chupu(נשלט) |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
מזוגיות ונילית לflr
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
chupu(נשלט) • 7 במרץ 2025
אני בזוגיות כבר 4 שנים. אחרי שבשנים האחרונות השלמתי עם הזהות הבדסמית שלי (אני נשלט) והתחלתי לחקור ולקרוא המון, לפני שנה וחצי אזרתי אומץ והצלחתי לשתף את בת הזוג שלי. היא די זרמה איתי ומאז התחלנו לשלב כל מיני דברים בכל מה שקשורים בעיקר לחיי המין. כל פעם אני מנסה להביא עוד משהו חדש ולהראות לה עוד על העולם הזה. אחרי ההתנסויות האלה הבנתי לאחרונה שמעבר למשחק מיני הצורך להיות נשלט הוא צורך נפשי ומאד הייתי רוצה לשנות את הזוגיות שלנו מוונילית לflr. אנחנו לא גרים ביחד (אני בדירת שותפים והיא אצל ההורים) ככה שאנחנו לא 24/7 ביחד וגם שאנחנו ביחד לרוב אנחנו נמצאים עם עוד אנשים בבית.
אני עוד די חדש בעולם והייתי שמח לטיפים איך בכל זאת אפשר לשלב את השליטה במערכת היחסים למרות החוסר באינטימיות ברוב היום והעובדה שאנחנו לא נמצאים ביחד חלק ניכר מהזמן. חוץ מזה הייתי גם שמח לטיפים על איך להסביר לה על המושא הזה של flr ולתת לה את הכלים לשלוט בי בעצמה, כרגע, בהתנסויות שלנו אני מרגיש הרבה פעמים שאני שולט מלמטה למרות שלפעמים פתאום יוצאת ממנה השולטת שהייתי רוצה שהיא תהיה והייתי רוצה לתת לה כלים שיעזרו לה להיות כזאת ללא העזרה שלי תודה מראש ☺️ |
6
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
7 במרץ 2025
calmsea(נשלט) • 7 במרץ 2025
מאחרים תקבל תשובות, ממני סתם מחמאה שיש לך פרופיל ממש יפה.
|
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
8 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
8 במרץ 2025
A Ravenclaw(נשלט) • 8 במרץ 2025
רעיונות שעולים לראש ב2 בלילה:
א. חגורת צניעות: קשור למיניות אבל גם חורג מעבר לה, ולכן דרך טובה בעיני להתקדם לFLR. ב. עשה זאת בעצמך: גם בלי שהיא תקצה מטלות, אפשר להיות קשוב לצרכים שלה ולחפש הזדמנויות למחוות פרקטיות ורומנטיות כאחת. אולי היא תתרגל ותתחיל לבקש אותן בעצמה. ואולי לא, אבל עדיין בפועל תשרת את בת הזוג האהובה שלך, מה רע. ג. לקרוא ביחד חומרים/סיפורים להשראה (מצריך תקשורת מינית למתקדמים?). המציג אינו יועץ השקעות טלח |
7
|
chupu(נשלט) |
![]()
לפני 3 שבועות •
8 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
8 במרץ 2025
chupu(נשלט) • 8 במרץ 2025
A Ravenclaw כתב/ה: רעיונות שעולים לראש ב2 בלילה:
א. חגורת צניעות: קשור למיניות אבל גם חורג מעבר לה, ולכן דרך טובה בעיני להתקדם לFLR. ב. עשה זאת בעצמך: גם בלי שהיא תקצה מטלות, אפשר להיות קשוב לצרכים שלה ולחפש הזדמנויות למחוות פרקטיות ורומנטיות כאחת. אולי היא תתרגל ותתחיל לבקש אותן בעצמה. ואולי לא, אבל עדיין בפועל תשרת את בת הזוג האהובה שלך, מה רע. ג. לקרוא ביחד חומרים/סיפורים להשראה (מצריך תקשורת מינית למתקדמים?). המציג אינו יועץ השקעות טלח לגבי א, האמת שאנחנו משתמשים לפעמים בחגורת צניעות וזאת לגמרי הייתה דרך טובה להכניס אותה לעולם הזה. כשחשפתי אותה לעולם הזה