסקרן אותך מזווית שהיא לא אישית?
Bluecollar​(שולטת)
לפני שנה • 11 בפבר׳ 2025
Bluecollar​(שולטת) • 11 בפבר׳ 2025
ארצ'י פעמים רבות מציגה את הטיעון שבשביל נשלטים לנקות לשולטת או אישה חזקה זה מיני.
אחרת אם הדבר היחיד שהיה מעניין אותם זה הניקיון הם היו מנקים גם לניצולי שואה או אנשים אחרים.

ככה זה בדיוק להיות כלי בשביל השולטת או להיות מושפל מול שולטת או סתם להיות זונה אנאלית
FootJunky
לפני שנה • 11 בפבר׳ 2025
FootJunky • 11 בפבר׳ 2025
[/quote]מה לא הבנת בזה שזה לא הימשכות בשבילי או בשביל כל אחד שנמשך לפטיש הזה שגבר יזיין אותי בתחת, זה לא, ובחיים לא הייתי עושה את זה סתם ככה, אני גם לא מפנטז על לשכב עם גבר בחלומות שלי, קשה לך לקבל את זה אה?

אני אפנטז על גבר שיזיין אותי בתחת בנוחכות אישה, כי זה יראה לה שאני גבר בטא ושהמקום שלי בהיררכיה הזאת היא הכי נמוכה שיש, זה נקרא בשפה המקצועית
"ה ש פ ל ה"

אני נמשך להשפלות
כמו שכתבתי לסושי הטעימה - נניח ואני לא אוהב הרצאות רשות וכולם יודעים בכיתה שאני שונא הרצאות רשות, אם השולטת שלי תכריח אותי לצפות בהרצאות אז הזין שלי יעמוד? לא, למה? כי זה לא משפיל

ואם היא תכריח אותי לצפות בהרצאות האלו ערום עם כלובון? אז כבר אני כן אהיה מגורה, למה? כי זה משפיל
אבל עצור הכל!
אם אתה נהנה בדרך כזאת או אחרת לראות הרצאות אז אתה אחד שאוהב הרצאות, וזה לא נכון, אני שונא לצפות בהרצאות רשות האלו, במילא החומר שם לא יהיה במבחן

אני לא אחפש שולטת שתכריח אותי לצפות בהרצאות רשות רק כדי שאוכל לצפות בהם וככה גם אוכל להפיל את זה עליה ואתחמק מהסברים לכיתה על למה ראיתי הרצאות רשות כשכולם יודעים שאני שונא, נכון? זה ממש מטומטם לחשוב שכן, משעמם לי בחיים שאני אחפש מישהי שתכריח אותי לעשות משהו שאני לא חייב לעשות ולא רוצה לעשות ושאין בזה שום תועלת לה או לי ושום דבר משפיל? למה שאעשה דבר כזה מפגר?

אותו דבר עם גבר שיזיין אותי בתחת באיזה יום בהיר אחד, אני לא חייב לעשות את זה, לא רוצה לעשות את זה, ובטח שלא אחפש שולטת שתכריח אותי לעשות סקס עם גבר בחדר במלון לבד, רק אני, הוא והאהבה, נכון? אחרת כבר הייתי מחפש בטינדר גברים, אהה סליחה, אתה לא מאמין לי בכל מקרה

בנוסף כתבת
"בצורה דומה, אדם לא יכול לפנטז על דברים שבאמת מכאיבים לו או באמת משפילים אותו - כי אם זה באמת היה כואב לו, מפחיד אותו, או משפיל אותו, הוא לא היה מפנטז על זה"
כתבת את זה ברצינות? אפשר להפריך את זה בשניה, אני מפנטז על לקבל כאפות לפנים מאישה, אתה מסכים איתי שלקבל כאפה מצלצלת לפנים זה כואב? אז גם כואב וגם פינטזתי על זה... אגב גם לזה יש שם מקצועי, זה נקרא "מזוכיסט"[/quote]

יקירי, מבקש שתסתכל רגע על מה שאתה אומר:
אתה אומר שגבר יזיין אותך בתחת - זה משפיל, הופך אותך לבטא
מדוע זה לא נתפס בעיניך כמו זוג סטרייטים שעושים סקס? האם אישה ונילית שאהובה חודר אליה נתפסת בעיניך מושפלת? בוודאי שלא.
מדוע כשגבר נחדר זה משפיל בעיניך?
איך התפיסה שלך אינה הומופובית?
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני שנה • 11 בפבר׳ 2025
סליחה שאני לא מצטטת אבל זה יוצא מסורבל ממש כשאני מנסה מהטלפון.

