נשלט מחפש קשר |
![]()
לפני שבוע •
1 באפר׳ 2025
לפני שבוע •
1 באפר׳ 2025
נשלט מחפש קשר • 1 באפר׳ 2025
יכולות להיות כל מיני סיבות.
בגדול אני חושב שהסירוב שלך מכאיב להם וידיעת הסיבה מסייעת להם להתמודד ולהשלים עם זה. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
1 באפר׳ 2025
לפני שבוע •
1 באפר׳ 2025
Master Bruce • 1 באפר׳ 2025
אישית, לא מעניין אותי למה מישהי לא מעוניינת בי. רק שהיא תגיד את זה בצורה ברורה במקום לעשות גוסטינג.
הסיבה היחידה שחשובה היא שאני לא גורם לה *לרצות*. אם העובדה שהיא רואה שמחכה לה הודעה חדשה ממני לא גורמת לה לחייך / להתרגש / להרטיב, זה כל מה שחשוב. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
1 באפר׳ 2025
לפני שבוע •
1 באפר׳ 2025
Master Bruce • 1 באפר׳ 2025
כמו כן, למה סורבו?
קווין סורבו! |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2025
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2025
Story(מתחלפת) • 2 באפר׳ 2025
אף אחד לא חייב לאף אחד כלום. הכול טוב, תתמודדו.
![]() |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2025
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2025
Moon cat(נשלטת) • 2 באפר׳ 2025
זוג פלוס כתב/ה: Moon cat כתב/ה: בואי תחשבי מהצד השני.
אני קבלתי דחיות כואבות ופוגעות מאוד. מיד אחרי ששלחתי תמונה כל מי שדיברתי איתה פשוט התאדתה. שיפרתי את התמונות אבל זה המשיך לקרות. ניסיתי לשאול למה, אבל כבר לא הייתה תשובה. אחת זה מקרה, פעם שניה זה צירוף מקרים, פעם שלישית זה דפוס. ולי זה קרה בצוך זמן מאוד קצר שבערך 30 נעלמו לי. בהחלט הייתי רוצה לדעת למה אני לגמרי מנסה לחשוב מהצד השני. מצטערת על הפגיעה שהרגשת וחווית. אתה מספר שנדחית מייד אחרי ששלחת תמונות. אתה גם מספר ששיפרת את התמונות, משמע אתה מבין שהמראה החיצוני שלך לא קולע לטעמן של הבנות. נניח שמישהי היתה אומרת לך שבזה העניין הידיעה לא היתה תורמת לך דבר, נהפוך הוא, רק פוגעת בך. אין לך הרי מה לעשות בנוגע לזה. זו הטענה שלי. אני מקווה ורוצה להאמין שלא רצו לפגוע בך. אני בטוחה גם שלשמוע את זה 30 פעמים ברצף זה לא גורם להרגשה טובה יותר בלשון המעטה. ואולי...אולי 30 פניות בזמן קצר, זה גם חלק מהעניין. עדיף 3 פניות ממוקדות יותר לנשים הנכונות יותר. מאחלת לך שהפנייה הבאה תהיה בול ובלי דחייה☺️ הייתה לי צחפיה מסויימת שכשבחורה פונה לשולטת, המינימום יהיה לפחות להגיד "לא מתאים לי" ולא לעשות גוסטינג. זה גרם לי להסתכל יותר מקרוב במראה ולשאול את עצמי אני באמת כל כך מכוערת שלא רוצים אותי. וזו תחושה כואבת מאוד. ואין לרוב פה את היכולת המינימלית להגיד שלא מתאים להן. הן פשוט נעלמות |
3
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2025
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2025
lazyboy(אחר){U-man} • 2 באפר׳ 2025
מה השאלה?
על מנת שיתאפשר בידם להתכונן שוב לפי הנתונים החדשים שהוזנו וכך להפיל את הקורבן בפח ולסחוט ממנו את ההצפנה לווקי טוקי של ביבי. מו הא הא הא הא הא הא הא אל תהיו תמימים כל כך אנשים, זה המזרח התיכון 🐑 |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2025
לפני שבוע •
2 באפר׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 2 באפר׳ 2025
Moon cat כתב/ה: זוג פלוס כתב/ה: Moon cat כתב/ה: בואי תחשבי מהצד השני.
