|
|
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
blackheart • 31 במרץ 2025
אני לרוב לא מסבירה את עצמי.
אני יכולה להבין את הצורך של הצד השני. אבל לא תפקידי למלא לצד השני אף צורך בפלטפורמה הזו של הכלוב. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
Seayam • 31 במרץ 2025
בלת"ק.
לא חשוב להם לדעת. הם מנהלים משא ומתן. זו שאלה שמטרתה להוציא ממך את הסיבות שלך, כדי שיוכלו להוכיח לך שאת טועה. מתישהו לימדו אותם שלא לכבד תשובות של אנשים זה אסרטיביות, ומפה לשם את מוצאת את עצמך חוסמת אנשים שמנסים להסביר לך למה 75 זה ה 30 החדש. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
hypnoking(שולט) • 31 במרץ 2025
יצא לי לעשות סשנים של היפנוזה אירוטית בהתכתבות בלבד עם ארבעה אנשים עד עכשיו
שלושה מהן עשו לי גוסטינט מוחלט אחרי הסשן השני (לפעמים זה אפילו התחיל באמצע הסשן השני) ואפילו לא אמרו שהן לא רוצות יותר או נתנו סיבה כלשהי- הן פשוט הפסיקו לענות לגמרי עם הרביעית עוד המשכנו להתכתב לתקופה קצרה גם אחרי שהפסקנו לעשות סשנים עד שהיא אמרה שהיא לא רוצה לדבר יותר והסבירה למה- כיבדתי את מה שהיא אמרה והמשכתי הלאה מצד אחד לא צריך להיכנס לפרטי פרטים למה רוצים להפסיק או לנתק קשר מצד שני צריך להיות גם הוגנים אחד לשני\ה ולפחות להגיד במשפט אחד (לדעתי לא צריך יותר) שרוצים להפסיק ולמה ולא פשוט להתעלם מהבנאדם ולגמרי להפסיק לענות לו |
|
|
| sampwan |
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
sampwan • 31 במרץ 2025
אתן לך דוגמא- פעם יצאתי לדייט ומישהי מצאה חן בעיני אך הבנתי שהיא לא מעוניינת.
לא היה לי מושג למה- שאלתי אותה והיא אמרה שהגעתי מזיע לדייט (באמת קצת רצתי לשם באותו יום), ששאלתי אותה אם בא לה לצאת לטייל לפני שסיימה את כל המשקה ועוד דברים כאלו שבהחלט ניתן לשפר, ודווקא למדתי מזה. אני יודע שאלו דברים פעוטים שחלקם נסיבתיים ובחלקם בשמחה הייתי משפר גם בשבילה ,. למדתי מזה שאם זה מעניין אותי אז שווה לשאול מה הסיבה לדחיה. ברור שזה שונה מאשר רק התכתבות וירטואלית או שיחת טלפון, אבל אולי יש דברים על אותו עקרון. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
האנשה עצמית(קינקי) • 31 במרץ 2025
כש ״מקבלים דחייה״ זה אומר שאין התאמה.
זה לא אומר שמישהו עשה משהו לא בסדר, גם לא שיש לו משהו שדורש תיקון. זו לפחות דעתי. הסיבה לשאלה -- מבחינתי יכולה להגיע מסיבה אחת עיקרית. כדי לדעת אם אין כאן אי הבנה. כדי לנסות ולחזק את הידיעה שבאמת אין ככאן התאמה ולא משהו אחר. אני לא חושב שיש חובה לספר ״למה לא״. יחד עם זאת. - זה מכבד לשתף ולא ממקום של לתת פתח או להזמין נסיונות שכנוע (מיותרים). פשוט כי כולנו בני אדם שהיו רוצים שיכבדו אותנו כשם שאנחנו מכבדים אחרים. כי אם התקיימה כבר השיחה, כנראה ששני הצדדים היו רוצים להכניס עוד מישהו לחייהם. ועל הבסיס הזה, אפשר להבין, לשתף ולאחל הצלחה בחיוך ומכל הלב עם האנשים הבאים. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
לפני 11 חודשים •
31 במרץ 2025
-DNA-(נשלטת) • 31 במרץ 2025
אני חושבת שעצם הרצון לדעת הוא התשובה לשאלה.
כשיש צורך להסביר אי משהו בשיחה ראשונה/ית, מדובר בחוסר התאמה. זה הכל. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
TUYA • 1 באפר׳ 2025
רק כדי להמשיך את התקשורת איתך.
|
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 1 באפר׳ 2025
אני כל הזמן קוראת ״למה סורבה?״
וזאת שאלה מעולה! כי באמת למה סורבה כשאפשר גלידה? ולעניין הסורבו… דווקא תמיד זה הרגיש לי הגיוני. כמו בראיונות עבודה שאת רוצה לדעת למה לא קיבלו אותך כדי להשתפר. |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
bossdog(שולט) • 1 באפר׳ 2025
צריך להבחין מתי זה כדי למשוך את השיחה ולקבל יחס ומתי זה אמיתי כי אותו אחד מנסה להיות הגרסא הכי טןבה של עצמו וביקורת חיצונית היא לא דבר רע (לרוב יהיה קל להבין את זה לפי ההודעות שקדמו לאותו סירוב
לאיך הבנאדם דיבר לפני ובאיזו גישה הוא הגיע) אבל זה לא משהו שהייתי מבקש נגיד ממישהי שדיברתי איתה 3 דקות כי זה פשוט לא רלוונטי ואין סיכוי שהיא תכיר אותי מספיק כדי להעביר עלי ביקורת כלשהי בונה ככל שתהיה אז אומרים שלום ובהצלחה לשני הצדדים |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 1 באפר׳ 2025
אני מודה שאני לפעמים לא אומרת כי כמו שאמרת, הם לא בעלי זכות לעולם הפנימי שלי
אבל גם מעבר לזה, אני חוששת שבעתיד יפתחו פרופילים מזויפים שמתאימים למה שחיפשתי מתוך המידע החדש שחיפשתי על למה לא התאימו |
|
|