|
|
לפני 10 חודשים •
7 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
7 באפר׳ 2025
שפנית • 7 באפר׳ 2025
64
כל מי שקרא שלא בגבול ושלח וכאלו שדיברו ועייפו אותי |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
7 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
7 באפר׳ 2025
lazyboy(קינקי){U-man} • 7 באפר׳ 2025
כולל אותי?
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
Qcandy(נשלטת){החזק} • 8 באפר׳ 2025
22 אני לא ממהרת לחסום. חסומים בעיקר אנשים שלא מבינים לא מנומס, כאלו שלא מכבדים או מטרידנים כפייתיים שבעצם זה אותו הדבר.
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 8 באפר׳ 2025
► הברון בכפכפים כתב/ה: 14
2 על חפירות 2 על ביטוי שנאה על רקע עדתי בבלוג 3 על תגובות מתנשאות/מגעילות כל השאר אני לא זוכר אבל כנראה היתה סיבה טובה. ב 7 חודשים נוספו עוד 12 סה"כ 26 חסומים נוספה עוד סיבה לחסימה והיא מחיקת תגובה שלי בבלוג. מעולם לא הגבתי בציניות או בזדון ומי שמוחק את הקיום שלי מהבלוג שלו נמחק בחזרה. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
אני ואת נגד כל העולם • 8 באפר׳ 2025
אני חדש ישן
לפני יום פתחתי ויש לי 16 חסומים |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
Re: כמה חסומים יש לכם?
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
mister z(שולט) • 8 באפר׳ 2025
► Fuck You כתב/ה: מה גורם לכם לחסום ?
אני היחיד שאין לו חסומים? מתחיל לחשוב שלא הבנתי עדיין את האתר... |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
טרנסית קרוסית • 8 באפר׳ 2025
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
9 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
9 באפר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 באפר׳ 2025
► mister z כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: מה גורם לכם לחסום ?
אני היחיד שאין לו חסומים? מתחיל לחשוב שלא הבנתי עדיין את האתר... גם לי אין. ולא מבינה למה יש אנשים שמתלהבים מחסימות. (מבינה למה לחסום הטרדה אבל לא מבינה את העיסוק המוגבר בזה) |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
9 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
9 באפר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 9 באפר׳ 2025
► יולי Yuli כתב/ה: ► mister z כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: מה גורם לכם לחסום ?
אני היחיד שאין לו חסומים? מתחיל לחשוב שלא הבנתי עדיין את האתר... גם לי אין. ולא מבינה למה יש אנשים שמתלהבים מחסימות. (מבינה למה לחסום הטרדה אבל לא מבינה את העיסוק המוגבר בזה) אני לא חושבת שזה אות כבוד החסימות. אבל אני מרחיקה מהמרחב שלי אנשים שהטרידו אותי ואיימו עלי. כי איך אומרים המבוגרים "אם לא נעים לך, תתרחקי" אז זה הדרך שלי להתרחק ולהרחיק מנני אנשים שעושים לי לא נעים. וגם זה אתר של אנשים זרים לא החיים האמתיים. שגם בהם אם מישהו עושה לי רע, אני בוחרת לא להיות לידו. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
9 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
9 באפר׳ 2025
דתי אמיץ • 9 באפר׳ 2025
מהסקרנות בדקתי, לקח לי קצת זמן להבין איך למצוא את המידע הזה, מסתבר שאין לי חסומים.
טכנית חסמתי מישהי פעם, קראתי את ההתכתבות הזו מחדש עכשיו, היא שלחה הודעת היכרות ושאלה מה בדיוק אני מחפש, כשהשבתי שאני כאן בעיקר כדי ליצור חומר עיוני-רעיוני שמשלב דת ובדס"מ היא כתבה שלדעתה טעיתי בכתובת וזה אתר היכרויות, אחרי זה היא שלחה הודעה נזעמת על זה שאני משתמש בגולשים כאן ככלי ניסוי לאיסוף חומר (אל תשאלו מה הכוונה, גם אני לא הבנתי עד הסוף) השבתי לה שאני באמצע התכתבות עם מישהו (מה שהיה נכון, מישהי, למעשה) ושאענה בהקדם, ההודעה הבאה שלה הכילה הרבה יותר מדי סימני קריאה ושגיאות כתיב, המסר היה שנחסמתי. כמובן שהתגובה הלא ממש בוגרת שלי הייתה פשוט לחסום בחזרה. מודה, זו הייתה הפעם הראשונה הידועה לי שנחסמתי, מסקרנות עקבתי קצת אחרי הפרופיל אחר כך, לזכרוני הוא נפתח זמן קצר מאוד לפני ההתכתבות, ונמחק תוך פחות משבוע, סך הכל. לא ייחסתי לזה חשיבות רבה מדי ושכחתי מזה, עד שהשרשור הזכיר לי. (ובכלל אני כאן כי רציתי להגיב בשרשור אחר, אבל זה ידרוש מחשבה עמוקה יותר, והלילה היה ארוך.) |
|
|