סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אם את/ה פה

Hominis
לפני 9 חודשים • 27 באפר׳ 2025
Hominis • 27 באפר׳ 2025
אתמול הייתי באירוע והיתה שם גברת צעירה, בתלבושת יוצאת דופן עם קעקועים בידיאסמים מובהקים (ולא אפרט כי אולי היא כאן).
היא נראתה בשנות העשרים המוקדמות לחייה, והיתה עם ההורים שלה. ושאלתי את עצמי: האם הם מבינים את משמעות הקעקועים שהילדה שלהם מציגה?
ולעניין איך יודעים, יש משפטים תמימים לכאורה שמי שמבין, מבין, ופתחתי הרבה מאוד שיחות על הנושא די בהצלחה עם אנשים חדשים, רק מלתת איזשהו רמז שתפס. כל משפט שיכלול את המילים ״עונש״ למשל, יפותח על ידי מי שבעניין. גם צירוף המילים ״ילדה טובה/רעה״ בקונטקסט יחסית תמים יביא לתגובה בד״כ - וראיתי הכל ממבט המום ועד מישהי שממש הסמיקה.
עם השנים ה״בידיאס מטר״ משתכלל, ואני חושב שבהרבה מאוד מקרים אפשר לראות דרך האדם, בייחוד למי שיודע מה לחפש. אנשים עושים מחוות אפילו בלי לדעת את זה.
devil's baby​(נשלטת)
devil's baby​(נשלטת) • 27 באפר׳ 2025
מסי המלך כתב/ה:
bondman כתב/ה:
רעיון מצויין.
אבל לא כל כך ישים רוב האנשים כאן שואפים לדיסקרטיות.
וגם להבנתי הסיכוי הסטטיסטי שהוא יהיה כאן אפסי.

גרמת לי להיות סקרן. יש פה בערך 18-19 אלף חשבונות. יחסית ל 7.24 מיליון יהודים בני מעל 18 זה בערך 0.28 אחוז (יסלחו לי אחיי הערבים, יש לי תחושה שמספרכם בכלוב נמוך בהרבה משיעורכם באוכלוסייה הכללית). יעני אחד ל 357 איש יהיה עם חשבון בכלוב. סיכוי מזערי, אבל לא אפסי.

ואלה אנחנו יכולים להקים עיירה. זה יהיה בערך אותו סדר גודל כמו קריית טבעון.

דיסקליימר: חישוב בעייתי כי הרוב פה, כנראה, גברים. ומעוד מליון סיבות אני מניח, צריך לבדוק מה הסטטיסטיקות פה של גיל והשתייכות דתית. סתם חישוב לכיף נו.

איך ידעת כמה חשבונות יש פה?
ויש דרך לדעת כמה מתוכם נשים?

אני אוהבת חישובים כאלה חחחח

אולי עוד יש לנו סיכוי לגדול מקרית עקרון לעיר שלא נסגרת ב7 בערב
JustNobodyחשבון מאומת
JustNobodyחשבון מאומת
JustNobodyחשבון מאומת • 27 באפר׳ 2025
devil's baby כתב/ה:
מסי המלך כתב/ה:
bondman כתב/ה:
רעיון מצויין.
אבל לא כל כך ישים רוב האנשים כאן שואפים לדיסקרטיות.
וגם להבנתי הסיכוי הסטטיסטי שהוא יהיה כאן אפסי.

גרמת לי להיות סקרן. יש פה בערך 18-19 אלף חשבונות. יחסית ל 7.24 מיליון יהודים בני מעל 18 זה בערך 0.28 אחוז (יסלחו לי אחיי הערבים, יש לי תחושה שמספרכם בכלוב נמוך בהרבה משיעורכם באוכלוסייה הכללית). יעני אחד ל 357 איש יהיה עם חשבון בכלוב. סיכוי מזערי, אבל לא אפסי.

ואלה אנחנו יכולים להקים עיירה. זה יהיה בערך אותו סדר גודל כמו קריית טבעון.

דיסקליימר: חישוב בעייתי כי הרוב פה, כנראה, גברים. ומעוד מליון סיבות אני מניח, צריך לבדוק מה הסטטיסטיקות פה של גיל והשתייכות דתית. סתם חישוב לכיף נו.

איך ידעת כמה חשבונות יש פה?
ויש דרך לדעת כמה מתוכם נשים?

אני אוהבת חישובים כאלה חחחח

אולי עוד יש לנו סיכוי לגדול מקרית עקרון לעיר שלא נסגרת ב7 בערב

חחחחחחחחחחחח צחקתי בקול
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 27 באפר׳ 2025
לא ארמוז ולא אשאל זכותו של אדם לפרטיות
כמו שאני מצפה שינהגו מולי
אנשים חושבים שזו חבורת חסמבה סודית ואפלה
שממש קול להשתייך . אז לא. אלו חיי הפרט ואם ירצה ישתף.