![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 28 בפבר׳ 2025
בהמשך למה שכתבתי, למשל לקנות צעצוע שדיברנו על כך שאנחנו רוצות זה מקסים, אבל אלא אם כן ליטרלי כבר בחרנו תוך כדי שיח בעבר את הדגם, אני רוצה שההפתעה לא תהיה בהזמנה של המוצר אחרי שהגיע, אלא בבחירת כמה דגמים של המוצר ולשאול מה לקנות.
|
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 28 בפבר׳ 2025
ממליצה לשאול אותה, כל אחת אוהבת דברים אחרים.
אני אוהבת הפתעות שהן חלק מהלימידה שלו אותי : לקנות דברים שאני צריכה ואוהבת / שיהיה לי נוח בבית שלו (מוצרים למקלחת, ספר, עוגיות הבוקר שלי). רומנטיקה: נרות בכל הבית עלי ורדים מפוזרים, לשלוח מילים מרגשות במהלך היום, כרטיסים להצגה שאוהבת. מבחינת שליטה כללית אני זאת שיוזמת. לדוג' החלטתי שהוא ישכפל את מפתחות הדירה כדי שלא נצטרך לסנכרן זמנים. הייתי מעדיפה שזאת תהיה יוזמה שלו. במיטה ובסשנים אני לא אוהבת יוזמה למעט אם החלטתי שהוא יהיה פעיל. חושבת, שהפתעה נעימה תהיה לגלות שגבול מסוים נפרץ למעני. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
Charlie Z(שולט) • 28 בפבר׳ 2025
לכתוב עבורי טקסט מושקע: סיפור, תיאור שלנו ביחד, פנטזיה על יום שיבוא
|
3
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 28 בפבר׳ 2025
אם הכוונה היא להפתעה ולא להתנהגות שבשגרה, אז אקטיביות. להתלבש כמו שאני אוהבת, להביא לי צעצוע שאני אוהבת, מפגן של התמסרות וכו'...
עבורי השליטה באה לידי ביטוי באקטיביות, הובלה, דומיננטיות. אני אוהבת את הכניעות, הפאסיביות והציתנות של הצד השני. ודווקא בגלל זה, לפעמים זה נחמד שהוא יוזם משהו, ולא מחכה שאני אזיז את העניינים או אדרוש ממנו. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 במרץ 2025
לפני חודש •
1 במרץ 2025
טלי35(שולטת) • 1 במרץ 2025
לראות אותי.
באמת באמת להסתכל, להקשיב, להבין מה אני צריכה באותו רגע (כי זה משתנה) ולתת את זה ככל האפשר. מהלב. |
1
|