אני קבלתי דחיות כואבות ופוגעות מאוד. מיד אחרי ששלחתי תמונה כל מי שדיברתי איתה פשוט התאדתה. שיפרתי את התמונות אבל זה המשיך לקרות. ניסיתי לשאול למה, אבל כבר לא הייתה תשובה. אחת זה מקרה, פעם שניה זה צירוף מקרים, פעם שלישית זה דפוס. ולי זה קרה בצוך זמן מאוד קצר שבערך 30 נעלמו לי. בהחלט הייתי רוצה לדעת למה אני לגמרי מנסה לחשוב מהצד השני. מצטערת על הפגיעה שהרגשת וחווית. אתה מספר שנדחית מייד אחרי ששלחת תמונות. אתה גם מספר ששיפרת את התמונות, משמע אתה מבין שהמראה החיצוני שלך לא קולע לטעמן של הבנות. נניח שמישהי היתה אומרת לך שבזה העניין הידיעה לא היתה תורמת לך דבר, נהפוך הוא, רק פוגעת בך. אין לך הרי מה לעשות בנוגע לזה. זו הטענה שלי. אני מקווה ורוצה להאמין שלא רצו לפגוע בך. אני בטוחה גם שלשמוע את זה 30 פעמים ברצף זה לא גורם להרגשה טובה יותר בלשון המעטה. ואולי...אולי 30 פניות בזמן קצר, זה גם חלק מהעניין. עדיף 3 פניות ממוקדות יותר לנשים הנכונות יותר. מאחלת לך שהפנייה הבאה תהיה בול ובלי דחייה☺️ הייתה לי צחפיה מסויימת שכשבחורה פונה לשולטת, המינימום יהיה לפחות להגיד "לא מתאים לי" ולא לעשות גוסטינג. זה גרם לי להסתכל יותר מקרוב במראה ולשאול את עצמי אני באמת כל כך מכוערת שלא רוצים אותי. וזו תחושה כואבת מאוד. ואין לרוב פה את היכולת המינימלית להגיד שלא מתאים להן. הן פשוט נעלמות ראשית, פיקששתי את המגדר, אז התנצלותי. אחרי שזה תוקן... אני ממש לא בעד גוסטינג. פנית באופן ראוי, את צריכה לקבל תגובה ראויה. זה המינימום. באופן אישי, אם מסיבה כלשהי לא מתאים, אגיד שלא מתאים. אבל בנקודה הזו מבחינתי, העניין סגור. אני לא מספקת את הסיבה. הפעמים היחידות בהן אתעלם מפניות הן כאשר הן סתמיות, מפרופילים ריקים או כאשר הפרופיל שפנה לא תואם לשום דבר ממה שכתבתי בפרופיל שלי. זה סימן שלא אכפת לזה שפנה אז גם לי לא אכפת להתעלם. בשביל מה הפרופיל שלי קיים אם לא כדי שאפשר יהיה לצפות בו ולראות לפני שפונים אלי אם קיימת איזושהי התאמה? ומילה אחרונה לגבי מראה חיצוני: מראה חיצוני הוא עניין סובייקטיבי לגמרי ולכל איש ואשה ההעדפות שלהם. אני בטוחה שאת לא מכוערת. רק טרם מצאת את האדם הנכון. תזכרי גם שאנשים מחפשים את אלו שקיימים בפנטזיה שלהם. אלו לא קיימים והם ממשיכים לחפש כשמה שהם צריכים, נמצא להם דווקא מתחת לאף. |
3
|
![]() |
![]()
לפני 6 ימים •
2 באפר׳ 2025
לפני 6 ימים •
2 באפר׳ 2025
Ben-Gold • 2 באפר׳ 2025
דיון טוב, אהבתי. תודה.
