סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כל בעלי הבלוגים

Ariel Forest​(שולטת)
לפני 8 חודשים • 28 באפר׳ 2025
Ariel Forest​(שולטת) • 28 באפר׳ 2025
אני כותבת כי זו הדרך שלי לעבד דברים
אני כותבת כי זו הדרך שלי לפרוק
אני כותבת כי זה מרגיע אותי ומשמח אותי
אני כותבת כי יש דברים שקשה לי לומר בקול
אני כותבת כי זה מזקק לי אותי ומדייק לי אותי
אולי יש עוד סיבות אבל אלו הראשונות שעלו לי
אני מפרסמת כי אני זונת צומי (:
Bentחשבון מאומת
Bentחשבון מאומת
Bentחשבון מאומת • 28 באפר׳ 2025
אני אחכה שכמעט כולם יענו
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 28 באפר׳ 2025
תמיד כתבתי וקראתי בכלוב כמה שנים טובות לפני שנרשמתי. אז כשנרשמתי היה לי ברור שאני אכתוב וגם בדיוק נפרדתי ממישהו וממש רציתי בדסמ. ממש! קיוויתי למשוך מחזרים בעזרת הכתיבה שלי כי לא ידעתי שכל מה שאני צריכה זה להיות נקבה וצעירה.

מה הוא נתן לי?
בעל ושלושה ילדים 😳.
וחוץ מזה, חברים, אהבה, הכרה, מקום לשתף. מקום לסדר את המחשבות, שלום עם השדיים שלי (שדיים, לא שדים.) אני חייבת לבלוג שלי המון המון.
Kitty frank
לפני 8 חודשים • 29 באפר׳ 2025
Kitty frank • 29 באפר׳ 2025
אני כמו האחשוורוש: כשאני לא מצליחה להירדם אני קוראת אחורה בזמן, נזכרת במה היה וממצקת נרטיבים.
אף אחד לא שם דברים משמעותיים בפייסבוק, והגוגל תמונות גם לא מכיל הרבה סודות. לא חשבתי שזה מה שיקרה כשהתחלתי לכתוב, אבל זה םפשוט ספר דברי הימים שלי כאן. כמו לכתוב ''יניב השועל'' על תחנת אוטובוס, יש הרגשה שאפשהו בעולם יש תיעוד שהייתי קיימת כמו שאני רואה את עצמי, לא כמו שהמדינה, או תמונות שאבא שלי מצלם מנכיחות את הקיום שלי.
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
מטרות שיווק כמובן!
יום אחד יהיה לי מספיק טראפיק, ואני אתחיל לשווק בבלוג קורסים להתעשרות באינטרנט וקישורי אפיליאייט למוצרים שאתם חייבים אבל לא יעזרו לכם בחיים. הכל פה זה מזימה.

צחוק בצד? זו אוטוביוגרפיה. זה נחמד לקרוא את עצמך ואת מערכת היחסים שלך על פני שנים. לראות איך השתנית ומה נשאר דומה. (וכמה פלצנית היית בכתיבה שלך פעם. אבל אולי לפחות זה אומר שיש שיפור 😉)
השוקע
השוקע • 29 באפר׳ 2025
השוקע כתב/ה:
שני דברים, מקום לכתוב (כי אני אוהב לכתוב) שיש בו קהל וקהילה (לפתוח בלוג בפלטפורמה בלי קהילה מאד מבאס כי אתה צריך לעובד בשיווק)

דבר שלי, הבלוג שלי הוא כמו פתיון לאנשים מהסוג שלי, אני כותב בצורה מסויימת ולרוב מי שאוהב את הבלוג שלי יהיה אדם שמעניין לי לדבר איתו.

אם יש תחרות על כמות טעויות ההקלדה בתגובה אז נראה לי שזכיתי
הרץ במבוך​(שולט)
הרץ במבוך​(שולט) • 29 באפר׳ 2025
מוציא מחשבות\רעיונות לדיון.
תיעוד מצב שבעתיד אוכל לראות איפה הייתי ולאן התפתחתי (או שלא).
שטויות שאין לי על מי להוציא.
קאט הסקרנית
קאט הסקרנית • 29 באפר׳ 2025
מקום לפרוק ולכתוב באנונימיות את האמת שלי. ראיתי שיש הרבה בלוגים בהם ממציאים סיפורים, זיונים, מפגשים, מתארים את עצמם באופן שונה לגמרי ממי שהם באמת. אני לא כזאת. אצלי כל מילה באה ממקום כנה ואמיתי, וזה משחרר.
וזה גם מסנן ומקרב אלי אנשים שמחפשים כנות ויותר מדוייקים לי.
צירוס
צירוס • 29 באפר׳ 2025
זונות