|
|
לפני 11 חודשים •
24 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
24 בפבר׳ 2025
תחת אש • 24 בפבר׳ 2025
מטוס נכנס במגדלי התאומים
|
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
24 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
24 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 24 בפבר׳ 2025
► תחת אש כתב/ה: מטוס נכנס במגדלי התאומים
ניצחת. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
24 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
24 בפבר׳ 2025
פרלינה(נשלטת) • 24 בפבר׳ 2025
אזעקה
|
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
24 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
24 בפבר׳ 2025
מיתוסית(שולטת) • 24 בפבר׳ 2025
וואי מלא תקלות מהסוג שבאותו רגע לא ידעתי לקבור את עצמי ובדיעבד צחוקים 😂
1. סישנתי מישהו עירום ויחף בחורשה ואז מלא חרקים עקצו אותו, התלונן על קוצים ולקינוח משטרה החליטה לעשות סיור וזיהתה פעילות חשודה 🫣 2. ביקשתי ממישהו במסיבת פאמדום שירכון קדימה כדי שאצליף על התחת שלו (הוא היה עירום). הערתי לו כמה פעמים שיבליט את התחת יותר, הוא לא עשה את זה, ולמרות שניסיתי להיזהר- קצה של רצועת עור מהשוט עפה לביצים שלו 😱 הוא התקפל מכאבים, אני התנצלתי מיליון פעם... הוא החליט ללכת להיבדק במיון ולקחתי את הטלפון שלו כדי שיעדכן מה היה. למזלנו, נגמר בשלום 3. קשרתי נשלט עם הידיים לאחור במיטה שלי כשהוא רכן קדימה. משום מה לא לקחתי בחשבון שהוא יאבד משקל וייפול קדימה והאף שלו צנח למסגרת העץ של המיטה וירד לו דם מהאף 🤦🏻♀️ אז עצרנו, שמתי לו קרח על האף וטיפלתי בו עד שיכולנו להמשיך 4. כשהייתי בתחילת דרכי לקחתי יזיז שניסיתי להכניס לקטע, אז לקחתי אותו לדאנג'ן הישן ביפו בפעם הראשונה של שנינו. עם המזל הנאחס שלי היה אחד הסשנים הכי הארדקור שיצא לי לראות על הבמה- שולטת מיסמרה (!) שק אשכים לקרש עץ והוא טיפה דימם. עשה טראומה לשנינו, בעיקר לבחור שירד לו כל טיפת ריגוש שהתחילה 🤦🏻♀️ 5. הייתי עם נשלט בצימר. החלטתי שהוא הזונה שלי, אז הוא נדרש ללבוש שמלה ורודה וחוטיני (הניוש הראשון והאחרון שלי). הוא היה מאוד שרירי ונראה מגוחך להפליא עם השמלה שכמעט נקרעה עליו. כדי להיכנס לזה עד הסוף, אמרתי לו שיצא החוצה, יחכה 5 דקות וידפוק בדלת כאילו הוא בא ללקוחה. כבר היה חשוך ומאוחר והוא הציץ קודם לראות שהשטח ריק. לא לקחנו בחשבון שבדיוק בעלת הצימר תצא החוצה לקבל את פניו של זוג נוסף שהגיע באמצע הלילה לצימר הצמוד 🤦🏻♀️🤣 בהתחשב בזה שאני מיליארד שנה בבדסמ, אני מרוצה מזה שהתקלות היו כל כך בודדות שאני זוכרת אותן, ויש לי זיכרון ממש גרוע 😂 |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
לביאונת{GreyS} • 25 בפבר׳ 2025
פגשתי את אמא שלו וחזרנו לביתם.(היינו צעירים נורא) ישבנו בחדר שלו.
לו היה ארון כתר ריק, ואותי שם בתוכו. ואני שומעת מבחוץ את אמא שלו "איפה היא, ראיתי אותה נכנסת לפה" |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
לביאונת{GreyS} • 25 בפבר׳ 2025
עוד אחד.
