![]() |
![]()
לפני חודש •
19 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
19 בפבר׳ 2025
variation(נשלט) • 19 בפבר׳ 2025
shirazbar כתב/ה: variation כתב/ה: shirazbar כתב/ה: לדעתי כן.
ולא הבתולין עצמם הם הסיבה. חושבת שנכון יותר להתחיל בהיכרות הפשוטה והיפה בין גבר ואשה. ככה טבעי בלי התוספות ואז להשתדרג עם קינקים. להכיר את עצמך, גופך, מה עושה לך טוב. ברגע שבדסמ נכנס הקשר במהותו היררכי. אומנם אתה נשמע כאחד שיודע להציב גבולות ומכיר את עצמו אבל אתה צעיר וחסר נסיון. אינך מכיר את הסחף הוא חזק ומשבש לפעמים. עלול לקבע אותך עד למצב שתתקשה להינות מהבסיס וחבל. בסופו של דבר חשוב שתהיה שלם עם הבחירה שלך, גם אם בסוף בהסתכלות אחורה היא הייתה שגויה. יפה מאוד, תודה רבה! האמת שזו גם המחשבה שלי, והיא גם הייתה ממש מרגיעה אותי אבל יש משהו שמפריע לי וזה שברגע שאמצא מישהי שנוח לי איתה ואני מרגיש בטוח ויש חיבור ומשיכה בינינו, למה שזה לא יהפוך לזוגיות כבר? קשה לי המחשבה לעשות סקס עם מישהי שהיא לא תיהיה הבת זוג שלי, באמת זו ההרגשה שלי ואני יודע שזה אחלה תכונה בתור גבר בזוגיות, אבל כגבר רווק זה מונע ממני הכל ואם יהיה לי זוגיות ואתנסה בבוא מין הימים בסקס ונילי, מכאן שאוכל להתפלל לאלוהים שיהיה לי בת זוג בדסמית או אפילו קצת קינקית בשביל לנסות יחסי שליטה, אם לא אז דיי הלך עלי, אז אני קצת לא רגוע מהעניין אז מה רע? תהיה לך זוגיות ונילית וכשתחליט שאתה רוצה להתנסות תמצא קשר אחר. גם אם תחווה חודש, שנה, שנתיים הכל פתוח. אני אפרד מבת הזוג רק בשביל להתנסות בבדסמ? מפרקים על זה זוגיות? מה עם כל הרגשות והאהבה שיהיה לי כלפיה? אני בן אדם זוגי מצד שני אני צריך להבין שלא בטוח שהבת זוג הראשונה שתיהיה לי תהפוך להיות אישתי |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
19 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
19 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 19 בפבר׳ 2025
נשמע שאתה עשית אידאליזציה לקשר הזוגי בלי להיכנס אליו.
כאילו בהכרח הקשר הזוגי שלך יהיה האחד המושלם והסופי. ובמציאות זה לא כך, במציאות בודקים, מנסים, גם חיבור מיני, מגלים דברים לאורך הדרך ולא תמיד נשארים יחד. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
19 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
19 בפבר׳ 2025
variation(נשלט) • 19 בפבר׳ 2025
StreetCat כתב/ה: נשמע שאתה עשית אידאליזציה לקשר הזוגי בלי להיכנס אליו.
כאילו בהכרח הקשר הזוגי שלך יהיה האחד המושלם והסופי. ובמציאות זה לא כך, במציאות בודקים, מנסים, גם חיבור מיני, מגלים דברים לאורך הדרך ולא תמיד נשארים יחד. תודה כן אני מודע לזה אבל זה לא תלוש מהמציאות שהבת זוג הראשונה שלי תיהיה גם הסופית שלי, יש לי הרבה חברים שזה המצב שלהם והם נשואים היום |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
19 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
19 בפבר׳ 2025
צור איתן(שולט) • 19 בפבר׳ 2025
אני הייתי בקשר בדסמי שהיה הקשר הראשון שלי ושל הנשלטת שלי. זה אפשרי.
|
0
|