![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
4 במרץ 2025
Re: כל זה בדרך לזוגיות מונוגמית
לפני 3 שבועות •
4 במרץ 2025
spankit(נשלט){FLR } • 4 במרץ 2025
Bluecollar כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: זה לא הכל או כלום.
אני מוצאת זמנים בהם אני יותר מאמא/מחנכת ועונה על הצורך שלי להיות גם אישה ולענות על הצורך שלי בבדסמ. גם אם זה עם אנשים שיש לנו חיבור טוב ולא תצא מזה אהבה גדולה וזה שאני עושה את זה לא הופך אותי להוללת או לא רצינית או לשרמוטה בדיוק, אפשר גם לענות על הצורך כשיש חיבור טוב שלא במסגרת הזוגיות המלאה שכוללת יחסי שליטה, וכמובן זה ב״דרך״ למצב הכן רצוי לאורך זמן שזה קשר שכולל אהבה ושות׳. |
0
|
שולט בך בכבוד |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
שולט בך בכבוד • 7 במרץ 2025
מיצי קפיצי כתב/ה: זה צורך שקיים
ומצד שני אני לא קוף, ויכולה לחיות גם בלי. חייבת להודות שמזמנת לי זוגיות ונילית יותר מלמצוא את הדאדי של חיי כי בסופו של יום בדסם לא הוכיח את עצמו כמשהו מעבר לריגוש חולף מבחינתך ולדעתך אי אפשר גם וגם? בן זוג ונילי ומעל זה דאדי, שמלווה אותך, מכוון, מפקח, מחנך ומשתמש. |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
itchyqouteg(שולט) • 7 במרץ 2025
שולט בך בכבוד כתב/ה: מיצי קפיצי כתב/ה: זה צורך שקיים
ומצד שני אני לא קוף, ויכולה לחיות גם בלי. חייבת להודות שמזמנת לי זוגיות ונילית יותר מלמצוא את הדאדי של חיי כי בסופו של יום בדסם לא הוכיח את עצמו כמשהו מעבר לריגוש חולף מבחינתך ולדעתך אי אפשר גם וגם? בן זוג ונילי ומעל זה דאדי, שמלווה אותך, מכוון, מפקח, מחנך ומשתמש. אתה יודע שרוב האנשים מונוגמים כן? |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
itchyqouteg(שולט) • 7 במרץ 2025
לא ממש אכפת לי, היה לי כבר בחורות וניליות והיה ממש אחלה סקס ,למרות שלא הייתי במערכת יחסים בדסמית רומנטית אם אף אחת, אני די בטוח שאני יכול בלי, אבל מן הסתם אעדיף עם.
|
0
|
שולט בך בכבוד |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
שולט בך בכבוד • 7 במרץ 2025
itchyqouteg כתב/ה: שולט בך בכבוד כתב/ה: מיצי קפיצי כתב/ה: זה צורך שקיים
ומצד שני אני לא קוף, ויכולה לחיות גם בלי. חייבת להודות שמזמנת לי זוגיות ונילית יותר מלמצוא את הדאדי של חיי כי בסופו של יום בדסם לא הוכיח את עצמו כמשהו מעבר לריגוש חולף מבחינתך ולדעתך אי אפשר גם וגם? בן זוג ונילי ומעל זה דאדי, שמלווה אותך, מכוון, מפקח, מחנך ומשתמש. אתה יודע שרוב האנשים מונוגמים כן? אבל שאלתי אותה, לא את כולם, מעבר לזה שאפשר להגדיר דברים ולהתאים כדי שעדיין יהיה בגבולות וגם מונוגמי. |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
JustNobody{His} • 7 במרץ 2025
אני כבר לא רווקה אבל חייבת להתייחס.
ממש לאחרונה נכנסתי לקשר מונוגמי עם הגבר הכי מושלם בעולם, אבל ונילי. אילו הייתם שואלים אותי לפניו האם אני מסוגלת להיות עם אדם שאין לו נגיעה בבדס"מ, התשובה הייתה חד משמעית לא. מה לעשות שהעולם זימן אליי אדם שאין לו עניין בזה? גיליתי שהרצון שלי להיות איתו והאהבה שלי אליו, חזקים בכמה רמות מהיצר הבדס"מי שלי, שהאמנתי שתבוע בי כל כך עמוק. מצחיק בעיניי ![]() |
2
|