גם סיפרתי לה על החגורות צניעות והזמנתי והתחלנו לשחק עם זה קצת ובזמן המלחמה די זנחנו את זה. לאחרונה היא פתאום העלתה את זה שמזמן לא הייתי נעול ואולי הגיע הזמן לחזור לזה. הייתי בעננים שזה בא ממנה וזה ריגש אותי בטירוף וגם שיתפתי אותה בזה ששמחתי שזה בא ממנה. פשוט אני מרגיש שזה עדיין בגדר משחק מקדים והייתי רוצה להעלות את זה שלב אחד קדימה ממשחק לחלק מהיום יום ואת זה אני קצת מתקשה להעביר לה. ויש לך מאמרים/סיפורים מעניינים אולי להמליץ עליהם? |
2
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
8 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
8 במרץ 2025
researcher(שולטת) • 8 במרץ 2025
קודם כל, כל הכבוד על הדרך שעשיתם, אני באמת מעריכה את האומץ שלך לשתף את הבת זוג בווריאציה חדשה של זוגיות זה לא פשוט, וזה שיש ביניכם פתיחות ונכונות להתנסות זה כבר המון.
אני לא מתיימרת להיות מבינה גדולה וגו. אבל יכולה לשתף ממה שאנחנו חווינו ומהדרך שלנו.. אני לגמרי מבינה את המשיכה לרעיון של FLR אבל אני גם חושבת שחשוב להיות מציאותיים—הרבה פעמים קל להישאב לפנטזיה של זה, אבל במציאות זה מורכב יותר ממה שנדמה. אנחנו לדוגמא ניסנו לקחת את הזוגיות לכיוון הזה, ובסוף הבנו שלנו זה פחות מתאים. זה לא אומר שאי אפשר לשלב אלמנטים של שליטה ביום-יום, פשוט במינון ובצורה שמתאימה לשני הצדדים. אם כרגע הדינמיקה שלכם יותר נוטה לכך שאתה "שולט מלמטה", יכול להיות שהיא עדיין לא לגמרי מבינה או מרגישה בנוח עם הרעיון של שליטה מחוץ להקשר המיני. לפעמים הצד השני במיוחד אם הוא לא נחשף לזה בעצמו ועבר תהליך גילוי החקירה צריך עוד זמן לעכל ולהבין שהשליטה לא חייבת להיראות כמו בסרטים אלא להיות משהו שיתאים לכם ולדינמיקה הזוגית שלכם. בגלל שאתם לא חיים יחד ואין הרבה אינטימיות יומיומית, אפשר לשלב אלמנטים קטנים של שליטה במהלך היום, דברים שלא דורשים נוכחות פיזית: למשל משימות קטנות - לשלוח לך הנחיות במהלך היום (מה ללבוש, מה לשתות, איך לפתוח לה את הדלת כשאתם נפגשים, כמה לעשן, תמונות מסויימות, תנוחות מסויימות , קבלת אישורים על כל מיני דברים לקבוע כללים לגבי איך אתה פונה אליה או מגיב לה. ואנחנו מאוד אוהבים טקסים קבועים משהו קטן כמו לשלוח לה הודעת בוקר בניסוח מסוים או לתת לה דין וחשבון על משהו יומיומי. או לדוגמא שאני חוזרת הביתה הוא מוריד לי את הנעל מנשק אותם ומביא לי נעלי בית. לא יושב לפני שאני מתיישבת וכו'. גם דברים שאפשר להראות סתם מנומס לפתוח לה את הדלת של הרכב וכו'. בסופו של דבר, אם היא לא מרגישה בנוח לקחת שליטה באופן טבעי, להעמיס עליה מאמרים ורעיונות לא בהכרח יהיה הדרך הנכונה תן לה מרחב לחקור בעצמה ולמצוא את הדרך שלה לשלב את זה. בהצלחה ♥️ |
7
|
chupu(נשלט) |
![]()
לפני 3 שבועות •
9 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
9 במרץ 2025
chupu(נשלט) • 9 במרץ 2025
researcher כתב/ה: קודם כל, כל הכבוד על הדרך שעשיתם, אני באמת מעריכה את האומץ שלך לשתף את הבת זוג בווריאציה חדשה של זוגיות זה לא פשוט, וזה שיש ביניכם פתיחות ונכונות להתנסות זה כבר המון.
