![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 12 בפבר׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: quote="Kitty frank"]כאילו דה, לא? כל הקטע של כל אקט שבו מישהו מכריח אותי בהסכמה זה לישב דיסוננסים על ידי זה שאני מייצאת צד אחד בהתלבטות למישהו אחר, וככה יכולה גם להחזיק בעמדה שלי בצורה בטוחה, וגם לנהל את הדיון:
אני גם חזקה וגם חלשה, השותף שלי גם חזקוגם חלש, אבל זה מבלבל וקשה מדי לחיות את המורכבות כל הזמן. אז משחקים לכמה רגעים שהוא כל החוזקה ואניכול החולשה. אני גם אוהבת בתחת וגם שונאת את זה, אז עכשיו משחקים בזה שהוא מכריח אותי לקבל בתחת. אני גם בזה לשרשור הבלתי הזה, וגם רוצה להשתתף, אז עכשיו אני משחקת בזה שאין לי ברירה אלא להתפרץ לפה עם הדעות שלי. באמת שלא הבנתי על מה כל הצימעס. זה הכי גנרי גם קצת להיות הומו, וגם ממש ממש לסלוד מזה. כי יש מגוון גדול של דרכים להגיד דברים, חלקן מעוררות אנטגוניזם וחלקן לא 🙂 ואנטגוניזם הוא הסיבה האמיתית שכולנו פה. (ומי שיטען שהוא פה רק בשביל לדבר על זיונים בתחת - שבוי בתודעה כוזבת). מה שנקרא:''זו הבעיה של השמאל''. אין מספיק דברים טובים לריב עליהם, עכשיו לריב על איך אומרים דברים? וגם- עוד מישהו מרגיש שנהיה היפוך משמעכות כזה בעולם, ואנשים אומרים את המילה הומפוב בדיוק כמו שאמרו פעם הומו?[/quote] לא יודעת על מה יולי רבה (לא תיאמנו אסטרטגיה וחבל שכך!) אבל אני רבתי על עקרון שאני לגמרי עומדת מאחוריו אבל זה מוצה, נכון? אפשר לעבור לשרשור של זה שהעולם לא מתאים לו או לדפוק איזו אסוציאציה בשרשור האסוציאציות. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
-wintermute- • 12 בפבר׳ 2025
לדעתי צריך פה עוד 10 עמודים.
מה לגבי פוקו? למה אף אחד לא הזכיר אותו? |
|
dorisraelian |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
מילים מושלמות
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
dorisraelian • 12 בפבר׳ 2025
ניתוח מדויק ❤️
StreetCat כתב/ה: אם נשלט מתחבר להפצה אז הוא נמשך מינית לחפצים?
כי בעיני, זה שגבר נמשך להשפלה, שכוללת אקטים מיניים מול גברים כשהוא סטרייט לא בהכרח הופכת אותו להומופוב. ייתכן ויהיו מקרים וזה בא לכסות על משיכה גם אל גברים אבל זה לא מוחלט בעיני. הם יכולים להימשך להשפלה, למקום של לפעול נגד "המשיכה הטבעית" שלהם עבור המשיכה הבדסמית שלהם למקום המושפל מול האישה. הרי מה שמדליק אותם זה לא האיבר עצמו, אלא האישה ששמה אותם במקום הזה ונמצאת מעליהם. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 12 בפבר׳ 2025
מה? על מה את מדברת? אין לי שום דבר נגדך מן הסתם, הנחתי שגם לך אין שום דבר אישי נגדי, ולא הגנתי על אף אחד (לא יודעת למי הכוונה ב"אתן"...).
כתבת דברים, התייחסתי למה שכתבת. לא הסכמתי איתך. זה כל הסיפור. אין רובד סמוי. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
שוסי, אני עברתי אתמול בלילה על השרשור ובאמת נכנסתי בך חזק מדי, אני מצטערת. זה בטח לא אישי, כעסתי וכנראה הייתי תוקפנית מדי 🌷🩷.
|
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
השוקע • 12 בפבר׳ 2025
-wintermute- כתב/ה: לדעתי צריך פה עוד 10 עמודים.
מה לגבי פוקו? למה אף אחד לא הזכיר אותו? אני הזכרתי אותו בהתכתבות על הדיון הזה, אם זה נחשב |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
השוקע כתב/ה: -wintermute- כתב/ה: לדעתי צריך פה עוד 10 עמודים.
מה לגבי פוקו? למה אף אחד לא הזכיר אותו? אני הזכרתי אותו בהתכתבות על הדיון הזה, אם זה נחשב מרגישה שרק עושים איתו טיזינג כל הזמן. מה פוקו היה אומר? |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
השוקע • 12 בפבר׳ 2025
פרלין כתב/ה: השוקע כתב/ה: -wintermute- כתב/ה: לדעתי צריך פה עוד 10 עמודים.
מה לגבי פוקו? למה אף אחד לא הזכיר אותו? אני הזכרתי אותו בהתכתבות על הדיון הזה, אם זה נחשב מרגישה שרק עושים איתו טיזינג כל הזמן. מה פוקו היה אומר? שהדיון הזה כולו משטור והפעלת כח אבל נסי פשוט לזרוק את השם של פוקו לשיחות מדי פעם, אף אחד לא ישאל מעבר לזה |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
זאלופון(שולט) • 12 בפבר׳ 2025
פרלין כתב/ה: השוקע כתב/ה: -wintermute- כתב/ה: לדעתי צריך פה עוד 10 עמודים.
מה לגבי פוקו? למה אף אחד לא הזכיר אותו? אני הזכרתי אותו בהתכתבות על הדיון הזה, אם זה נחשב מרגישה שרק עושים איתו טיזינג כל הזמן. מה פוקו היה אומר? שלא יפה לתייג מישהו כפדופיל רק בגלל שהוא תומך בסקס עם ילדים ואנחנו צריכים להפסיק לשפוט פנטזיות של אחרים דווקא במקום הזה שאמור להיות מקבל ומכיל. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 12 בפבר׳ 2025
זאלופון כתב/ה: פרלין כתב/ה: השוקע כתב/ה: -wintermute- כתב/ה: לדעתי צריך פה עוד 10 עמודים.
מה לגבי פוקו? למה אף אחד לא הזכיר אותו? אני הזכרתי אותו בהתכתבות על הדיון הזה, אם זה נחשב מרגישה שרק עושים איתו טיזינג כל הזמן. מה פוקו היה אומר? שלא יפה לתייג מישהו כפדופיל רק בגלל שהוא תומך בסקס עם ילדים ואנחנו צריכים להפסיק לשפוט פנטזיות של אחרים דווקא במקום הזה שאמור להיות מקבל ומכיל. סתם כי היית סרקסטי. לי יש פנטזיות על חדירה בכוח. זה לא אומר שאיישם את זה לוטוס הגיבה על סרט פורנו די הארד קור שמפוצצים שם אישה גם במקומות שלא נראה שבטיחותיים...זה פנטזיה זה פורנו.. אתה צודק לגבי הפדופיליה. למרות שגם את הדחף הזה אפשר לרסן |
|