![]() |
![]()
לפני שבוע •
1 באפר׳ 2025
לפני שבוע •
1 באפר׳ 2025
אוקיינוס(נשלטת) • 1 באפר׳ 2025
יש אהבה עמוקה מאוד, אבל זאת לא אהבה רומנטית.
איכפת לי מאוד מהאדון שלי, אנחנו מדברים על דברים של הא ודא והוא מהאנשים הראשונים שאני מספרת להם דברים מסוימים. אבל לצורך העניין - אין לי כמיהה לקיים איתו חיים משותפים או דברים אחרים שקשורים לרוב לזוגיות. שמה בכוכבית אבל - אני א.מונוגמית, ככה שאני יכולה "להרשות לעצמי" לפצל את הקשרים שלי. היו גם מקרים שהיו רגשות רומנטיים וזה לא התאים אז התפצלנו, או במקרים אחרים - מערכות יחסים רומנטיות לכל דבר, שכוללות אלמנטים של מיניות בדסמית. |
1
|
![]() |
![]()
לפני 6 ימים •
2 באפר׳ 2025
לפני 6 ימים •
2 באפר׳ 2025
הוא(שולט) • 2 באפר׳ 2025
כל זוג וקשר ורמות הרגש שמסתדרות להם וכשעושים זום אין לכל זוג אז לכל יחידה בקשר רמה רגשית שונה.
וחשוב לזכור שלכל קשר יש אבולוציה ודינמיקה משלו שכרוך ברמות הרגש לאורך משך הקשר. אין לערב אהבה עם אובססיה או אמפטיה אלה חיות אחרות . אובססיה תוצר של פחדים . אמפטיה זה MUST בכל קשר מהרגע הראשון שהוא נוצר. |
1
|
![]() |
![]()
לפני 5 ימים •
4 באפר׳ 2025
לפני 5 ימים •
4 באפר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 4 באפר׳ 2025
אל תתאהבו
זה סתם כואב #אחת_שיודעת 🥺 |
0
|
![]() |
![]()
לפני 5 ימים •
4 באפר׳ 2025
לפני 5 ימים •
4 באפר׳ 2025
dominica(נשלטת) • 4 באפר׳ 2025
MyLexicon כתב/ה: בדסמ בלי אהבה זה כמו נר.
זה יבער, יאיר אבל בסוף זה יכבה ויתכלה. ככל שהנר יבער חזק יותר, ככה הוא גם יגמר מהר יותר. לא סתם אנשים שהם לא זוגות "בחיים" מתקלרים ונפרדים תוך חודש פה. כמה פעמים ראינו פה פוסטים מהללים לשולט/ת, ותוך שבוע כל ההלל הזה נעלם... בלי אהבה זה פשוט לא מחזיק. זה יכול להיות כיף, מחרמן, מסעיר, מרגש אבל זה לונה פארק של רגשות שבסוף מסתיים החיבור שעשית בין אהבה לבין צריך לגור יחד לבין רדידות באופן כללי של קשרים בני שבוע קצת מופרך(: יש פה זוגות בדסמיים של מעל עשור שהם לא זוגות ״בחיים״ כפי שאתה מגדיר ״בחיים״. ו/או: השולט שלה לא חייב לכבס לה תחתוני מחזור כדי שזה יהיה ״אמיתי״ (: |
3
|
![]() |
![]()
לפני 4 ימים •
5 באפר׳ 2025
Re: התאהבות ביחסים בידיאסמים
לפני 4 ימים •
5 באפר׳ 2025
Sinister(סדיסט) • 5 באפר׳ 2025
Blue Puppy כתב/ה: התאהבות והיסחפות בין שולטים/שולטות לנשלטים/נשלטות
בתחילת כל קשר חדש יש ריגוש מאוד גבוה וציפיה לפעמים הדרך לאובססיביות אפילו קלה ההתמסרות ו או הרצון לטוטאליות איך אתם מבחינים בין זה לבין אהבה? אן שמבחינתכם מערכת יחסים של שליטה היא כמו מערכת יחסים ונילית? בין אם מונוגמית או לא. קראתי את כל התגובות פה. כמעט כל אחת מהן מנסה לשים גבול - בין שליטה לרגש, בין אובססיה לאהבה, בין מותר לאסור. זה מרגש לראות כמה מאמץ אנשים משקיעים כדי לא להרגיש דברים עד הסוף. כדי לא לקרוא לאובדן בשם של אהבה. כדי לא להודות שהם פשוט מתים להיאחז במישהו, בלי תנאים, בלי הגדרות, בלי אוויר. היא לא שאלה אותי אם זה אהבה. היא פשוט אמרה "תישאר", כששברתי לה את הקול והיא רעדה על השטיח. אז לא, אין פה מערכת יחסים ונילית. אבל גם אין פה דיסטנס. יש אישה, עם עיניים פתוחות מדי, שכבר לא מסוגלת להרגיש שום דבר חוץ ממני. וזה הסוף שלה. וזה הבית שלי. וזו אהבה. |
1
|
![]() |
![]()
לפני 4 ימים •
5 באפר׳ 2025
Re: התאהבות ביחסים בידיאסמים
לפני 4 ימים •
5 באפר׳ 2025
Blue Puppy(נשלטת) • 5 באפר׳ 2025
Sinister כתב/ה: Blue Puppy כתב/ה: התאהבות והיסחפות בין שולטים/שולטות לנשלטים/נשלטות
בתחילת כל קשר חדש יש ריגוש מאוד גבוה וציפיה לפעמים הדרך לאובססיביות אפילו קלה ההתמסרות ו או הרצון לטוטאליות איך אתם מבחינים בין זה לבין אהבה? אן שמבחינתכם מערכת יחסים של שליטה היא כמו מערכת יחסים ונילית? בין אם מונוגמית או לא. קראתי את כל התגובות פה. כמעט כל אחת מהן מנסה לשים גבול - בין שליטה לרגש, בין אובססיה לאהבה, בין מותר לאסור. זה מרגש לראות כמה מאמץ אנשים משקיעים כדי לא להרגיש דברים עד הסוף. כדי לא לקרוא לאובדן בשם של אהבה. כדי לא להודות שהם פשוט מתים להיאחז במישהו, בלי תנאים, בלי הגדרות, בלי אוויר. היא לא שאלה אותי אם זה אהבה. היא פשוט אמרה "תישאר", כששברתי לה את הקול והיא רעדה על השטיח. אז לא, אין פה מערכת יחסים ונילית. אבל גם אין פה דיסטנס. יש אישה, עם עיניים פתוחות מדי, שכבר לא מסוגלת להרגיש שום דבר חוץ ממני. וזה הסוף שלה. וזה הבית שלי. וזו אהבה. אתה מכיר את הטוטאליות הזו ההתמסרות המוחלטת הזו מה שאני מדברת עליו. לא יודעת אם זו אהבה למרות שזה מרגיש ככה.. רגש בעוצמות גבוהות כלכך לא יודעת אם זו אובססיה, חלק ממנה או פשוט טיטומטום אנושי מרהיב זה פשוט אופורי.. ומשרה נחת. |
3
|