שוסי, גם אני לא אמרתי שום דבר על אף אדם ספציפי. התייחסתי למה שאמרת ברמה הכללית. להגיד "אם בן אדם עושה ככה וככה אז זה בהכרח אומר שהוא כזה וכזה" זה אובר שיפוטי, גם אם זה לא מופנה למשתתף אחד ספציפי. בעצם, במהות שלו זה לא ספציפי: זה מתעלם ממה שאדם ספציפי אומר על עצמו. יש לך איזו תיאוריה על כך שלא יתכן שסטרייט מפנטז על cnc עם גבר, וכל מי שאומר "אבל אני לא כזה, ואני קיים" לא מערער לך את הביטחון. איפה ההגיון בזה?
אם ניסחת כלל, והביאו דוגמה שמפריכה את הכלל, אז הכלל הופרך.

כל מה שאמרת נכון על אנשים מסויימים, ולא נכון על אנשים אחרים. אז אפשר לשחרר את ההכללה.

ולגבי נסיון אישי - תראי, צריך להיות רגישים. אפשר לדבר על דברים שמעניינים אותנו בתיאוריה, אבל צריך להיות ענווים ולקבל שאנחנו לא מומחים ובהכרח יודעים על הדבר פחות מאשר אנשים שזה כן נוגע להם אישית. וכשיש בדיון מישהו שיודע יותר ממני - נראה לי יותר הגיוני להתעניין במה שהוא אומר ולשאול מתוך סקרנות, מאשר לבוא עם תיאוריה מגובשת ואף להגן עליה מול דוגמאות סותרות. זה האחרון נראה לי דבר מוזר לעשות.

אני יכולה לדבר על מין עם נשים (שלא עשיתי), ולשתף בהגיגים שלי ולהציג רעיונות לגבי זה, אבל אני לא יכולה להסביר לנשים אחרות מה הן מרגישות כשהן שוכבות עם נשים.
וגם אם הייתי שוכבת עם נשים, לא הייתי יכולה לטעון שכולן חוות את זה כמוני.
variation​(נשלט)
לפני שנה • 11 בפבר׳ 2025
variation​(נשלט) • 11 בפבר׳ 2025
FootJunky כתב/ה:
מה לא הבנת בזה שזה לא הימשכות בשבילי או בשביל כל אחד שנמשך לפטיש הזה שגבר יזיין אותי בתחת, זה לא, ובחיים לא הייתי עושה את זה סתם ככה, אני גם לא מפנטז על לשכב עם גבר בחלומות שלי, קשה לך לקבל את זה אה?

אני אפנטז על גבר שיזיין אותי בתחת בנוחכות אישה, כי זה יראה לה שאני גבר בטא ושהמקום שלי בהיררכיה הזאת היא הכי נמוכה שיש, זה נקרא בשפה המקצועית
"ה ש פ ל ה"

אני נמשך להשפלות
כמו שכתבתי לסושי הטעימה - נניח ואני לא אוהב הרצאות רשות וכולם יודעים בכיתה שאני שונא הרצאות רשות, אם השולטת שלי תכריח אותי לצפות בהרצאות אז הזין שלי יעמוד? לא, למה? כי זה לא משפיל

ואם היא תכריח אותי לצפות בהרצאות האלו ערום עם כלובון? אז כבר אני כן אהיה מגורה, למה? כי זה משפיל
אבל עצור הכל!
אם אתה נהנה בדרך כזאת או אחרת לראות הרצאות אז אתה אחד שאוהב הרצאות, וזה לא נכון, אני שונא לצפות בהרצאות רשות האלו, במילא החומר שם לא יהיה במבחן

אני לא אחפש שולטת שתכריח אותי לצפות בהרצאות רשות רק כדי שאוכל לצפות בהם וככה גם אוכל להפיל את זה עליה ואתחמק מהסברים לכיתה על למה ראיתי הרצאות רשות כשכולם יודעים שאני שונא, נכון? זה ממש מטומטם לחשוב שכן, משעמם לי בחיים שאני אחפש מישהי שתכריח אותי לעשות משהו שאני לא חייב לעשות ולא רוצה לעשות ושאין בזה שום תועלת לה או לי ושום דבר משפיל? למה שאעשה דבר כזה מפגר?

