![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
מזל טוב פישוטו!!!
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
StreetCat(שולטת) • 7 במרץ 2025
מגן הנשלטים, מדריך החדשים, ממיר הנשלטות והעושה בלאגנים בצ'ט בשעות הקטנות
נסה לא לעוף מהברכות שפה, (תפרגנו לו, אבל לא יותר מידי) כוסאומו יומלדת ומגיע לך פעם בשנה ככה קצת מחמאות אז מלא מזל טוב! מאחלת לך שנים של בדסמ וצחוקים עם חברים ואינשאללה עם ההיא שתשים לך טבעת לא רק על הזין כדי לנעול אותו (או ההוא. אנחנו לגמרי נבין) שפע של בריאות וכסף, ואת האושר בדרך אתה כבר תמצא ברוך הבא לעולם של הזקנים ילד 🥳🥂🥳 |
7
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
kimberli Grand(שולטת) • 7 במרץ 2025
מזל טוב פשוטו הכוסית של הפמדום❗️
ים של הצלחה עושר ועונג, הגשמת פנטזיוצ וצבירת חוויות |
4
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
טלי35(שולטת) • 7 במרץ 2025
יא, מלא מזל טוב איש קסם!!!
|
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
Re: מזל טוב פישוטו!!!
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
פישוטו • 7 במרץ 2025
StreetCat כתב/ה: מגן הנשלטים, מדריך החדשים, ממיר הנשלטות והעושה בלאגנים בצ'ט בשעות הקטנות
נסה לא לעוף מהברכות שפה, (תפרגנו לו, אבל לא יותר מידי) כוסאומו יומלדת ומגיע לך פעם בשנה ככה קצת מחמאות אז מלא מזל טוב! מאחלת לך שנים של בדסמ וצחוקים עם חברים ואינשאללה עם ההיא שתשים לך טבעת לא רק על הזין כדי לנעול אותו (או ההוא. אנחנו לגמרי נבין) שפע של בריאות וכסף, ואת האושר בדרך אתה כבר תמצא ברוך הבא לעולם של הזקנים ילד 🥳🥂🥳 רק אומר שראיתי פה איחולים מקסימים ומלבבים❤️ אבל אפס מחמאות 😁 |
2
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
פישוטו כתב/ה: StreetCat כתב/ה: מגן הנשלטים, מדריך החדשים, ממיר הנשלטות והעושה בלאגנים בצ'ט בשעות הקטנות
נסה לא לעוף מהברכות שפה, (תפרגנו לו, אבל לא יותר מידי) כוסאומו יומלדת ומגיע לך פעם בשנה ככה קצת מחמאות אז מלא מזל טוב! מאחלת לך שנים של בדסמ וצחוקים עם חברים ואינשאללה עם ההיא שתשים לך טבעת לא רק על הזין כדי לנעול אותו (או ההוא. אנחנו לגמרי נבין) שפע של בריאות וכסף, ואת האושר בדרך אתה כבר תמצא ברוך הבא לעולם של הזקנים ילד 🥳🥂🥳 רק אומר שראיתי פה איחולים מקסימים ומלבבים❤️ אבל אפס מחמאות 😁 יצאתי מגדרי על מנת להחמיא הלו הכוסית של הפמדום! מחמאה שווה! |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
פישוטו • 7 במרץ 2025
ציטוט:
יצאתי מגדרי על מנת להחמיא הלו הכוסית של הפמדום! מחמאה שווה! גם ביומולדת שלי אני מסתבך 😁 האבחנה בחוסר מחמאות הייתה מכוונת לחתולה. הכוסית של הפמדום זו בהחלט מחמאה וכבוד שאשא בגאווה עד יום מותי 😘 |
2
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
Bitchy • 7 במרץ 2025
מזל טוב נשמה 🩷✨
מעבר לצחוקים והטמטמת אתה בין האנשים היותר איכותיים שיש, כל מי שמכיר/ה אותך יודעים שהם זכו (מסכנים) אני מאחלת לך הצלחות ושמחות, שתמשיך להצחיק אותנו 😘 בע"ה זוגיות מוצלחת בעתיד (הזמן מתקתק וצריך לעבר אותך) |
2
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
פישוטו כתב/ה: ציטוט:
יצאתי מגדרי על מנת להחמיא הלו הכוסית של הפמדום! מחמאה שווה! גם ביומולדת שלי אני מסתבך 😁 האבחנה בחוסר מחמאות הייתה מכוונת לחתולה. הכוסית של הפמדום זו בהחלט מחמאה וכבוד שאשא בגאווה עד יום מותי 😘 נולדת מחדש 🤣🤣 |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
R-E-D(שולטת) • 7 במרץ 2025
מזל טוב מותק!
|
1