סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פוט פטיש?

chupu​(נשלט)
לפני 9 חודשים • 27 באפר׳ 2025

פוט פטיש?

chupu​(נשלט) • 27 באפר׳ 2025
אני לא יודע אם זה פוט פטיש, אני לא מתחרמן מהרגליים עצמן, אבל המחשבה על להיות על 4 ולנשק את הרגליים של השולטת שלי, להסניף אותן, ללקק ולהתענג על כל מילימטר ברגל עושה לי את זה ברמות. התחושה של הכף רגל רגע מלטפת את הזין ורגע בועטת בו, פשוט מטריפה אותי.
אני תוהה לעצמי אם זה פוט פטיש, או שזה באמת מגיע מתוך התשוקה להיות מתחת, על 4, עפר לרגליה של המלכה שלי.
תובנות בנושא?
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 27 באפר׳ 2025
זה פוט פטיש + פוט ג'וב + פוט וורשיפ (worship).
    התגובה האהובה בשרשור
איתר​(נשלט)​{דייאנה}
וואי תחושה מוכרת מאוד
היה לי פעם משהו מאוד דומה שגרם לי לחשוב שאולי באמת אני אוהב רגליים גם אם זה טיפה
הייתי במסיבה של פאמדום אורדורה וכרגיל אני איש דיי ביישן אז לא עשיתי הרבה ובאה אלי מישהי שדיברתי איתה כבר כמה פעמים באותו הערב ושאלה אם אני ירד על 4 בשבילה
השאלה דיי הפתיע אותי אז שאלתי על מה היא מדברת והיא אמרה שהיא ועוד שולטת הולכים לרקוד והאם אני ינשק להם את הנעליים תוך כדי אם היא תבקש...
אחרי שניה שהמוח שלי לא הצליח לעבוד אני ירדתי ל4 ואת האמת למרות שאני לא בקטע של פוט פטיש
זה היה אחד הימים הכי טובים שלי כחלק מהקהילה
(את האמת עם כמה שהסיפור הזה ארוך אני אולי יעתיק וידביק אותו כסיפור רגיל)
chupu​(נשלט)
chupu​(נשלט) • 27 באפר׳ 2025
איתר כתב/ה:
וואי תחושה מוכרת מאוד
היה לי פעם משהו מאוד דומה שגרם לי לחשוב שאולי באמת אני אוהב רגליים גם אם זה טיפה
הייתי במסיבה של פאמדום אורדורה וכרגיל אני איש דיי ביישן אז לא עשיתי הרבה ובאה אלי מישהי שדיברתי איתה כבר כמה פעמים באותו הערב ושאלה אם אני ירד על 4 בשבילה
השאלה דיי הפתיע אותי אז שאלתי על מה היא מדברת והיא אמרה שהיא ועוד שולטת הולכים לרקוד והאם אני ינשק להם את הנעליים תוך כדי אם היא תבקש...
אחרי שניה שהמוח שלי לא הצליח לעבוד אני ירדתי ל4 ואת האמת למרות שאני לא בקטע של פוט פטיש
זה היה אחד הימים הכי טובים שלי כחלק מהקהילה
(את האמת עם כמה שהסיפור הזה ארוך אני אולי יעתיק וידביק אותו כסיפור רגיל)

כיף לשמוע, זאת בדיוק התחושה שאני מדבר עליה.
פרפר לבן​(נשלט)
לפני 9 חודשים • 28 באפר׳ 2025
פרפר לבן​(נשלט) • 28 באפר׳ 2025
יש משהו בתחושה של להיות על 4 ולהעריץ את הרגליים.
לא תמיד הרגליים היו כאלו יפות ומטופחות אבל עצם השחרור והכניעה בלהיות באיזור הרגליים שלה ולהעריץ אותה ככה סוג של סגידה עצם האקט הוא משחרר ויכול להיות מענג . גם אם הכפות רגליים לא הכי יפות בעולם
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
לפני 9 חודשים • 2 במאי 2025
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 2 במאי 2025
פטיש = משיכה
אם אתה אומר שלא נמשך לכפות רגליים אז זה לא פוט פטיש זה פטיש להשפלות, סגידה והערצה וכפות רגליים שהן האיבר הכי נמוך בגוף זה האלמנט האולטימטיבי שדרכו אתה מגשים את זה