|
|
לפני שנה •
2 במרץ 2025
לפני שנה •
2 במרץ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 2 במרץ 2025
אני לא רואה אפשרות שמישהי תשלוט בי מבלי שאני אוהב אותה.
אוהב ואעריץ. לגבי הצד השני, אין לי מושג. |
|
|
|
|
לפני שנה •
2 במרץ 2025
לפני שנה •
2 במרץ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 2 במרץ 2025
אהבה בבדסמ זה ממכר, זה חזק פי אלף, זה השלב הבא, זה יותר מכל סם.
לנו יש שני מרחבים: זה שבין בעל ואשה (אהבה חזקה, קצת שחוקה, מופרעת מאוד על ידי היומיום) ואהבה בדסמית. האהבה הבדסמית היא בדיוק המקום ששומר עליי מפני שחיקה, שאני מרגישה עדיין מאוהבת. יש שם רק את שנינו ואת הדבר הטהור שיש בינינו. |
|
|
|
|
לפני שנה •
3 במרץ 2025
לפני שנה •
3 במרץ 2025
QueenBitch • 3 במרץ 2025
► bondman כתב/ה: אני לא רואה אפשרות שמישהי תשלוט בי מבלי שאני אוהב אותה.
אוהב ואעריץ. לגבי הצד השני, אין לי מושג. לגמרי |
|
|
|
|
לפני שנה •
3 במרץ 2025
לפני שנה •
3 במרץ 2025
QueenBitch • 3 במרץ 2025
► פרלין כתב/ה: אהבה בבדסמ זה ממכר, זה חזק פי אלף, זה השלב הבא, זה יותר מכל סם.
לנו יש שני מרחבים: זה שבין בעל ואשה (אהבה חזקה, קצת שחוקה, מופרעת מאוד על ידי היומיום) ואהבה בדסמית. האהבה הבדסמית היא בדיוק המקום ששומר עליי מפני שחיקה, שאני מרגישה עדיין מאוהבת. יש שם רק את שנינו ואת הדבר הטהור שיש בינינו. מדהים❤️ |
|
|
|
|
לפני שנה •
3 במרץ 2025
לפני שנה •
3 במרץ 2025
סווריןן • 3 במרץ 2025
נאמר זאת הפוך: אדם בדסמי--לא שרוצה בדסמ כתבלין, אלא כמי שעבורו שליטה/נשלטות הן מימד זהותי--לא יכול לחוות אהבה מחוץ לקשר שהוא גם בדסמי. אחרת הוא חי בארון, לא מביא לאהבה משהו מאוד עמוק ומכונן בו...
זה לא אומר שקשר בדסמי הוא בהכרח אוהב, או שכל קשר בדסמי אמור להוביל לאהבה. עונג הדדי זה סבבה. |
|
|
|
|
לפני שנה •
3 במרץ 2025
לפני שנה •
3 במרץ 2025
Kitty frank • 3 במרץ 2025
מסכימה מאוד עם סוורין. אהבה, קשורה באיזו תחושת של נוחות, שנגרמת מזה שהאדם השני מבין אותנו. אני לא יכולה לדמיין את עצמי מרגישה ככה עם מישהו וונילי. לווא דווקא בגלל הפרקטיקות עצמן, אלא איזה חוש דרמטי ומוקצן, שאם לא יהיה באדם לידי אני ארגיש ''יותר מדי'', ואז אנסה לצמצם את עצמי ולא ארגיש בנוח.
|
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
Re: התאהבות ביחסים בידיאסמים
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
bossdog(שולט) • 1 באפר׳ 2025
► Blue Puppy כתב/ה: התאהבות והיסחפות בין שולטים/שולטות לנשלטים/נשלטות
בתחילת כל קשר חדש יש ריגוש מאוד גבוה וציפיה לפעמים הדרך לאובססיביות אפילו קלה ההתמסרות ו או הרצון לטוטאליות איך אתם מבחינים בין זה לבין אהבה? אן שמבחינתכם מערכת יחסים של שליטה היא כמו מערכת יחסים ונילית? בין אם מונוגמית או לא. המושג אהבה הוא רחב ואני הבנתי שאפשר לאהוב בכל מיני דרכים ןלכן בקשר בדסמי עמוק אני בהכרח רואה גם התאהבות מסויימת אם זה הקשר המרכזי אני לא רואה סיבה לא לתת לחלק הרומנטי לפרוח אם הוא קיים אם זהו קשר עם גבולות ברורים כמו קשר משני אז בתור שולט יש לי אחריות לגדר את הרגשות האלה לא כדי להקטין אותם אלא כדי לתת להם מקום בתוך הקשר אבל בלי שהם יזלגו למחוזות שלא תכננו להגיע אליהם מקווה שאת לא רואה התמסרות ואובססיביות קלה כדבר רע בעיני זה מדהים |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 1 באפר׳ 2025
נתקעתי על היסחפות.
בדסמ לא אמור לכלול אהבה ורגש? למה יש הפרדה? למה שלא תהיה אהבה והתאהבות? אנחנו אנשים עם רגשות וערך עצמי הרבה לפני שאנחנו שולטת ונשלט. אני לא מבינה איך אפשר שלא לפתח רגש (חיבה, עניין...) כשאת נפגשת עם אדם לאורך זמן. אדם שלא מעניין אותי לא אפגש אתו. אם לא אכפת לי ממנו איך אוכל להיות בתשומת לב אליו, להבין אותו, לחדור אליו, להביא אותו למקומות שאני רוצה? וכשהיחסים לא מתקדמים לאיזה מקום של רגש הם בסוף יגמרו כי ריגוש זה משהו שדי מהר נגמר. הרבה לפני יופי ... ואנו לגמרי אדם להתאהב בו |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
MyLexicon • 1 באפר׳ 2025
בדסמ בלי אהבה זה כמו נר.
זה יבער, יאיר אבל בסוף זה יכבה ויתכלה. ככל שהנר יבער חזק יותר, ככה הוא גם יגמר מהר יותר. לא סתם אנשים שהם לא זוגות "בחיים" מתקלרים ונפרדים תוך חודש פה. כמה פעמים ראינו פה פוסטים מהללים לשולט/ת, ותוך שבוע כל ההלל הזה נעלם... בלי אהבה זה פשוט לא מחזיק. זה יכול להיות כיף, מחרמן, מסעיר, מרגש אבל זה לונה פארק של רגשות שבסוף מסתיים |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
לפני 11 חודשים •
1 באפר׳ 2025
Carvalho • 1 באפר׳ 2025
אני מניח שאפשר לחוות את זה גם במפגשים חד-פעמים בהנחה ששני הצדדים מסכימים לכך.
אבל אני באמת מאמין, לפחות עבורי, ש-בדסמ הוא בעיקר בחוויה המינית וכמו בזוגיות שהיא ונילית בעיקרה, החוויות המיניות העוצמתיות ביותר הן אלו שמעורבים בהן רגשות. בדסמ מאפשר , בעיניי, להגיע לחיבור רגשי עמוק יותר, ברובד שיוצר קירבה גדולה , כי מטבעו של הבדסמ שבו יש צד מוביל וצד מובל, הוא דורש אמון וביטחון רב אחד בשניה ולזה אפשר להגיע בצורה הנכונה ביותר בתקשורת זוגית מיטבית. |
|
|