|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Re: נשואים שקרנים
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
סנטוריון • 20 באפר׳ 2025
► shirazbar כתב/ה: מעניין אם גם נשים משקרות לגבי היותן נשואות /בזוגיות.
כן. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 20 באפר׳ 2025
שכחת את ה ''דיסקרטים''.
זה עוד תמרור גדול. חשוב להם לציין את זה כי ברור שאנחנו מייד מפרסמות כל קשר ומפגש על עזריאלי. יש כמובן גם את הבקשות לדרך ושעות ההתקשרות. לצערי, כדי למצוא קשר, אנשים משקרים פה בלי סוף על לא מעט דברים גם בלי קשר לסטטוס האישי שלהם. עדיף היה להם לתעל את האנרגיות שהם מוציאים ומשקיעים בהסתתרות, בשקרים לטפח קשר נורמלי ומתאים. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Re: נשואים שקרנים
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Hominis • 20 באפר׳ 2025
► shirazbar כתב/ה: אלה מקרים שגיליתי אני סבורה שהיו עוד ללא ידיעתי.
שקרנים נשואים/ בזוגיות: מקרה ראשון שלמחרת המפגש הוא נעלם והצלחתי למצוא מי זה ולגלות שהוא נשוי, אפילו לא טרחתי לכתוב לו. מקרה אחר של מישהו שהיה נשלט כחודשיים והקשר הסתיים מחוסר זמינות שלו. כל פעם תירוץ אחר. אחרי הרבה זמן שולטת מהאתר באה להחמיא על הבלוג בפרטי. שיתפתי אותה שחלקנו נשלט בזמנים שונים ואני שמחה עבורם( זיהיתי אותו בבלוג שלה). אז היא סיפרה לי שהוא נשוי הוא שיקר לה והיא עלתה על זה ושרפה אותו. הייתי בהלם והרגשתי ממש ממש טפשה איך האמנתי לכל מילה. היום מי שלא שולח ת.ז עם סטאטוס/ פייס / אינסטגרם /מידע שאני יכולה לאמת שהוא לא שקרן לגבי זה, אני לא מתקדמת למפגש. פשוט איבדתי אמון, ימכרו את הנשמה בשביל סשן. הסיטואציה של היכרות באתר מהווה קרקע נוחה להסתרה. וכן לשניהם היו טלפונים כנראה נוספים עם זמינות תקשורתית גבוה. סימנים חשודים: וכן יש תירוצים טובים. מישהו נפטר, מילואים, משבר בעבודה, הבית בשיפוץ... 1. לא כותב סטאטוס בפרופיל. 2. לא נותן מספר נייד. 3. לא שולח תמונות (לא עירום). 4. נעלם תדיר( לילות, סופי שבוע, "שומר שבת" ). 5. לא נמצא ברשתות חברתיות. 6. לא לוקח אותך לביתו. 7. לא משתף היכן עובד /עובד בעבודה לא ברורה. לא למהר להתקדם, להכיר ברמה ונילית. אם את מכירה אנשים בקהילה נסי לברר עליו. מעניין אם גם נשים משקרות לגבי היותן נשואות /בזוגיות. כולם משקרים, בלי הבדלי דת, צבע ומין. תקראי את ספרו של דן אריאלי, ״כל האמת על באמת״. אני לא מבין את זה, בייחוד כשמדובר בנשלטים.... הרי בסוף הוא יהיה קשור ופעור, לפני מי שגילתה את השקר, ואז מה? מספיקים כמה סימנים או סטראפ און גדול מהרגיל.... אני אימצתי שיטת תשאול לסשן הראשון, היא חודרנית, מביכה, ומבישה לפעמים (אם היא מסמיקה אני יודע שהצלחתי) - אבל לפחות אני מקבל את כל האמת. כמובן שעוזר שאני מפוקס רק על נשואות, כי לשנינו יש הרבה מה להפסיד. בכל מקרה, לשקר לגבי עצמי לא רואה סיבה - למי יש אנרגיה בכלל. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
צוללן מיומן • 20 באפר׳ 2025
אני תמיד אומר את האמת. לא מסתיר.
אני באמת אוהב נשים מעריך ומעריץ אותן ומבחינתי לשקר לאישה זה ממש להוליך שולל זה הדבר הכי שפל מוסרית שגבר יכל לעשות. מה זה שווה אם אתה חיי בשקר כל המפגש והרגשות הכל מזוייף. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
האריה הנודד • 20 באפר׳ 2025
שקרנים זה אופי שאי אפשר לשנות אצל אנשים,
זה לא חשוב אם הוא נשוי או רווק או גרוש הוא שקרן והוא צריך לחיות עם זה ולהשתכל במראה כול בוקר ולשאול את עצמו למה הוא שקרן. כול השקרנים מרוכזים רק בעצמם ולא כזה משנה להם או מזיז לפגוע באחר לצערנו. בסוף האמת מתגלה כי לשקר אין רגליים ופשוט חבל ומעציב שיש כאלה אנשים. לא הבנתי אף פעם למה לשקר ולא לבוא ולהגיד זה אני וזה מה שיש. כמה אנרגיות בן אדם צריך לבזבז על השקרים שלו וזה כזה מיותר וטיפשי. אגב זה לא מנחם לשמוע שאומרים שיש שקרנים מכול הצדדים נשים וגברים, עבדים ומלכות רק להזהר ולא להיפגע מכאלה שקרנים |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Lady Hightower(נשלטת) • 20 באפר׳ 2025
אוי, סיפור חיי כרגע בימים אילו ממש.