אני לא מתיימרת להיות מבינה גדולה וגו. אבל יכולה לשתף ממה שאנחנו חווינו ומהדרך שלנו.. אני לגמרי מבינה את המשיכה לרעיון של FLR אבל אני גם חושבת שחשוב להיות מציאותיים—הרבה פעמים קל להישאב לפנטזיה של זה, אבל במציאות זה מורכב יותר ממה שנדמה. אנחנו לדוגמא ניסנו לקחת את הזוגיות לכיוון הזה, ובסוף הבנו שלנו זה פחות מתאים. זה לא אומר שאי אפשר לשלב אלמנטים של שליטה ביום-יום, פשוט במינון ובצורה שמתאימה לשני הצדדים. אם כרגע הדינמיקה שלכם יותר נוטה לכך שאתה "שולט מלמטה", יכול להיות שהיא עדיין לא לגמרי מבינה או מרגישה בנוח עם הרעיון של שליטה מחוץ להקשר המיני. לפעמים הצד השני במיוחד אם הוא לא נחשף לזה בעצמו ועבר תהליך גילוי החקירה צריך עוד זמן לעכל ולהבין שהשליטה לא חייבת להיראות כמו בסרטים אלא להיות משהו שיתאים לכם ולדינמיקה הזוגית שלכם. בגלל שאתם לא חיים יחד ואין הרבה אינטימיות יומיומית, אפשר לשלב אלמנטים קטנים של שליטה במהלך היום, דברים שלא דורשים נוכחות פיזית: למשל משימות קטנות - לשלוח לך הנחיות במהלך היום (מה ללבוש, מה לשתות, איך לפתוח לה את הדלת כשאתם נפגשים, כמה לעשן, תמונות מסויימות, תנוחות מסויימות , קבלת אישורים על כל מיני דברים לקבוע כללים לגבי איך אתה פונה אליה או מגיב לה. ואנחנו מאוד אוהבים טקסים קבועים משהו קטן כמו לשלוח לה הודעת בוקר בניסוח מסוים או לתת לה דין וחשבון על משהו יומיומי. או לדוגמא שאני חוזרת הביתה הוא מוריד לי את הנעל מנשק אותם ומביא לי נעלי בית. לא יושב לפני שאני מתיישבת וכו'. גם דברים שאפשר להראות סתם מנומס לפתוח לה את הדלת של הרכב וכו'. בסופו של דבר, אם היא לא מרגישה בנוח לקחת שליטה באופן טבעי, להעמיס עליה מאמרים ורעיונות לא בהכרח יהיה הדרך הנכונה תן לה מרחב לחקור בעצמה ולמצוא את הדרך שלה לשלב את זה. בהצלחה ♥️ ברור לי שלא בטוח שסגנון חיים כזה במתכונת של 24/7 יתאים לנו וגם אם כן יש עוד דרך ארוכה שצריך לעבור. אבל נתת לי אחלה רעיונות להתחיל מהם את הדרך אז המון תודה🙏🏻 |
1
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני 3 שבועות •
11 במרץ 2025
לפני 3 שבועות •
11 במרץ 2025
אליפסה(שולטת) • 11 במרץ 2025
כייף לקרוא אותך. ונשמע שיש ביניכם חיבור טוב, שזורם ומתפתח. זכיתם.
אני אומרת, פשוט להמשיך לשתף ולדבר על דברים. לא לשמור בלב. תהיה סבלני ותן לה זמן לעבור את הדרך שלה. לאט לאט זה יגיע ממנה. אי אפשר לזרז את זה. |
2
|