|
|
לפני 9 חודשים •
24 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
24 באפר׳ 2025
איתר(נשלט){דייאנה} • 24 באפר׳ 2025
הלן הדוב כתב/ה: הבושם שאני הכי אוהב... חחח. לא ממש יש כזה. הוא רובם מסריחים. סתם מים יקרים עם ריח של ביצים של אייל.
הניחוח האהוב עליי? זאת כבר שאלה אחרת. כמה ניסיון יש לך עם ביצים של אייל |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
24 באפר׳ 2025
הלן הדוב • 24 באפר׳ 2025
איתר כתב/ה: הלן הדוב כתב/ה: הבושם שאני הכי אוהב... חחח. לא ממש יש כזה. הוא רובם מסריחים. סתם מים יקרים עם ריח של ביצים של אייל.
הניחוח האהוב עליי? זאת כבר שאלה אחרת. כמה ניסיון יש לך עם ביצים של אייל למקרה שאתה לא יודע. זה לא האשכים אלא בלוטה שמפיקים ממנה את ה"מאסק" בתעשית הבשמים. היא נמצאת בבטן של האייל. אבל להגיד "ביצים של" יותר קל. ולגבי ניסיוני עם אשכים החזקתי ביד כמה סוגים של כמה חיות שונות. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
24 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
24 באפר׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 24 באפר׳ 2025
אני רגישה לריחות, ולכן קצת קשה לי פשוט ללכת לחנות בשמים ולבחור. אני כן יודעת שאני אוהבת עליי ריחות פרחוניים אבל לא מתוקים. הבושם הנוכחי שלי הוא שילוב של יקינטון, יסמין ושושנת העמקים.
ריחות גם עובדים עליי מאוד חזק מבחינה פסיכולוגית, כך שאם אני מחבבת אותך כנראה שאני גם אוהב את הריח הרגיל שלך. לדוגמה - זה לא משנה שאני רגישה לריחות, עדיין יש ריח סיגריות ספציפי אחד שאני אזהה ויהיה נעים לי, ואני חושדת שזה סוג הסיגריות שסבא שלי ז"ל היה מעשן. אבל מבחינת בשמים, כל ריח נקי שהוא לא חזק מידיי. נגיד, ריח אורנים אני אוהבת בטבע, אבל קשה לי איתו בדיאודורנטים וקולון כי הוא כל כך חזק. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
25 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
25 באפר׳ 2025
הלן הדוב • 25 באפר׳ 2025
Sirene כתב/ה: אני רגישה לריחות, ולכן קצת קשה לי פשוט ללכת לחנות בשמים ולבחור. אני כן יודעת שאני אוהבת עליי ריחות פרחוניים אבל לא מתוקים. הבושם הנוכחי שלי הוא שילוב של יקינטון, יסמין ושושנת העמקים.
ריחות גם עובדים עליי מאוד חזק מבחינה פסיכולוגית, כך שאם אני מחבבת אותך כנראה שאני גם אוהב את הריח הרגיל שלך. לדוגמה - זה לא משנה שאני רגישה לריחות, עדיין יש ריח סיגריות ספציפי אחד שאני אזהה ויהיה נעים לי, ואני חושדת שזה סוג הסיגריות שסבא שלי ז"ל היה מעשן. אבל מבחינת בשמים, כל ריח נקי שהוא לא חזק מידיי. נגיד, ריח אורנים אני אוהבת בטבע, אבל קשה לי איתו בדיאודורנטים וקולון כי הוא כל כך חזק. ניסית שמנים אולי? עובדים בדומה לבושם אבל משתחררים לאט יותר. יכול להיות שזה לא שמן ואני מתבלבל אבל אני זוכר לאימא שלי היו בקבוק או שניים שהיא לא הייתה מרססת כמו בושם אלא שמה טיפה שתיים ומורחת על העור. הריח נעים יותר ומשתחרר לאט. מזכיר לי שמנים לזקן שיש לי. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
25 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
25 באפר׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 25 באפר׳ 2025
הלן הדוב כתב/ה: Sirene כתב/ה: אני רגישה לריחות, ולכן קצת קשה לי פשוט ללכת לחנות בשמים ולבחור. אני כן יודעת שאני אוהבת עליי ריחות פרחוניים אבל לא מתוקים. הבושם הנוכחי שלי הוא שילוב של יקינטון, יסמין ושושנת העמקים.