הבוקר גמרתי איתו סופית. קשר שליטה ראשון. "שידכו" בינינו, מישהי מפה. נתתי לו את כולי. התגלה לי בתפנית מדהימה וממוזלת שהוא נשוי, לפני פחות מ48 שעות. כן, כל הסימנים היו שם אבל היה לו הכיסוי המושלם לצורך בדיסקרטיות - הוא חרדי. איזה נוח נכון? חשדתי, ברור שחשדתי אבל היות ולא הייתה לי דרך לברר ובגלל שבכל מקרה זה היה קשר שליטה זמני ולא זוגיות החלטתי לסמוך עליו ולזרום כל עוד אין לי ראיות כלשהן. איזה ילד טוב ירושלים הוא היה. היה מייסר לחכות עד למוצ"ש כדי להתעמת עם האפס. נראה לי שאני עוד מעכלת ואסימון הכאב עוד ייפול. עצוב לי כל כך שאלה יהיו הזכרונות שלי מהתממשות הראשונה שלי בבדס"מ. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Hominis • 20 באפר׳ 2025
► Lady Hightower כתב/ה: אוי, סיפור חיי כרגע בימים אילו ממש.
הבוקר גמרתי איתו סופית. קשר שליטה ראשון. "שידכו" בינינו, מישהי מפה. נתתי לו את כולי. התגלה לי בתפנית מדהימה וממוזלת שהוא נשוי, לפני פחות מ48 שעות. כן, כל הסימנים היו שם אבל היה לו הכיסוי המושלם לצורך בדיסקרטיות - הוא חרדי. איזה נוח נכון? חשדתי, ברור שחשדתי אבל היות ולא הייתה לי דרך לברר ובגלל שבכל מקרה זה היה קשר שליטה זמני ולא זוגיות החלטתי לסמוך עליו ולזרום כל עוד אין לי ראיות כלשהן. איזה ילד טוב ירושלים הוא היה. היה מייסר לחכות עד למוצ"ש כדי להתעמת עם האפס. נראה לי שאני עוד מעכלת ואסימון הכאב עוד ייפול. עצוב לי כל כך שאלה יהיו הזכרונות שלי מהתממשות הראשונה שלי בבדס"מ. הכל בפרופורציות בבקשה. אל תטילי ספק בעצמך בגלל תפוח רקוב אחד, ואל תתני לאידיוט כזה להשפיע לך על מהלך החיים. “Don’t let your fear define your fate “ |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 20 באפר׳ 2025
► Lady Hightower כתב/ה: אוי, סיפור חיי כרגע בימים אילו ממש.
הבוקר גמרתי איתו סופית. קשר שליטה ראשון. "שידכו" בינינו, מישהי מפה. נתתי לו את כולי. התגלה לי בתפנית מדהימה וממוזלת שהוא נשוי, לפני פחות מ48 שעות. כן, כל הסימנים היו שם אבל היה לו הכיסוי המושלם לצורך בדיסקרטיות - הוא חרדי. איזה נוח נכון? חשדתי, ברור שחשדתי אבל היות ולא הייתה לי דרך לברר ובגלל שבכל מקרה זה היה קשר שליטה זמני ולא זוגיות החלטתי לסמוך עליו ולזרום כל עוד אין לי ראיות כלשהן. איזה ילד טוב ירושלים הוא היה. היה מייסר לחכות עד למוצ"ש כדי להתעמת עם האפס. נראה לי שאני עוד מעכלת ואסימון הכאב עוד ייפול. עצוב לי כל כך שאלה יהיו הזכרונות שלי מהתממשות הראשונה שלי בבדס"מ. כן קראתי מה שכתבת לכן החלטתי לכתוב את הפוסט הזה כדי שעוד נשים ונראה שגם גברים יבדקו היטב מול מי הם משחררים או לוקחים שליטה. אין 100% אבל עם הזמן לומדים לזהות. צר לי על החוויה שלך אבל אני מבטיחה לך שלא כולם כאלה ויש כאן גם אנשים מדהימים. מאמינה שתהיה לך חוויה מתקנת, רק תעמדי על המשמר. וזאת ששידכה לך, אם ידעה ולא שיתפה, תחתכי גם ממנה. ❤️ |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Starsdust • 20 באפר׳ 2025
לצערי זה לא רק באתר הזה, אלא תופעה כללית...
ושלא נתחיל לדבר על ה"פרודים"... בני אדם נחותים ועלובים. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Master Bruce{©} • 20 באפר׳ 2025
פעם הייתי חבר בקבוצת פוליאמוריה בפייסבוק.
מישהי התחילה איתי. ראיתי שהיא נשואה ושאלתי אותה אם בעלה יודע. היא אמרה שכן, אבל משהו בהתנהגות שלה עדיין הרגיש לי קצת מוזר. שאלתי אם זה בסדר שאני אוודא עם בעלה, היא קצת התפתלה אבל אמרה שכן. התברר שהיא שיקרה והוא לא ידע שום דבר. מה שגרם למערכת היחסים שלהם להתפוצץ. מה שגרם לזה שבקבוצה הזו העיפו אותי כי אני "מוציא אנשים מהארון", ו"מוציא חומרים מהקבוצה" לכאורה. סתם סיפור שאני חושב שראוי לחלוק. אחת הסיבות למה אני מבהיר בפרופיל שלי שאם יתפתח ביני לבין מישהו משהו, היא תהיה *חייבת* להכיר את בת הזוג שלי. יש לי אלרגיה לשקרים, הסתרות, ובגידות. זה דברים שפיזית גורמים לי להרגיש רע. |
|
|