![]() |
![]()
לפני חודש •
26 באפר׳ 2025
לפני חודש •
26 באפר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 26 באפר׳ 2025
ככל הנראה עגיל באיבר מין?
אם כי יש לי מחשבה שיש מחזורים שחוויתי שיותר כאבו #מחזורמרגישכמודקירהלפעמים. *עריכה- הרגע הבנתי שכתוב "כאן", אני חושבת שהכי כואב כאן זה כשלא כיבדו את הגבולות שלי פשוט. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
26 באפר׳ 2025
לפני חודש •
26 באפר׳ 2025
Starsdust • 26 באפר׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: יאאלה יאללה, אנשים רוצים לפטפט.
מי ישמע, איזה חלל מוגבל צריך לעמד פה. כן ירבו שאלות מטופשות יותר או פחות בפורום. ולשאלה, לא בדיוק מפה, רגע לפני שהגעתי אבל מישהו שהכרתי בפייסבוק של הסוטים, שזה עולם קצת מקביל. ממש בתחילת דרכי מישהו איים לגזור לי את השיער במה שמכונה סיייישן. לא חושבת שכאב לי ככה הלב בחיים (ויצא לי להגיע למיונים על אמבולנס). חחחח, זה קצת הסגנון שלי לאיים על מישהי שאני אגזור לה את השיער ואז במציאות לגזור לה רק כמה מילימטרים מכמה שיערות בודדות. רק בשביל לראות את המבט המבוהל. אתה רוצה להגיד לי שיש נשים שזרמו איתך על זה?? |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
נשלט נורמטיבי(אחר) • 27 באפר׳ 2025
כי פוגע זה ששופטים מבלי לנהל שיחה
|
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 27 באפר׳ 2025
שברו אותי והשאירו הרבה נזק עם טראומות
|
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
Master Bruce • 27 באפר׳ 2025
Starsdust כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: יאאלה יאללה, אנשים רוצים לפטפט.
מי ישמע, איזה חלל מוגבל צריך לעמד פה. כן ירבו שאלות מטופשות יותר או פחות בפורום. ולשאלה, לא בדיוק מפה, רגע לפני שהגעתי אבל מישהו שהכרתי בפייסבוק של הסוטים, שזה עולם קצת מקביל. ממש בתחילת דרכי מישהו איים לגזור לי את השיער במה שמכונה סיייישן. לא חושבת שכאב לי ככה הלב בחיים (ויצא לי להגיע למיונים על אמבולנס). חחחח, זה קצת הסגנון שלי לאיים על מישהי שאני אגזור לה את השיער ואז במציאות לגזור לה רק כמה מילימטרים מכמה שיערות בודדות. רק בשביל לראות את המבט המבוהל. אתה רוצה להגיד לי שיש נשים שזרמו איתך על זה?? מישהי אחת, כן. היתה פרטנרית שלי כמה שנים לפני ואחרי זה. היא ידעה שבחיים לא באמת הייתי פוגע בשיער שלה, אבל זה לא שינה את כמה שהיא היתה מבוהלת רק בגלל הספק של האולי בכל זאת. אחרי שזה נגמר והיא הבינה מה שעשיתי, תחושת ההקלה גרמה לה להקרע מצחוק. |
|
barnacle(שולט) |
![]()
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
barnacle(שולט) • 27 באפר׳ 2025
Starsdust כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: יאאלה יאללה, אנשים רוצים לפטפט.
מי ישמע, איזה חלל מוגבל צריך לעמד פה. כן ירבו שאלות מטופשות יותר או פחות בפורום. ולשאלה, לא בדיוק מפה, רגע לפני שהגעתי אבל מישהו שהכרתי בפייסבוק של הסוטים, שזה עולם קצת מקביל. ממש בתחילת דרכי מישהו איים לגזור לי את השיער במה שמכונה סיייישן. לא חושבת שכאב לי ככה הלב בחיים (ויצא לי להגיע למיונים על אמבולנס). חחחח, זה קצת הסגנון שלי לאיים על מישהי שאני אגזור לה את השיער ואז במציאות לגזור לה רק כמה מילימטרים מכמה שיערות בודדות. רק בשביל לראות את המבט המבוהל. אתה רוצה להגיד לי שיש נשים שזרמו איתך על זה?? למה שלא יהיו נשים שיזרמו איתו? Hair fetishism ו-Haircut fetishism הם פאראפיליות עם קבוצות יחסית פעילות בfetlife. גם בארץ יש קינקסטרים שבעניין. |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
Master Bruce • 27 באפר׳ 2025
barnacle כתב/ה: Starsdust כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: יאאלה יאללה, אנשים רוצים לפטפט.
מי ישמע, איזה חלל מוגבל צריך לעמד פה. כן ירבו שאלות מטופשות יותר או פחות בפורום. ולשאלה, לא בדיוק מפה, רגע לפני שהגעתי אבל מישהו שהכרתי בפייסבוק של הסוטים, שזה עולם קצת מקביל. ממש בתחילת דרכי מישהו איים לגזור לי את השיער במה שמכונה סיייישן. לא חושבת שכאב לי ככה הלב בחיים (ויצא לי להגיע למיונים על אמבולנס). חחחח, זה קצת הסגנון שלי לאיים על מישהי שאני אגזור לה את השיער ואז במציאות לגזור לה רק כמה מילימטרים מכמה שיערות בודדות. רק בשביל לראות את המבט המבוהל. אתה רוצה להגיד לי שיש נשים שזרמו איתך על זה?? למה שלא יהיו נשים שיזרמו איתו? Hair fetishism ו-Haircut fetishism הם פאראפיליות עם קבוצות יחסית פעילות בfetlife. גם בארץ יש קינקסטרים שבעניין. זה לא היה פטיש שיער. זה היה עניין של אמון ושל התמודדות עם פחד. כאמור, בחיים לא באמת הייתי פוגע בשיער שלה. כל מה שחתכתי היה איזה 3 מילימטר מ2 שיערות |
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
לפני חודש •
27 באפר׳ 2025
שוסי • 27 באפר׳ 2025
לידה עם 3 זירוזים כשהאפידורל לא עבד.
יודעת שזה לא נושא הפוסט. אבל רציתי לכתוב את זה. תתמודדו. |
|