1.הייתי בכלוב ליד הכלב שלו, הוא קרה לי ללקק לו את הרגליים. הכלב בא גם והלך לרגל השנייה. 2.נקשרתי, וניסיתי להשתחרר. מצאתי את עצמי מתחת למיטה במקום להשתחרר. הוא לא הבין איך הצלחתי להיעלם. 3.בספייס בסשן כאב, והוא דרך לי על האצבע של הרגל. מילת בטחון במקום. 4.הסתובבתי ונתתי לו בטעות הצלפה לעין מהשיער ואני המדממת מחבקת אותו. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 25 בפבר׳ 2025
נתקע לו הגוף (ננעל כזה, נוקשות ולא הצליח לפתוח את כף היד - היתה נעולה לאגרוף)
רעד ולא כל כך תקשר. אני חיבקתי חזק, ממש עטפתי (חושבת שבאיזשהו שלב גם נשכבתי מעליו כמו שמיכת כובד) דיברתי כל הזמן וניסיתי לקרקע במילים שלי ובלשדר במגע ובשיח שאני פה והוא בידיים בטוחות. אחרי איזה כמה דקות חזר אלי. האגרוף שלו נפתח, הגוף נרפה. היו לו נמלולים כאלו, הצליח לשתות קצת מים ואחר כך גם שוקולד. לאורך כל הארוע התלבטתי אם צריך מיון אבל לא היה צריך בפועל (והוא גם התנגד אבל מניחה שאם לא היתי רואה שמשתחרר פשוט היתי קובעת עובדה בשטח) גאה בעצמי שלא התעלפתי ולא איבדתי עשתונות >קריצה< כי אני שולטת על חלל וטובה ברגעי משבר אבל לא אשקר - זה היה סופר מלחיץ. כל ההוויה שלך באותו רגע מתמקדת בו ובאיך להחזיק אותו ברגעים האלו שהוא מתפרק לך בידיים, לחשוב במהירות מטורפת על מה לעשות ובעיקר מה לא לעשות ואת יכולה לסמוך רק על עצמך. בכל אופן מאז לא העזתי לחזור על מה שהיה באותו הסשן, הייתי לגמרי רוצה חוויה מתקנת לעצמי. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
dark enlightment(שולט) • 25 בפבר׳ 2025
היא אמרה "לא" על איזה משהו קטן.
כשחזרה בה על דעת עצמה זה כבר היה מאוחר מדי - אני לא רציתי. מסוג הסיטואציות הספציפיות בהן "לא" מבאס אותך ושום "כן" אחר כך לא מנחם אותך לאותו רגע. האווירה השתנתה והנוכחות שלה הפכה מנעימה למעיקה עבורי. שחררתי אותה חזרה לקור של הלילה בדרך הביתה. ולא, זה לא קשור לסקס. בפעם הבאה כבר הייתה מוכנה יותר. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
מיתוסית(שולטת) • 25 בפבר׳ 2025
► טלי35 כתב/ה: נתקע לו הגוף (ננעל כזה, נוקשות ולא הצליח לפתוח את כף היד - היתה נעולה לאגרוף)
רעד ולא כל כך תקשר. אני חיבקתי חזק, ממש עטפתי (חושבת שבאיזשהו שלב גם נשכבתי מעליו כמו שמיכת כובד) דיברתי כל הזמן וניסיתי לקרקע במילים שלי ובלשדר במגע ובשיח שאני פה והוא בידיים בטוחות. אחרי איזה כמה דקות חזר אלי. האגרוף שלו נפתח, הגוף נרפה. היו לו נמלולים כאלו, הצליח לשתות קצת מים ואחר כך גם שוקולד. לאורך כל הארוע התלבטתי אם צריך מיון אבל לא היה צריך בפועל (והוא גם התנגד אבל מניחה שאם לא היתי רואה שמשתחרר פשוט היתי קובעת עובדה בשטח) גאה בעצמי שלא התעלפתי ולא איבדתי עשתונות >קריצה< כי אני שולטת על חלל וטובה ברגעי משבר אבל לא אשקר - זה היה סופר מלחיץ. כל ההוויה שלך באותו רגע מתמקדת בו ובאיך להחזיק אותו ברגעים האלו שהוא מתפרק לך בידיים, לחשוב במהירות מטורפת על מה לעשות ובעיקר מה לא לעשות ואת יכולה לסמוך רק על עצמך. בכל אופן מאז לא העזתי לחזור על מה שהיה באותו הסשן, הייתי לגמרי רוצה חוויה מתקנת לעצמי. מה גרם לזה וכמה זמן זה נמשך שחשבת על מיון? |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
25 בפבר׳ 2025
מיתוסית(שולטת) • 25 בפבר׳ 2025
► dark enlightment כתב/ה: היא אמרה "לא" על איזה משהו קטן.
כשחזרה בה על דעת עצמה זה כבר היה מאוחר מדי - אני לא רציתי. מסוג הסיטואציות הספציפיות בהן "לא" מבאס אותך ושום "כן" אחר כך לא מנחם אותך לאותו רגע. האווירה השתנתה והנוכחות שלה הפכה מנעימה למעיקה עבורי. שחררתי אותה חזרה לקור של הלילה בדרך הביתה. ולא, זה לא קשור לסקס. בפעם הבאה כבר הייתה מוכנה יותר. מוכנה יותר בקטע של מניפולציה רגשית שהפעלת עליה והיא הבינה שאסור לסרב לך כי אז יורד לך ממנה והיא עפה הביתה? מזעזע. בין אם זה היה "עונש" מכוון ובין אם אתה לא מסוגל לקבל סירוב באופן בוגר. |
|
|