כלובי |
לפני 20 שנים •
9 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 בנוב׳ 2004
כלובי • 9 בנוב׳ 2004
בטח...
|
|
אנפת לילה |
לפני 20 שנים •
10 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בנוב׳ 2004
אנפת לילה • 10 בנוב׳ 2004
[
ציטוט: quote="דניאל."]
הפוסט לא מתוך כעס אלא השתעשעות ורחמים [/] השתעשעות ורחמים..... זה לא סוג של התנשאות? |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
10 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בנוב׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 10 בנוב׳ 2004
ציטוט: השתעשעות ורחמים..... זה לא סוג של התנשאות?
אוי לא, רק שהליגה נגד התנשאות לא תגיע לפה, אחרת אני מת... |
|
חתולת הלילה |
לפני 20 שנים •
10 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בנוב׳ 2004
חתולת הלילה • 10 בנוב׳ 2004
אם המטרה היא באמת ללמד מישהו, למה לעשות את זה בפורום? בשביל מה יש תיבת הודעות? לשם מה להלבין פניו של אדם ברבים?
להתנשא מעל מישהו שפחות טוב ממך בתחום מסוים לא עושה אותך גדול יותר. להיפך. ותיקונים בפורום נגועים בהתנשאות הזו. מי שבאמת רוצה ללמד- ימצא את הדרך המכבדת אותו ואת הלומד. וזאת, כמובן, אם הלומד בכלל רוצה ללמוד. האין זו חלק ממהות ה- BDSM? |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 20 שנים •
10 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בנוב׳ 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 10 בנוב׳ 2004
ליבה כתב/ה: האין זו חלק ממהות ה- BDSM? כלומר, סשן תיקון שגיאות כתיב? |
|
חתולת הלילה |
לפני 20 שנים •
10 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בנוב׳ 2004
חתולת הלילה • 10 בנוב׳ 2004
אם זה הקיק של מישהו- שיהיה לו לבריאות.
אני מדברת על BDSM ככלי ללמידה ולא ככלי להכלמת הצד השני. |
|
דני בוי |
לפני 20 שנים •
11 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 בנוב׳ 2004
דני בוי • 11 בנוב׳ 2004
אנפת לילה כתב/ה: [
ציטוט: quote="דניאל."]
הפוסט לא מתוך כעס אלא השתעשעות ורחמים [/] השתעשעות ורחמים..... זה לא סוג של התנשאות? לשאול שאלות כאלו כמו ששאלת הרגע זה לא סוג של התנשאות ? להשתעשע זה לא התנשאות, לרחם זה להרגיש סימפטיה והזדהות עם מצוקה נפשית לדוגמא של בן אדם. ואגב המתנשא על המתנשא פטור, לא שמעת על החוק החדש ? ליבה יפה כתבת, אהבתי אני באופן אישי לא מרגיש נעלב או שפניי הולבנו באמת שלא, אבל אולי יש כמה "מוגבלי כתיב נכון" שכן נעלבו או התרגזו. מעניין איך בכיתה ד' קיבלתי ציון טוב מאד (9) על כתיב |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
11 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 בנוב׳ 2004
ים_yam(לא בעסק) • 11 בנוב׳ 2004
אולי יש אפשרות להתקין speller בפונקציות כמו שיש ב word ואז לכל הדיסלקטים תהיה שמחה ואורה ויפסיקו שירשורים מתנשאים למינהם.
חוצמזה - ידוע שלדיסלקטים יש אינטיליגנציה גבוהה מהממוצע! הא לכם! |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
11 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 בנוב׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 11 בנוב׳ 2004
ציטוט: ולי יש אפשרות להתקין speller בפונקציות כמו שיש ב word
רעיון יותר טוב הוא, שבמקום להעמיס על הפורום שלא לצורך, אותם יחידי סגולה אשר מתקשים (בין אם בשל דיסלקציה, עצלנות או טמטום) בכתיבה והקדלה, פשוט יעבירו פוסטים חשובים ו\או ארוכים בוורד, וכך יחסכו לעצמם בושות. אני הייתי נוהג לעשות את זה, לפני שנים, כשעוד הקדלתי רע, פשוט כדי לא להיראות טיפשי יותר ממה שכבר נראיתי. |
|
אריאנה(שולטת) |
לפני 20 שנים •
11 בנוב׳ 2004
מקבי, קפצתי ל"מלכודת" שלך
לפני 20 שנים •
11 בנוב׳ 2004
אריאנה(שולטת) • 11 בנוב׳ 2004
רק מפני שהיא שיעשעה אותי עד מאוד:
מקבי כתב/ה: ציטוט: ולי יש אפשרות להתקין speller בפונקציות כמו שיש ב word
רעיון יותר טוב הוא, שבמקום להעמיס על הפורום שלא לצורך, אותם יחידי סגולה אשר מתקשים (בין אם בשל דיסלקציה, עצלנות או טמטום) בכתיבה והקדלה, פשוט יעבירו פוסטים חשובים ו\או ארוכים בוורד, וכך יחסכו לעצמם בושות. אני הייתי נוהג לעשות את זה, לפני שנים, כשעוד הקדלתי רע, פשוט כדי לא להיראות טיפשי יותר ממה שכבר נראיתי. מקבי, "הקדלה" = צ"ל: הקלדה כ"כ לגבי "הקדלתי" ובהזדמנות חגיגית זו [אף על פי שברור לי שאין קשר בין נושא הפוסט הנוכחי לבין ה"טיק" הפרטי שלי] אני מביעה בזאת, קֳבַל-עַם-ועֶדָה, את התנצלותי - מראש - כלפיי כל מי שמקבל ממני תגובות בנוסח דלעיל. לא שאני פרופסור ללשון עברית, ולא שאני משועממת או צינית או מתנשאת.. זה פשוט חזק ממני. מוֹדָה ומתוודה. דניאל, ההתנצלות מכוונת גם כלפיך שבת שלום |
|