אותו דבר עם גבר שיזיין אותי בתחת באיזה יום בהיר אחד, אני לא חייב לעשות את זה, לא רוצה לעשות את זה, ובטח שלא אחפש שולטת שתכריח אותי לעשות סקס עם גבר בחדר במלון לבד, רק אני, הוא והאהבה, נכון? אחרת כבר הייתי מחפש בטינדר גברים, אהה סליחה, אתה לא מאמין לי בכל מקרה

בנוסף כתבת
"בצורה דומה, אדם לא יכול לפנטז על דברים שבאמת מכאיבים לו או באמת משפילים אותו - כי אם זה באמת היה כואב לו, מפחיד אותו, או משפיל אותו, הוא לא היה מפנטז על זה"
כתבת את זה ברצינות? אפשר להפריך את זה בשניה, אני מפנטז על לקבל כאפות לפנים מאישה, אתה מסכים איתי שלקבל כאפה מצלצלת לפנים זה כואב? אז גם כואב וגם פינטזתי על זה... אגב גם לזה יש שם מקצועי, זה נקרא "מזוכיסט"[/quote]

מדוע זה לא נתפס בעיניך כמו זוג סטרייטים שעושים סקס? האם אישה ונילית שאהובה חודר אליה נתפסת בעיניך מושפלת? בוודאי שלא.
איך התפיסה שלך אינה הומופובית?[/quote]

נשמה יקרה שלי אתה עושה מיקס

כשאישה ונילית נחדרת על ידי הגבר שלה זו בהחלט אינה השפלה
גם כשהומו נחדר על ידי הגבר שלו זו בוודאי שלא השפלה

כשגבר סטרייט נחדר על ידי גבר אחר בנוחכות ובציווי השולטת שלו זו בהחלט השפלה, גם כשאישה תצווה עלי לרדת על 4 ולחדור אלי עם סטראפון זה יהיה משפיל בגלל הסיטואציה ומטבע הדברים בו גבר סטרייט אמור לחדור אל האישה ולא להיפך

אני אתן דוגמה שתעשה את הכי הרבה סדר ותוכיח שאני לא הומופוב

למה להיות מצווה על ידי שולטת לרדת על 4 ולנשק לה את כפות הרגליים זו השפלה? מה משפיל בגוף האישה? מה הבעיה בכפות רגליים?
כי מטבע הדברים ובאותה סיטואציה, להיות על 4 ולנשק כפות רגליים זה אקט משפיל

מנגד אם עכשיו הבת זוג העתידית שלי תניח עלי את כפות הרגליים שלה תוך כדי שאנחנו רואים סרט ואני מרוב אהבה אליה אתן לה נשיקה בכפות רגליים כי אני לא יכול לחיות שניה בלעדיה, אז זו השפלה? בוודאי שלא

אתם עיוותם את הסיטואציה זו הבעיה

לא רואה בזוג הומואים חודרים אחד לשני בשום צורה משהו משפיל, תאמין לי...
FootJunky
לפני שנה • 11 בפבר׳ 2025
FootJunky • 11 בפבר׳ 2025
variation כתב/ה:
FootJunky כתב/ה:
מה לא הבנת בזה שזה לא הימשכות בשבילי או בשביל כל אחד שנמשך לפטיש הזה שגבר יזיין אותי בתחת, זה לא, ובחיים לא הייתי עושה את זה סתם ככה, אני גם לא מפנטז על לשכב עם גבר בחלומות שלי, קשה לך לקבל את זה אה?

"ה ש פ ל ה"

אני נמשך להשפלות

אבל עצור הכל!