ריחות גם עובדים עליי מאוד חזק מבחינה פסיכולוגית, כך שאם אני מחבבת אותך כנראה שאני גם אוהב את הריח הרגיל שלך. לדוגמה - זה לא משנה שאני רגישה לריחות, עדיין יש ריח סיגריות ספציפי אחד שאני אזהה ויהיה נעים לי, ואני חושדת שזה סוג הסיגריות שסבא שלי ז"ל היה מעשן. אבל מבחינת בשמים, כל ריח נקי שהוא לא חזק מידיי. נגיד, ריח אורנים אני אוהבת בטבע, אבל קשה לי איתו בדיאודורנטים וקולון כי הוא כל כך חזק. ניסית שמנים אולי? עובדים בדומה לבושם אבל משתחררים לאט יותר. יכול להיות שזה לא שמן ואני מתבלבל אבל אני זוכר לאימא שלי היו בקבוק או שניים שהיא לא הייתה מרססת כמו בושם אלא שמה טיפה שתיים ומורחת על העור. הריח נעים יותר ומשתחרר לאט. מזכיר לי שמנים לזקן שיש לי. כן! במשך שנים היה לי בקבוקון שמן יסמין שהייתי משתמשת בו מחנות בירושלים העתיקה. לא נתקלתי באף אחד נוסף באיכות דומה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
25 באפר׳ 2025
שמנים
לפני 9 חודשים •
25 באפר׳ 2025
הלן הדוב • 25 באפר׳ 2025
Sirene כתב/ה: הלן הדוב כתב/ה: Sirene כתב/ה: אני רגישה לריחות, ולכן קצת קשה לי פשוט ללכת לחנות בשמים ולבחור. אני כן יודעת שאני אוהבת עליי ריחות פרחוניים אבל לא מתוקים. הבושם הנוכחי שלי הוא שילוב של יקינטון, יסמין ושושנת העמקים.
ריחות גם עובדים עליי מאוד חזק מבחינה פסיכולוגית, כך שאם אני מחבבת אותך כנראה שאני גם אוהב את הריח הרגיל שלך. לדוגמה - זה לא משנה שאני רגישה לריחות, עדיין יש ריח סיגריות ספציפי אחד שאני אזהה ויהיה נעים לי, ואני חושדת שזה סוג הסיגריות שסבא שלי ז"ל היה מעשן. אבל מבחינת בשמים, כל ריח נקי שהוא לא חזק מידיי. נגיד, ריח אורנים אני אוהבת בטבע, אבל קשה לי איתו בדיאודורנטים וקולון כי הוא כל כך חזק. ניסית שמנים אולי? עובדים בדומה לבושם אבל משתחררים לאט יותר. יכול להיות שזה לא שמן ואני מתבלבל אבל אני זוכר לאימא שלי היו בקבוק או שניים שהיא לא הייתה מרססת כמו בושם אלא שמה טיפה שתיים ומורחת על העור. הריח נעים יותר ומשתחרר לאט. מזכיר לי שמנים לזקן שיש לי. כן! במשך שנים היה לי בקבוקון שמן יסמין שהייתי משתמשת בו מחנות בירושלים העתיקה. לא נתקלתי באף אחד נוסף באיכות דומה. אני אשאל אותה ואשלח לך לינק אם במקרה אתקל במשהו דומה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
25 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
25 באפר׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 25 באפר׳ 2025
תודה!
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
26 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
26 באפר׳ 2025
Qcandy(נשלטת){החזק} • 26 באפר׳ 2025
מאוד אוהבת את קסרן casran של שופארד על בעלי. לצערי אין אותו כבר בארץ הריח הזה היה מטריף אותי.
אני משתמשת שנים באקווה די ג'יה של ארמני. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
26 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
26 באפר׳ 2025
איתר(נשלט){דייאנה} • 26 באפר׳ 2025
Qcandy כתב/ה: מאוד אוהבת את קסרן casran של שופארד על בעלי. לצערי אין אותו כבר בארץ הריח הזה היה מטריף אותי.
אני משתמשת שנים באקווה די ג'יה של ארמני. איזה אחד את משתמש אני מאוד רוצה להוסיף אחד לאוסף שלי אבל לא יודע איזה לבחור |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
26 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
26 באפר׳ 2025
ronss • 26 באפר׳ 2025
Qcandy כתב/ה: מאוד אוהבת את קסרן casran של שופארד על בעלי. לצערי אין אותו כבר בארץ הריח הזה היה מטריף אותי.
אני משתמשת שנים באקווה די ג'יה של ארמני. אקווה די גיבה ארמני אליקסיר החדש מעולה |
|
|