מעבר למה שנכתב עד כה בעניין, אני חושב שלבדסמ כמערכת מבוססת חוקים והוראות (לעיתים) יש פיצ'ר נוח שבו כחלק ממערכת היחסים, מתבצעים תיקונים ואתגרים ביחד. כלומר, דחייה היא חלק מהמשחק ולהתחנן זה חלק מהמשחק. זה הרבה יותר הגיוני תוך כדי הסשן, באינטימיות הראויה, לשחק עם הגבולות האלה ולבדוק אותן. אז נראה לי שהרבה חסרי ניסיון, ואפשר לראות את זה על הרבה פניות של נרשמים חדשים בצ'אט בסגנון "מחפש שולטת מוכן לקבל הכל חור תחת כמו דונאט", לא מבינים שיש ספייס למשחק ויש ספייס שבו מתקשרים. בתור אחד שבעיקר עסוק בלדחות ולהידחות (מצב זמני!!) אני מבין את הצד של הפונים שמנסים להמשיך לשחק. לצערי התעלמות, כמו במציאות, תביא אותם להתמודד עם השדים של עצמם וזה הכי טוב. |
1
|
![]() |
![]()
לפני 6 ימים •
2 באפר׳ 2025
לפני 6 ימים •
2 באפר׳ 2025
טרנסית קרוסית • 2 באפר׳ 2025
שאלה טובה. דיון טוב.
דבר שנתקלתי בו עשרות פעמים (יותר בעבר ,כיום פחות ,לדעתי עידן השפע גורם לגברים להתמודד עם לדעת "לעבור הלאה" לבאה בתור). מבחינת הגבר , לרוב זה לדעתי או כי הוא באמת רוצה לדעת איך "להשתפר" וכו' וכו' וכו'. או סתם כתירוץ למשוך את השיחה (!) . מבחינתי, עם כל הכבוד לו, לא יכולה לשבת כמו מרכזנית בחינם להסביר לעשרים גברים ביום (נניח, בשנים הטובות שלי) למה הם לא מתאימים לי. ובד"כ בגלל שכל כך רגישה , סתם יוצא שאני מבזבזת את הזמן ב"להסביר לו" למה אני לא יכולה לשבת ולהשקיע את הזמן בלהסביר לו ולעוד עשרה גברים שמסמסים בשעה (לא בקטע של לעוף על עצמי, מגזימה לצורך הדוגמה). לגיטימי שלא יתאים . וגם לפעמים , לפחות אצלי כשזה קשור במראה, מה יש לו ללמוד כדי להשתפר ? זה לא שהוא מחר ייראה אחרת , זה מי שהוא . וכמו שרשמו פה למעלה - אנחנו / הם ילדים גדולים שיתמודדו (או שאנחנו נתמודד). |
1
|
![]() |
![]()
לפני 6 ימים •
3 באפר׳ 2025
לפני 6 ימים •
3 באפר׳ 2025
aum • 3 באפר׳ 2025
וול,
מעבר להכל, היחס שתקרינו כלפי האחר, תקבלו חזרה, ביי הוק - אור ביי קרוק. ולכל אדם, חשוב לקבל ״סגירה״, ״פידבק״, גם אם שלילי. וגם, החיים לא הוגנים, לא פייריים, לא שקופים, לא ורודים יש דברים שקורים וצריך לבלוע ולהמשיך הלאה זה חלק מהתהליך של להתבגר ולהבין את החיים. וגם יש עניין של גבול אישי, אף אחד לא חייב כלום לאף אחד. גם לא סיבה. מי שלא מכבד את זה, שיתכבד ויקרצף פאנלים עם מברשת שיניים (עד שיבין את זה). ומעבר לזה, אני ממליץ על הספר: Make Your Bed: Little Things That Can Change Your Life...And Maybe the World של אדמירל אמריקאי בשם וויליאם מקרייבן, הוא מספר שם על איך קושי בונה אישיות, בכל מני אספקטים. (גם לקבל חוסר הוגנות ולדעת להמשיך הלאה). https://www.amazon.com/Make-Your-Bed-Little-Things/dp/1455570249 |
0
|