![]() |
![]()
לפני חודשיים •
2 בפבר׳ 2025
Re: למה בני 20 ומטה נמשכים לכלוב ?
לפני חודשיים •
2 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 2 בפבר׳ 2025
Fuck You כתב/ה: שואלת שאלה שבאמת מעניינת אותי ולא מתוך כוונה לזלזל בתחושות שלכם..
יחד עם זאת קצת מוזר לי לראות גל של צעירים בכלוב, איך ולמה בן אדם בן 18,19 … יכול לקרוא לעצמו ״שולט״ הרי בגיל הזה לא באמת עדיין מבינים מי אתה ומה אתה, אין ניסיון חיים, מעט בגרות והשכלה ( כמובן שאתם לא טיפשים) אבל בואו נודה באמת… איך אתם מגיעים למסקנות שאתם ״שולטים״ וגם ראיתי ״שולטות״ בנות 20 אשמח לתשובה וכמובן שזה נשאל באהבה בלבד 🩵 כאחד מהבני 18 האלה אני יסביר את הסיבה על ידי להשתמש בי כדוגמה: אני מאז מקרה באיזה גיל 15 16 ידעתי שאני מעדיף להיות האחד שמגשים את הרצונות של השני ולא האחד שמוביל עוד לפני אני חשדתי בזה אבל הייתי בההכחשה כמה שנים שאני "כמו כולם" וש"לאהוב דברים כאלה זה לא בסדר" עד שבסופו של דבר גיליתי שיש אנשים כאלה בעולם, שיש אנשים שאוהבים מה שאני אוהב ושיש אנשים שיכולים להבין אותי אבל מה... הם בחול... כן... במשך הרבה זמן לא ידעתי שיש אנשים כמוני בארץ... באמת חשבתי שרק אני אוהב את זה פה כאילו אנחנו לא מעוניינים בזה. יום אחד גיליתי על המקום הזה והייתי בשוק כי סוף סוף מקום שיש בו אנשים שיכולים להבין אותי שיכולים ללמד אותי... אבל מה... יותר קשה לדבר פה עם חלק מלדבר אם מישהי 10/10 ברחוב... הרבה מהצעירים פה כמוני רק רוצים להיות עם אנשים דומים להם, אנשים שיבינו אותם ולא יחשבו שהם מוזרים חלק מאיתנו לא יכולים פשוט לחכות עוד כמה שנים אחרי שאנחנו כבר יודעים מה אנחנו |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודשיים •
2 בפבר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
אני בשוק שיש כאן שרשור שלם בלי גייטקיפינג
|
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
Re: למה בני 20 ומטה נמשכים לכלוב ?
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
אני וזה(נשלטת) • 15 בפבר׳ 2025
Fuck You כתב/ה: שואלת שאלה שבאמת מעניינת אותי ולא מתוך כוונה לזלזל בתחושות שלכם..
יחד עם זאת קצת מוזר לי לראות גל של צעירים בכלוב, איך ולמה בן אדם בן 18,19 … יכול לקרוא לעצמו ״שולט״ הרי בגיל הזה לא באמת עדיין מבינים מי אתה ומה אתה, אין ניסיון חיים, מעט בגרות והשכלה ( כמובן שאתם לא טיפשים) אבל בואו נודה באמת… איך אתם מגיעים למסקנות שאתם ״שולטים״ וגם ראיתי ״שולטות״ בנות 20 אשמח לתשובה וכמובן שזה נשאל באהבה בלבד 🩵 אני חושבת שיש אנשים שפשוט מגלים את עצמם בשלבים מוקדמים יותר בחיים... היום אנשים נחשפים לדברים הללו בגילאים מאוד צעירים, רוב הילדים נחשפים לפורנוגרפינ כבר ביסודי (שזה נתון מזעזע אבל עדיין נכון) ויש להם זמן לחקור מה מסקרן אותם ומה לא. אני יודעת שאני גיליתי מה זה בדסמ בגיל 16 בטאמבלר, והחוויה שלי היתה: "אה, אני לא דפוקה, הפנטזיות שלי נורמליות". כשאלו הפנטזיות שלך מגיל ככ צעיר, אתה מבין מהר מאוד שאין לך מה לחפש בדייטינג בעולם הונילי, ומתחיל לחפש פלטפורמות אחרות להיכרות, כמו גם פלטפורמות אחרות לקרוא ולצרוך ידע, ואפילו לשאול שאלות. אני כן מאמינה שיש כאן גם הרבה צעירים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם, אבל כולנו בהתחלה לא הבנו כלום מהחיים שלנו. זה לא אומר שצריך לסשן אותםן או להסתשן על ידםן, הם צעירים לנו מדי, והם צריכים עוד ללמוד ולחקור כדי שיהיו בשלים מספיק, אבל כן אפשר להבין מאיפה זה מגיע. החלק העצוב מתחיל כשילדיםות (מתחת לגיל 1 ![]() זהו זה השנקל שלי בנושא ![]() |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
15 בפבר׳ 2025
שוסי • 15 בפבר׳ 2025
בלת"ק.
חח "שולט". זה כזו תפיסה של הניינטיז. "האדון בשחור 47"- אדון אחראי, קשוב, אך ממשמע ולא מוותר! כולה הגדרה יומרנית של אחד שנהנה קצת/ הרבה להשפיל תוך כדי סקס. לבני 20 אין פנטזיות מיניות? |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
16 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
16 בפבר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 16 בפבר׳ 2025
בלתק חלקי, מה הבעיה? זה אתר לאנשים שנמשכים לבדסמ ומתעניינים בו. לא צריך בשביל זה להיות מנוסים או לדעת בדיוק מה מתאים לנו. בעצם זה הפוך, לא? קודם נמשכים ומתעניינים, ואז מחפשים מידע, ואז מחפשים להתנסות ולהכיר עוד אנשים שבקטע. זה לא מחייב אבל זה נראה לי סדר הגיוני.
נראה לי שיא ההגיון שאנשים יגיעו לפה כשהם רק מתחילים להתעניין. בעיני זה הזמן האידאלי. אני גם לא חושבת ששולט/נשלט זה תואר שצריך להרוויח. למיטב הבנתי מדובר פשוט בהעדפה. כל אחד אומר על עצמו מה הוא מעדיף. זה לא מקצוע. |
4
|