בנוסף כתבת
כתבת את זה ברצינות? אפשר להפריך את זה בשניה, אני מפנטז על לקבל כאפות לפנים מאישה, אתה מסכים איתי שלקבל כאפה מצלצלת לפנים זה כואב? אז גם כואב וגם פינטזתי על זה... אגב גם לזה יש שם מקצועי, זה נקרא "מזוכיסט"

איך התפיסה שלך אינה הומופובית?[/quote]

נשמה יקרה שלי אתה עושה מיקס

כשאישה ונילית נחדרת על ידי הגבר שלה זו בהחלט אינה השפלה
גם כשהומו נחדר על ידי הגבר שלו זו בוודאי שלא השפלה

כשגבר סטרייט נחדר על ידי גבר אחר בנוחכות ובציווי השולטת שלו זו בהחלט השפלה, גם כשאישה תצווה עלי לרדת על 4 ולחדור אלי עם סטראפון זה יהיה משפיל בגלל הסיטואציה ומטבע הדברים בו גבר סטרייט אמור לחדור אל האישה ולא להיפך

אני אתן דוגמה שתעשה את הכי הרבה סדר ותוכיח שאני לא הומופוב

למה להיות מצווה על ידי שולטת לרדת על 4 ולנשק לה את כפות הרגליים זו השפלה? מה משפיל בגוף האישה? מה הבעיה בכפות רגליים?
כי מטבע הדברים ובאותה סיטואציה, להיות על 4 ולנשק כפות רגליים זה אקט משפיל

מנגד אם עכשיו הבת זוג העתידית שלי תניח עלי את כפות הרגליים שלה תוך כדי שאנחנו רואים סרט ואני מרוב אהבה אליה אתן לה נשיקה בכפות רגליים כי אני לא יכול לחיות שניה בלעדיה, אז זו השפלה? בוודאי שלא

אתם עיוותם את הסיטואציה זו הבעיה

לא רואה בזוג הומואים חודרים אחד לשני בשום צורה משהו משפיל, תאמין לי...[/quote]

אחד הדברים שהכי ריגשו אותי פה בכלוב,
היה טקסט של ארצ'אנג'ל, שהיא שולטת חודרת,
היא דיברה על החדירה עם סטרפאון, על חדירהלגבר כמעשה של אהבה ואינטימיות
בכלל לא כאקט של השפלה

אני מעלה את זה, כי אני מנסה להסביר לך שחדירה אינה בהכרח שווה השפלה,
לא על ידי גבר סטרייט או גיי, ולא על ידי אישה
אלה הכל הקשרים שלך, שכשגבר יחדור אליך ואישה תראה את זה - זה משפיל
אני יודע לגמרי שאתה לא הומופוב בחיים, אין לי ספק בכך
כוונתי היתה לדבר על נושא השרשור - פורסד בי - ועד כמה הוא פורסד בכלל
וכמה הוא אולי ביסקסואליות לטנטית שמאחוריה הומופוביות פנימית
אני עדיין מחזיק בדעותי, אבל יודע שאני לא יודע הכל, ומאמין לך לגמרי שמה שאתה כותב הוא האמת שלך כרגע.
שמח שהדיון לא פוגע בך או מאיים עליך כמו שכמה אלוהי מוסר פה מנסות, להציג אותך כקורבן של מישהי או מישהם
Kitty frank
לפני שנה • 11 בפבר׳ 2025
Kitty frank • 11 בפבר׳ 2025
כאילו דה, לא? כל הקטע של כל אקט שבו מישהו מכריח אותי בהסכמה זה לישב דיסוננסים על ידי זה שאני מייצאת צד אחד בהתלבטות למישהו אחר, וככה יכולה גם להחזיק בעמדה שלי בצורה בטוחה, וגם לנהל את הדיון:

אני גם חזקה וגם חלשה, השותף שלי גם חזקוגם חלש, אבל זה מבלבל וקשה מדי לחיות את המורכבות כל הזמן. אז משחקים לכמה רגעים שהוא כל החוזקה ואניכול החולשה.
אני גם אוהבת בתחת וגם שונאת את זה, אז עכשיו משחקים בזה שהוא מכריח אותי לקבל בתחת.
אני גם בזה לשרשור הבלתי הזה, וגם רוצה להשתתף, אז עכשיו אני משחקת בזה שאין לי ברירה אלא להתפרץ לפה עם הדעות שלי.

באמת שלא הבנתי על מה כל הצימעס. זה הכי גנרי גם קצת להיות הומו, וגם ממש ממש לסלוד מזה.