![]() |
![]()
לפני שבועיים •
18 במרץ 2025
הכרויות און ליין
לפני שבועיים •
18 במרץ 2025
LOKI Loko • 18 במרץ 2025
שכל אחד ואחת שמעוניינים בהכרות חדשה
מוזמנים להציג את עצמם ומה מחפשים וחשוב בשבילהם |
2
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
18 במרץ 2025
Re: הכרויות און ליין
לפני שבועיים •
18 במרץ 2025
masoul • 18 במרץ 2025
LOKI Loko כתב/ה: שכל אחד ואחת שמעוניינים בהכרות חדשה
מוזמנים להציג את עצמם ומה מחפשים וחשוב בשבילהם תודה לוקי. האתר בן 22 שנה כמדומני, ותראה מה זה, חיכינו לך, 22 שנה חיכינו לך, שתפתח לנו שרשור הכרויות. פייר? הזדקנתי קצת עד שהגעת. הזמן לא זז עד שהגעת. אבל עכשיו אחרי שפתחת לנו שרשור הכרויות, זהו. עכשיו אפשר להתחיל. תודה לוקי לוקו. תודה לך. אין לך מושג כמה הוקל לי. תודה לוקי. יש לוחות לוקי, בדיוק בדיוק בשביל זה ויש פורום לוקי, בשביל שיח, ולא בשביל להציף אותו במודעות הכרויות. או בשרשורי הכרויות. אפילו לא כשנואשים, אפילו אפילו לא כשנואשות. ואפילו אפילו לא כשנואשות אחרי הלוחות, גם אז- לא. לוחות להכרויות לוקי. פורומים לשיח בדסמי. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי מרץ 18, 2025 6:42 am, סך-הכל נערך 2 פעמים |
3
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
18 במרץ 2025
מגניב. הלוואי יצא מזה משהו טוב 😉
לפני שבועיים •
18 במרץ 2025
טלי35(שולטת) • 18 במרץ 2025
LOKI Loko כתב/ה: שכל אחד ואחת שמעוניינים בהכרות חדשה
מוזמנים להציג את עצמם ומה מחפשים וחשוב בשבילהם מחפשת נשלט עם לב טוב, חוש הומור וראש זדוני תואם לשלי. *לא נשוי ולא עם זקן* *תגיות*: מתמסר; FLR ; כירבולים; אנטנה של רכב; מה שתרצי; נשיכות; אפטר קייר; מזגן על 16 מעלות ופוך; מסז' ברגליים; בינג' משחקי הכס; סטראפ-און; פורסד בי; ים עם בירה; מדורה; אורגזמות_שלי; נחל כזיב בסתיו; סטייקים_רייר; קפה ומאפה; לספוג בשבילי; להעיז לסכן את הלב כדי למצוא משהו טוב. |
7
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
18 במרץ 2025
לפני שבועיים •
18 במרץ 2025
StreetCat(שולטת) • 18 במרץ 2025
masoul כתב/ה: LOKI Loko כתב/ה: שכל אחד ואחת שמעוניינים בהכרות חדשה
מוזמנים להציג את עצמם ומה מחפשים וחשוב בשבילהם תודה לוקי. האתר בן 22 שנה כמדומני, ותראה מה זה, חיכינו לך, 22 שנה חיכינו לך, שתפתח לנו שרשור הכרויות. פייר? הזדקנתי קצת עד שהגעת. הזמן לא זז עד שהגעת. אבל עכשיו אחרי שפתחת לנו שרשור הכרויות, זהו. עכשיו אפשר להתחיל. תודה לוקי לוקו. תודה לך. אין לך מושג כמה הוקל לי. תודה לוקי. יש לוחות לוקי, בדיוק בדיוק בשביל זה ויש פורום לוקי, בשביל שיח, ולא בשביל להציף אותו במודעות הכרויות. או בשרשורי הכרויות. אפילו לא כשנואשים, אפילו אפילו לא כשנואשות. ואפילו אפילו לא כשנואשות אחרי הלוחות, גם אז- לא. לוחות להכרויות לוקי. פורומים לשיח בדסמי. לפעמים כדאי להקשיב לדיסני: "אם אין לך משהו נחמד לומר, מוטב שלא תאמר כלום.." |
16
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
18 במרץ 2025
לפני שבועיים •
18 במרץ 2025
masoul • 18 במרץ 2025
StreetCat כתב/ה: masoul כתב/ה: LOKI Loko כתב/ה: שכל אחד ואחת שמעוניינים בהכרות חדשה
מוזמנים להציג את עצמם ומה מחפשים וחשוב בשבילהם תודה לוקי. לפעמים כדאי להקשיב לדיסני: "אם אין לך משהו נחמד לומר, מוטב שלא תאמר כלום.." את כמובן צודקת. תודה עבור הטיפ הנפלא. תרשי לי להשיב לך בטיפ משלי, ומתנצל שאין לי סרטון לצרף. בבקשה: אמא שלי תמיד היתה אומרת: " אל תיתן עצות וטיפים שאתה עצמך לא משתמש בהם" |
0
|