|
|
לפני 9 חודשים •
17 באפר׳ 2025
איפה כל השולטות הצעירות? בוא נדבר דוגרי”
לפני 9 חודשים •
17 באפר׳ 2025
קולר לצווארי • 17 באפר׳ 2025
איפה כל השולטות הצעירות? בוא נדבר דוגרי”
יאללה, בוא נפתח את זה כמו שזה – בתור נשלט שחרש לא מעט בפורומים, קהילות, צ’אטים ואתרים של BDSM, יש שאלה שתמיד חוזרת לעצמה: למה יש כל כך מעט שולטות צעירות? למה זה תמיד מרגיש כאילו רק הצד הגברי מלא באמביציה לדומיננטיות, בזמן שהרבה נשים צעירות בכלל לא בקטע, או לא נחשפו לעולם הזה כמו שצריך? אז קודם כל – אני לא אומר שאין. יש שולטות צעירות, ויש כאלה שהן אשכרה עוצמה טהורה, חדות, חכמות, עם טון של נוכחות שגורמת לך להתיישר מבלי שהן יוציאו מילה. אבל הן נדירות. לא בגלל שאין להן את זה. אלא בגלל שהחברה, התרבות, והחרא שכולנו גדלנו עליו – לימדו נשים לחשוב ששליטה זה לא “נשי”, שזה יותר מדי, שזה מוזר, שזה מסוכן או סתם “לא מושך”. תחשוב על זה – גברים מגיל קטן מקבלים לגיטימציה לרצות “לשלוט”, ליזום, לדחוף, לקחת מה שבא להם. נשים, לעומת זאת? קיבלו על הראש אם הן רק הרימו את הקול. אז זה לא מפתיע שהמון בנות, גם אם הן מרגישות דומיננטיות מבפנים, לא מרשות לעצמן אפילו לדמיין את עצמן שולטות. מקסימום פלירטוט קטן עם הרעיון, ואז מהר להחזיר את זה למגירה. אבל יש פה גם עוד פן – התפיסה של מה זה “שולטת” בכלל. הרבה פעמים אנשים חושבים ששולטת צריכה להיות סוג של דמות מסרט פטיש – גבוהה, עם שוט, עור שחור, מגפיים עד הברכיים וצחוק מרושע. אבל שליטה זה לא רק לבוש. זה state of mind. שולטת יכולה להיות סטודנטית בת 22, עם ג’ינס קרוע, פרצוף מתוק – אבל כשהיא פותחת את הפה, אתה מרגיש מי הבוסית בחדר. גם יש נשים צעירות שמתחילות להבין את זה – שמוצאת את הכוח הזה, שלוקחות מקום, שלומדות ליהנות מהדינמיקה – רק שזה תהליך. ובתוך קהילה שגם ככה רוויה בגברים שמחפשים חוויה אולטימטיבית עכשיו ומיד, בלי סבלנות ובלי להבין מה זה בכלל דינמיקה, קל מאוד לבחורה צעירה להירתע. וכאן בדיוק מתחילה הבעיה – כי שולטת צעירה שבאה לטעום, לנסות, להבין מי היא ומה עושה לה את זה, לא תמיד תקבל מרחב שמאפשר לה להתגלות. במקום זה, היא מקבלת הצפה של הודעות, הצעות, פנטזיות שלא שלה, בלי שאף אחד ישאל אותה בכלל מה בא לה, מה הקצב שלה, מה היא רוצה לבדוק. ופתאום, המקום שהיה אמור להעצים אותה, נהיה מתיש. שדה מוקשים. היא עוד לא הספיקה להרגיש שולטת על עצמה – וכבר מצופה ממנה לשלוט על אחרים. וכשהיא לא עומדת בסטנדרט של הדומינה “המושלמת” שהעולם יצר, היא בורחת. וזה עצוב. כי כל שולטת צעירה שבורחת מהסצנה בגלל חוויה גרועה – זה לא רק הפסד שלה. זה הפסד של כולנו. של הקהילה. של הדינמיקה. של הגיוון. של האמת. אז אולי במקום לשאול “למה אין שולטות צעירות?”, הגיע הזמן לשאול: • מה אנחנו עושים כדי שהן יישארו? • האם אנחנו מקשיבים להן באמת? • האם אנחנו נותנים להן מרחב ללמוד, לגדול, לטעות? • או שאנחנו פשוט מחכים שהן יתיישרו לפי הפנטזיות שלנו? והכי חשוב – שאלה אליכם, הקוראים שלי, בלי פילטרים: אם הייתם שולטת צעירה שנכנסת לסצנה הזאת – איך הייתם רוצים שיתייחסו אליכם? תענו לי. תגיבו. בלי מסיכות. בלי דמות. תביאו את האמת שלכם. כי אם לא נתחיל לדבר על זה עכשיו – מתי כן? |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
17 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
17 באפר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 17 באפר׳ 2025
א. כדאי לכתוב את זה בפורום הרלוונטי - הבנים על הבנות זה פורום של שליטה גברית
ב. כיוון חשיבה נהדר, מספיק שנשלט צעיר יבוא מהכיוון הזה ולא יראה בנו חפץ להגשמת פנטזיה וזה כבר יעשה שינוי משמעותי |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
17 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
17 באפר׳ 2025
קולר לצווארי • 17 באפר׳ 2025
כן , פעם ראשונה שאני מפרסם בפורום , פרסמתי את זה גם שם עכשיו , לגבי מה שרשמת נכון קיימים הרבה שולטים מלמטה , וגברים שנאו רוצים הגשמת פנטזיה וזה מה שהורס והורס המון .
ולכן שולטות צעירות סולדות מין העולם הזה . וזה היה לי מאוד חרא לשמוע גם מכמה שיחות שניהלתי בפורומים והייתי חייב להציף את הנושא גם בשביל מודעות . וגם בשביל תכלס לדבר עליו . שולטת זאת לא שחקנית פורנו . זה עולם ענק ועמוק כול כך כול עולם השליטה זה מגע ישיר בנפש האדם וחבל שאנשים עושים ממנו בדיחה . |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
17 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
17 באפר׳ 2025
שוסי • 17 באפר׳ 2025
באופן כללי יש הרבה יותר נשלטים/ות מאשר שולטים/ות.
אגלה לך סוד שמור- גם רוב מי שמציג את עצמו כשולט כאן הוא בעצם נשלט. |
|
|